Lekker: cote de boeuf

Wie houdt er nou niet van? Een heerlijk stuk cote de boeuf. Dit is het meest populaire stuk vlees wat momenteel op de markt is en dat is ook niet voor niets. Lees er hier meer over!

Wat is de cote de boeuf?

Cote de boeuf is vlees wat afkomstig is van het rund en om meer specifiek te zijn: het zijn de ribben. Een koe heeft twaalf ribben en de cote de boeuf is alleen van de eerste zes ribben gesneden. Het is een behoorlijk stuk vlees wat er indrukwekkend uitziet. Van een groot stuk cote de boeuf kun je gemakkelijk met een aantal mensen genieten.

Smaakvol cote de boeuf

De cote de boeuf is heel erg smaakvol van zichzelf. Ook is het heel erg mals. Daarom is het vrij gemakkelijk te bereiden omdat je er niet te veel aan hoeft te doen. Als je wilt kun je het een beetje insnijden en kun je er wat zout en kruiden aan toevoegen. Dit hoeft echter niet omdat de cote de boeuf al zo erg smaakvol is. Wel kan het een lekkere variatie geven aan de cote de boeuf.

Hoe kun je het bereiden?

Er zijn verschillende manieren om de cote de boeuf te bereiden. Voordat je de cote de boeuf echter verwarmd, is het belangrijk dat je het stuk vlees eerst op kamertemperatuur laat komen. Je kunt ervoor kiezen om de cote de boeuf in de oven of op de barbecue te bereiden.

Eventjes in de pan

Voordat je de cote de boeuf in de oven of op de barbecue doet, kan het lekker zijn om hem eerst eventjes in de pan op te bakken. Dit hoeft maar voor een aantal minuutjes om de buitenkant een beetje te bakken.

In de oven

Je kunt de cote de boeuf in de oven doen en op 150 graden laten garen. Het is een goed idee om met een kernthermometer te checken hoe warm de binnenkant van de cote de boeuf is. Het is het lekkerste om de cote de boeuf rare te eten, maar medium kan ook. Het wordt niet aangeraden om het door te bakken nadat het medium heeft bereikt. De cote de boeuf zal dan namelijk zijn smaak verliezen.

Op de barbecue

In de zomer is het heerlijk om te barbecueën en de cote de boeuf kan ook prima op de barbecue. Laat de cote de boeuf heerlijk gaar grillen in de buitenlucht en je zult zien dat hij heerlijk smaakt.

Afvallen na de feestdagen

De feestdagen zijn weer voorbij. Hoewel het er dit jaar natuurlijk iets anders aan toe ging dan we gewend zijn, hebben de meeste mensen toch heerlijke gerechten gegeten. Hoewel deze gerechten waarschijnlijk geweldig hebben gesmaakt zullen hier in de meeste gevallen ook veel calorieën in hebben gezeten. Na de feestdagen is het dus weer de hoogste tijd om deze overtollige kilo’s kwijt te raken en met vol goede moed te beginnen aan een nieuw 2021. Hopelijk wordt dit nieuwe jaar iets beter dan 2020, maar wij helpen je in ieder geval graag om een nieuw begin te maken.

 

Maak gebruik van afvalshakes

Heb jij geen tijd of gewoonweg geen zin om gezonde maaltijden te bereiden waarbij je urenlang in de keuken moet staan? Geen zorgen. Op het moment dat je namelijk gebruikmaakt van de producten van Herbalife Nederland is het mogelijk om op een laagdrempelige manier gezond voedsel tot je te nemen. De maaltijden en/of afvalshakes van Herbalife.

 

Beweeg voldoende

Tijdens de feestdagen heb je waarschijnlijk vooral aan tafel gezeten met familie en vrienden en weinig bewogen. Na de feestdagen is het belangrijk dat je hier verandering in brengt. Vind je het lastig om te beginnen met bewegen? Dan is het belangrijk dat je hier stapsgewijs mee begint. Begin bijvoorbeeld eerst met een klein stukje wandelen en probeer dit vervolgens op te bouwen naar hardlopen. Op het moment dat je hiermee bent begonnen wordt het een stuk makkelijker om dit vol te houden en dus te werken aan je conditie en fitheid.

