Kilometerregistratie bijhouden

Kilometerregistratie is eigenlijk niet veel meer dan het bijhouden van de gereden kilometers met de auto van de zaak. Sommige mensen doen dit ook met hun privé auto om bijvoorbeeld te kijken hoe zuinig de auto is of hoeveel ze nog kunnen rijden, maar over het algemeen hebben we het bij de kilometerregistratie over de registratie die mensen bijhouden met de auto van de zaak. De kilometerregistratie is niet zomaar iets en is zelfs geregeld in de wet. Op het moment dat de kilometers worden geregistreerd moeten er een aantal zaken goed worden bijgehouden. Het gaat hierbij dan op het merk, type en kenteken van de auto, zodat ze altijd weten om welk voertuig het gaat. Ook moet je aangeven welke periode je de auto tot je beschikking hebt. Dat is ook de reden dat je weleens de vraag krijgt bij het pinapparaat of je wellicht een vervangende auto bij je hebt, omdat de gereden kilometers dan anders geregistreerd worden natuurlijk. In sommige gevallen is het zelfs nodig dat je per afzonderlijke rit aangeeft waar je heen bent gereden, hoever je bent gereden en of er afwijkingen hebben plaatsgevonden tijdens de rit. Dit is echter wel heel extreem en in de meeste gevallen is dit dan ook niet nodig bij het gebruik van een zakelijke auto. Belangrijk voor de bezitter van de auto van de zaak is dat hij privé niet meer dan 500 km per jaar rijdt, omdat hij anders in aanmerking komt voor de bijtelling, een fiscaal voordeel voor het bezit van een auto van de zaak. We willen erop wijzen dat je de kilometers erg goed moet bijhouden als je een auto van de zaak hebt, want de belastingdienst controleert namelijk steeds vaker op fraude met de kilometerregistratie. Als je dit niet goed doet, kunnen de boetes oplopen tot wel 5000 euro.

 Veilig in het verkeer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit is een uitspraak die je bezorgde moeder vaak zegt. Maar het is wel waar. Vaak denken wij mensen te makkelijk over situaties, waardoor het nog wel eens fout kan gaan. Bijvoorbeeld in het verkeer gebeurt dit vaak. Het is vaak moeilijk om goed in te schatten hoe een verkeerssituatie gaat verlopen en hoe je hierop moet anticiperen. Om verkeersongelukken te voorkomen worden in dit artikel een aantal tips gegeven.

Allereerst is het belangrijk om uitgerust aan de autorit te beginnen. Wanneer u moe bent, neemt uw reactie vermogen aanzienlijk af. Het is erg gevaarlijk om dan deel te nemen aan het verkeer. Wanneer u een beetje in suft, is de kans groot dat dit leidt tot een ongeluk. Wanneer u toch gaat rijden terwijl u weinig of slecht heeft geslapen, is het verstandig om elke 2 uur een kwartiertje rust te nemen. Ga dan niet alleen stil staan met de auto, maar stap even uit en loop een rondje zodat u frisse lucht binnen krijgt.

Ook is een achteruitrijcamera set kopen verstandig. Dit voorkomt dat u per ongeluk ergens tegenaan rijdt met de auto of een auto die achter u rijdt over het hoofd heeft gezien. Een achteruitrijcamera is namelijk een kleine camera die achter op de auto is bevestigd. Het gefilmde beeld wordt voorin de auto op een schermpje in het dashboard afgespeeld. Hierdoor hebt u zicht op de hele situatie rondom de auto. Het is mogelijk om een achteruitrijcamera te kopen voor elk soort voertuig. Zelfs een achteruitrijcamera bestelbus.

Veel mensen zien het verkeer als de ideale plek om hun frustraties kwijt te kunnen raken. Ze kiezen alleen maar voor hun eigen ruimte en houden geen rekening met anderen. Wanneer u iets doet wat hun hindert reageren ze vervolgens nogal agressief. Toch is het beter om hier niet op in te gaan. Dit zorgt alleen maar voor nog meer gevaar. Probeer zo rustig mogelijk te rijden en iedereen ruimte te gunnen.

 

http://www.vanzwitserland.nl

Uitleg MTO

Het werken aan een MTO is zeer moeilijk maar dat hoeft het niet te zijn. De eigenaar van het bedrijf bepaalt in principe hoe eenvoudig of hoe moeilijk zo een onderzoek uiteindelijk zal zijn. Het ligt er allemaal aan welke keuze de eigenaar van het bedrijf maakt als het aankomt op het uitvoeren van een onderzoek. Bij ons is het zeer normaal om dit onderzoek door een derde te laten uitvoeren maar niet elke eigenaar van het bedrijf denkt daar zo over. Het komt ook heel vaak voor dat eigenaren van bedrijven ervoor kiezen om alles zelf te doen en alles in eigen hand te houden. Wij weten dat dit niet correct is en best lastig kan zijn voor de personen die voor hem werken. Het is immers zo dat zij ook een zo professioneel mogelijk onderzoekwillen hebben zodat zij dus ook hier wat aan kunnen hebben. Het is niet zo dat als een eigenaar van een bedrijf ervoor kiest om dit geheel zelf te doen dat het onder zoek dan niet goed werkt.

Het is wel zo dat een derde een veel professioneler onderzoek kan neerzetten die waarschijnlijk nog beter zou zijn voor de eigenaar van het bedrijf. Het belangrijke hiervan is ook nog dat je dan dus de personen die voor jou werken de kans geeft om echt een goed onderzoek te laten uitvoeren. ze kunnen dan deelnemen aan een onderzoek die niet per se via de leidinggevende gaat voer wie zij nou net te klagen hebben. Dat zou lastig zijn omdat het heel vaak voor komt dat een persoon die voor jou werkt niet in het gezicht van de leidinggevende wilt zeggen wat hem dwarszit. Jij moet dan ook de keuze durven te maken om het MTO door een andere onafhankelijke partij te laten uitvoeren zodat je relevante resultaten zult krijgen.

http://carrierepoort.nl

De essentie van een garage opleiding

Natuurlijk is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkelingen in de autobranche gaan steeds sneller. Als garage wil je natuurlijk nooit ‘nee’ verkopen. Om up to date te blijven zijn opleidingen noodzakelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de elektrische auto en ‘connected cars’. Hierdoor zullen auto’s met een klassieke verbrandingsmotor langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Deze ontwikkelingen beïnvloeden daarom ook het bestaan van de autogarage. De juiste scholing kan daarbij helpen. Met goed geschoolde medewerkers kun je alle diagnoses en reparaties voortaan zelf uitvoeren. Zo kun je makkelijk nieuwe klanten voor je winnen. Met een automotive opleiding blijf je up to date over de technieken van nu. Aanhaken, bijblijven en opschakelen. Houd je werk uitdagend en afwisselend en leer complexe reparaties zelf uit te voeren, zodat je geen klanten meer hoeft door te verwijzen. Ook kan er veel winst behaald worden als het inzichtelijk wordt hoe de processen nu lopen en hoe deze sneller kunnen. Meer weten over hoe een opleiding automonteur kan bijdragen? Lees dan snel verder.

Waarom kennis zo belangrijk is in de automotive sector

De automotive sector ontwikkelt zich in rap tempo. Wees klaar voor de nieuwe klant en zorg dus ook dat je deze klanten kunt behouden. Iedereen kan blijven leren, jong of oud. Je hebt natuurlijk zelf in hand op welk tempo je blijft leren. Ben je leergierig? Vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen? Trainingen zijn essentieel. Je kunt je verbazen over hoe snel je nieuwe dingen kunt leren. Huidige kennis op mechanisch gebied zal steeds meer plaats moeten maken voor kennis en vaardigheden op het gebied van elektronica. Dit geldt voor diagnose, onderhoud en reparatie. Daarnaast moeten monteurs zich verdiepen in zaken als hoogspanningstechnologie. Een High Voltage systeem vraagt namelijk om specialistische kennis. Deze kennis doe je natuurlijk niet uit jezelf op. Als garagebedrijf wil je zo goed mogelijk op alle ontwikkelingen inspelen. Daarom zijn gespecialiseerde trainingen een must in de automotive sector. Waar er in 2015 nog ‘maar’ zo’n 90.000 elektrische voertuigen rondreden, is dit aantal in 2017 gestegen naar zo’n 122.000. Je ziet dus wel hoe belangrijk kennis is in deze tijd.