 

Balans

Tenslotte is het belangrijk om overal een goede balans in te vinden. Probeer jezelf niet van alles te ontnemen, omdat in de meeste gevallen de verleiding dan toch te groot wordt, waardoor je uiteindelijk weer zal gaan snoepen of ongezond gaat eten. Wij hopen in ieder geval dat je wat hebt aan bovenstaande tips en natuurlijk zijn andere tips altijd welkom. Laat jouw afvaltips dan ook zeker aan ons weten en dan gaan wij deze tips een zelf ervaren. Wie weet zijn jouw tips nog wel beter dan de tips die we hierboven hebben beschreven. 

Trouwringen gemaakt van titanium

De tijd van traditionele gouden trouwringen lijkt lang voorbij te zijn. Eerst waren het de zilveren trouwringen die heel goed verkocht werden doordat consumenten op zoek waren naar goedkopere trouwringen en nu zijn de titanium trouwringen ook erbij gekomen.

Betaalbare trouwringen

Koppels die gaan trouwen zijn nu steeds vaker op zoek naar betaalbare trouwringen. Dure ringen zijn iets van het verleden en nog maar weinig consumenten zijn bereid er veel geld aan te besteden. Ze willen een redelijke prijs voor mooie trouwringen en de titanium trouwringen vallen hieronder. De titanium trouwringen zijn heel mooi en duurzaam maar ook heel betaalbaar.

Licht en sterk

De titanium trouwringen zijn bovendien ook heel licht en duurzaam wat ze ideaal maakt. Koppels willen natuurlijk dat de trouwringen levenslang meegaan zonder la te veel onderhoud en dit is mogelijk titanium trouwringen. Titanium is haast onverwoestbaar en heel licht. Het is veel lichter dan goud of zilver wat het dragen van titanium trouwringen heel fijn maakt. Je voelt het gewicht niet en je vingers worden niet moe. Zo kun je dagelijks de titanium trouwringen blijven dragen zonder dat je er moe van word. Dit is natuurlijk fijn voor de vrouwen maar meer voor de mannen die niet gewend zijn om ringen te dragen.

Goedkope wandtegels voor de keuken

Wanneer je de keuken opnieuw gaat inrichten wil je zoveel mogelijk nieuwe dingen kopen maar op een beperkte budget is dit niet mogelijk tenzij je geld kan besparen. Je kunt dan ook veel geld besparen door goedkope wandtegels keuken te kopen waardoor je meer geld overhoudt.

Wanneer je op zoek bent naar goedkope wandtegels keuken heb je een aantal goede opties. Je kunt namelijk bij veel verschillende soorten winkels goedkope wandtegels keuken. Zo zijn er bouwmarkten die hele goedkope tegels verkopen. Dit doen ze in de vorm van restpartijen. Voor de restpartijen betaal je minder dan de helft van de prijs en de kortingen kunnen nog zelfs hoger oplopen. De restpartijen zijn tegels dat nog over zijn uit de vorige collectie. Hier moet je dan ook snel bij zijn want als de restpartij op is komt er geen nieuwe bij.

Je hebt dan ook nog de goedkope wandtegels keuken dat je in een outlet kunt kopen. Een outlet koopt direct in bij de fabrikant en in sommige gevallen is het zelfs van de fabrikant. Sommige hebben ook samenwerkingen waarin de fabrikant een percentage van de winst krijgt. Doordat de tegels rechtstreeks bij de fabrikant vandaan komen kan een outlet het goedkoop verkopen en kun je er dus ook terecht voor goedkope wandtegels keuken.

sanisale.com

woneninfo.nl

fliesenxl.com

Een degelijk nachtslot voor extra beveiliging

Wanneer je een zijdeur met een venster hebt, waar maar een klein slot op zit, ben je erg kwetsbaar. Dit komt omdat iedereen, die dit wil, toegang kan krijgen tot je woning en je eigendommen door gewoon het raam in te slaan, zijn hand naar binnen te steken en de deur te ontgrendelen. Hetzelfde geldt voor het bedrijfsleven! De meeste bedrijven hebben hun deuren beveiligd met slechts een klein slot aan de binnenkant, wat het vrij eenvoudig maakt voor dieven om in te breken. Een goede slotenmaker beveelt altijd zijn klanten, die ramen in hun deuren en of in de buurt van een deur hebben, om ook een nachtslot met een dubbelzijdig slot te installeren. Bedrijven moeten hetzelfde doen.