Workshops voor relevante praktijkervaring

Wil je geen hele opleidingen volgen maar wel meer kennis opdoen over een specifiek aspect van automotive? Dan zijn workshops misschien wel interessant. Net even wat meer kennis opdoen en dieper ingaan op een specifiek onderdeel. Workshops zijn online- en praktijkgericht, een combinatie die balans geeft in het leertraject. Je kunt efficiënt workshops kiezen die aansluiten bij je wensen. Een workshop Hybride en Elektrische Auto is bijvoorbeeld zeer effectief om up to date te blijven over de laatste innovaties. Of een workshop Diagnose en reparatie aan roetfiltersystemen. Je leert hoe er problemen ontstaan met roetfilters en hoe je deze kunt oplossen. Workshops zijn zeer effectief. Je leert hoe je problemen kunt oplossen in een zeer korte tijd. Door online kennis op te doen tijdens de workshop, kun je het snel toepassen in de praktijk. Dit leidt tot relevante praktijkervaring in een korte tijd. Ook neemt ook de productiviteit toe. Door de juiste kennis kunnen werknemers meteen aan de slag.

Hoe goede bedrijfsprocessen bijdragen aan meer structuur

Bedrijfsprocessen moeten ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Deze processen bestaan vaak uit ongeschreven regels. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning en vooral voor de uitvoerende taken van een automonteur. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe kun je nou je bedrijfsprocessen optimaliseren? Begin bij het analyseren van de huidige bedrijfsprocessen en maak een plan voor structurele veranderingen. Dit is belangrijk om inzicht te krijgen wie, welke verantwoordelijkheden heeft binnen het bedrijf. Stel een duidelijk plan op en bespreek dit met alle medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor rust onder de werknemers, maar draagt ook bij aan een betere samenwerking. Het is dus belangrijk dat er een goede samenwerking ontstaat tussen leidinggevenden en werknemers. Ook is het belangrijk dat je als leidinggevende beschikt over goede communicatievaardigheden. Functionerings- en beoordelingsgesprekken is een onmisbaar instrument voor iedere onderneming met personeel. Het verbeteren van het functioneren van een medewerker draagt ook bij aan een betere samenwerking.

Klaar zijn voor nieuwe technieken en klaar zijn voor de nieuwe klant. Het is essentieel om de omzet in je organisatie te vergroten. Door de snelle ontwikkelingen in de automotive branche is het essentieel om te blijven leren. Zowel voor de werknemers als voor het management. Een management opleiding garage is net zo belangrijk als opleidingen voor monteurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Timemanagement? Of een cursus Klantrelatiebeheer? Als je slim wil inspelen op deze ontwikkelingen en de concurrent voor wil zijn, is het belangrijk om als garagehouder opleidingen aan te bieden. Het vergroten van kennis is een juiste investering. Benieuwd naar deze verschillende opleiding en wat deze te bieden hebben? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Laat uw Amerikaanse auto zorgeloos importeren naar Nederland

Wilt u al lange tijd een Amerikaanse auto importeren, maar weet u niet precies hoe? Kies dan voor een van de grootste auto import bedrijven van Europa. Ervaar het nostalgische gevoel wanneer u door de straten scheurt in uw Amerikaanse bak. Waar u ook gaat en staat, overal steelt u de show. Kortom: een auto met karakter en een ware beleving om in te rijden. Waarom maakt u uw droom niet waar door een echte Amerikaanse auto te laten importeren naar Nederland. Een specialist genaamd Marlog Car Handling, één van de grootste auto import bedrijven van Europa, maakt het mogelijk.