Een gewoon nachtslot moeten dieper worden geplaatst dan een standaard knopbout. Het is aanbevolen om een nachtschootminstens 2,5cm in de post te laten vallen. Hoe langer de afstand hoe moeilijker het is, zelfs bij het kapotmaken van de post, om binnen te komen. Bij reguliere nachtsloten heb je een sleutel nodig om het slot vanaf de buitenzijde van de deur te openen en vanaf de binnenzijde kan het slot met de druk op één knop worden vergrendeld waardoor je het in geval van nood ook weer gemakkelijk kunt openen en dus niet opgesloten raakt. Ervaren inbrekers kunnen echter gemakkelijk door een gesloten deur, zelfs met een nachtslot binnenkomen, door het inslaan van het glas in een raam en zo gewoon de deur vanaf de binnenzijde te openen.

 

Standaard nachtsloten worden daarom alleen aanbevolen voor alle vaste buitendeuren zonder glas of brievenbussen vlakbij het slot. Als er wel glaspanelen in de deur zitten kun je nog steeds een nachtslot gebruiken maar moet wel het glas worden bedekt met eenspeciale folie, die breuk voorkomt.

Een andere voorzorgsmaatregel die bedrijven en huiseigenaren kunnen nemen is een anti-inbraak strip of een anti-inbraak plakkaat installeren. Plakkaten zorgen voor meer veiligheid en schrikken indringers af omdat ze de toegang tot een pand veel moeilijker maken. Als een inbreker bijvoorbeeld met een breekijzer zou proberen om je deur open te breken, zou de strip of de plakkaat er voor zorgen dat het ijzer niet tussen de post komt waadoor de deur intact blijft. Plakkaten zijn goedkoop en de installatie is meestal geen uitgebreid proces, hoewel je er wel rekening mee moet houden het installeren van de plakkaten of de strips per deur en materiaal kan verschillen.

Ben je op zoek naar slotenmakersdiensten in Den Haag of omstreken? Dan kun je rekenen op de diensten van Locksecure. Met hun service staan ze garant voor 100% klanttevredenheid en volledige oplossing van uw je probleem.

www.locksecure.nl

 

 

Het eiland Mallorca

Als je op vakantie gaat kan je kiezen uit verschillende Spaanse bestemmingen. Het is ook een aanrader om bestemmingen van de Spaanse eilanden te bezoeken, op het eiland Mallorca is namelijk veel te beleven. Veel mensen denken dat Mallorca een feesteiland is maar dat is niet zo, naast het feesten heeft het eiland genoeg te bieden. Op Mallorca is genoeg geschiedenis en cultuur te vinden, daarbij mag het klimaat en de natuur niet vergeten worden. 

Mallorca beschikt over een rijke geschiedenis en begint een lange tijd terug namelijk voor Christus. In die tijd werd Mallorca door de Romeinen veroverd en later heeft het kennis gemaakt met nog vele andere bevolkingsgroepen. In die tijd beschouwden de bevolkingsgroepen Mallorca als thuis en een aantal overblijfselen zijn daarvan nog te zien. De bevolkingsgroepen die op het eiland hebben gewoond zijn Moren en de Byzantijnen. Het eiland is ook nog in handen geweest van de Arabieren in de 13e eeuw. Door de rijke geschiedenis is de oude cultuur in de hoofdstad van Mallorca terug te vinden. Zo is het Gotische klooster van Franciscus en het paleis met baden terug te vinden. De Moorse architectuur is in het paleis terug te vinden. In het westen van Mallorca zijn er aan de kust rotsen te vinden en in het zuiden en oosten de mooie baaien en stranden. Als toerist op Mallorca hoeft er geen onzekerheid aanwezig te zijn of de zon schijnt want het eiland heeft een subtropisch klimaat. Een subtropisch klimaat is verantwoordelijk voor mooi weer met warme temperaturen.

Na dit gelezen te hebben kan het beeld over Mallorca veranderd zijn waardoor het voor de volgende vakantie interessant is. Het is zeker de moeite waard om Mallorca een keer te bezoeken. Het eiland is rijk aan geschiedenis, cultuur, natuur, klimaat en een nachtleven.

http://vakantiespanje.nl