Goede voorwaarden als u een Amerikaanse auto gaat importeren

Wanneer u van plan bent om een Amerikaanse auto te importeren, heeft u vast gezien dat er veel aanbieders op de markt zijn. Toch is de kwaliteit van de bedrijven niet altijd wat u ervan verwacht. Het is belangrijk om bij het maken van een keuze rekening mee te houden dat een bedrijf u gunstige voorwaarden aanbiedt. Een Amerikaanse auto kunt u het best laten importeren door Marlog Car Handling. Bij dit bedrijf staan ze namelijk garant voor een snelle en betrouwbare service. Met hun uitgebreide dienstverlening zorgen ze ervoor dat alles soepel verloopt zodat de auto binnen de kortste keren op de plaats van bestemming is.

Auto import vanuit de hele wereld, mogelijk voor bedrijven en particulieren

Heeft u al tijden de droom om een Amerikaanse auto te importeren naar Nederland? Of heeft u een eigen zaak en bent u op zoek naar Amerikaanse klassiekers? Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor de import van een auto perfect terecht bij Marlog Car Handling. Dit kan gaan om een typische Amerikaanse auto uit de V.S., maar ook om een voertuig uit een ander land. Deze specialist zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Binnen no-time is die buitenlandse auto van u! Schakel voor een overzeese import altijd een specialist in, zodat u ook in uw eigen land maximaal kunt genieten van uw prachtige Amerikaanse auto.

Originele Porsche onderdelen nodig?

Als u op zoek bent naar originele Porsche onderdelen voor uw Porsche, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als u op zoek bent naar echte Porsche onderdelen, is dit vaak een zoektocht die wel even kan duren. De echte Porsche onderdelen zijn namelijk vrij prijzig en om nou bij de eerste beste dealer aan te kloppen, is misschien ook niet de juiste oplossing. Je bent altijd bezig om een goede prijs kwaliteit verhouding te zoeken van de producten die je koopt en dat is voor Porsche onderdelen echter niet anders. Maar je moet wel weten dat er heel veel autobedrijven en webshops zijn die neppe Porsche onderdelen verkopen, zonder dat deze ook maar enigszins van echt zijn te onderscheiden. Je komt er vaak pas achter als je ze heel goed bekijkt van dichtbij of als ze uiteindelijk al in de auto liggen.

Porsche onderdelen bij de Porsche specialist

Porsche is een heel bijzonder merk en de fascinatie voor dit merk gaat bij heel veel mensen dan ook heel erg vel. Een bijzonder feit aan Porsche is bijvoorbeeld dat twee derde van alle Porsches die ooit gebouwd zijn, vandaag nog rijden. Van welk ander automerk kun je dit zeggen? En komt dat omdat alle Porsche onderdelen zo goed zijn, of dat de auto’s zo goed onderhouden worden? Het zal er ongetwijfeld mee te maken hebben, maar het feit dat heel veel mensen zoveel van dit merk houden, zal waarschijnlijk de grootste rol spelen in dit verhaal. Natuurlijk willen we dit feit zo houden en daarom bevelen wij ook aan om altijd goede Porsche onderdelen te gebruiken voor uw prachtige auto. De originele Porsche onderdelen halen wij van erkende leveranciers en op het moment dat zij dit niet meer leveren, gaan we op zoek naar een andere leverancier die ook echte Porsche onderdelen levert. Als u Porsche onderdelen bij ons koopt, dan verzekeren wij u van het feit dat ze voldoen aan alle normen die wij stellen aan de onderdelen. Hierbij kunt u denken aan bepaalde eisen aan de techniek, veiligheid en kwaliteit van de Porsche onderdelen. Tevens ontvangt u bij de aanschaf van Porsche onderdelen twee jaar garantie. Voor alle informatie over Porsche onderdelen kunt u terecht bij onze garage. Wij nodigen u daarom graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom, zodat u weet waar wij het over hebben. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de Porsche onderdelen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

http://autoteq.nl/porsche-specialist/

Mercedes A-Klasse: klaar voor de toekomst

Altijd al een sportieve en krachtige auto willen rijden? Dan is een Mercedes A-Klasse dé auto! U bent op zoek naar een Mercedes-Benz, maar weet niet zo goed naar welk specifiek model? Bent u op zoek naar een sportieve auto met power, uitstraling én klasse? Dan is de Mercedes A-Klasse van Mercedes-Benz de perfecte keuze. Zowel voor een man als voor een vrouw is dit een geweldig model auto.

Design, look and feel

De Mercedes-Benz A-Klasse is een prachtige auto. Wanneer we het nieuwe model met het vorige model vergelijken is de auto zelfs nog dynamischer en sportiever geworden. Neem bijvoorbeeld het sportieve exterieur: jong en modern. Met onder andere een onmiskenbaar voor- en achterskirt, drie uitrustingslijnen (Style, Urban en AMG Line), drie leverbare designpakketten (als optie), maar ook de mooiste materialen, kleuren en nieuwe lichtmetalen velgen. En ook het interieur van de Mercedes A-Klasse is met liefde ontworpen: een perfecte combinatie van oog voor detail met een stijlvolle, moderne uitstraling. Zoals u van Mercedes-Benz gewend bent straalt de nieuwe A-Klasse, zowel aan de buiten- als de binnenkant exclusiviteit én sportiviteit uit. Bent u op zoek naar optimaal ergonomisch comfort? Dan kunt u kiezen uit drie stoeluitvoeringen. Exclusieve uitrustingspakketten zoals optionele sfeerverlichting met 12 verschillende kleuren, het nieuw ontworpen combi-instrument met multifunctioneel kleurendisplay en het nieuwe driespaaks stuurwiel maken de A-Klasse perfect af.

Het goede gevoel dat rijden in een A-Klasse u geeft

Zoals u waarschijnlijk van Mercedes-Benz gewend bent, is de Mercedes A-Klasse verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hoewel het bijna onvoorstelbaar is, is het nieuwe model van de Mercedes A-Klasse nóg dynamischer en sportiever dan zijn voorganger. Daarnaast kunnen wij u nu nog meer motorvariaties bieden. Kiest u voor het nieuwe basismodel de A 160 met 75 kW (102 pk) of toch voor de zuinige A180 d BlueEFFICIENCY met 80 kW (109 pk)? Deze A180 d heeft een CO2-emissie van slechts 89 g/km en mag zich dus met recht een echt zuinige auto noemen! Of gaat u voor het echte werk met de Mercedes AMG A45 4MATIC? Met de sterkste viercilinder seriemoter van de hele wereld wordt rijden pas écht leuk. Geef extra gas en geniet van het heerlijke, diepe geluid van de AMG-sportuitlaat. Klevend aan het asfalt dankzij het optionele AMG RIDE CONTROL-sportonderstel. De Mercedes A-Klasse AMG: sportief als geen ander.

Waarom een Mercedes A-Klasse?

Een Mercedes A-Klasse heeft een bepaalde uitstraling en spreekt daarmee natuurlijk ook een bepaalde doelgroep aan. Maar waarom? Prijstechnisch kan niet iedereen een Mercedes-Benz aanschaffen, maar als u dan budget heeft, waarom zou u dan voor een A-Klasse moeten kiezen? Het is een sportieve auto met een krachtige motor. De A-Klasse is natuurlijk verkrijgbaar in meerdere varianten en met meerdere opties. Of u nou kiest voor Comfort, Sport, Eco of Individual; dankzij de DYNAMIC SELECT-schakelaar bent u razendsnel. Dit schakelsysteem past zich volledig aan in iedere situatie. Daarnaast beschikken de A-Klasse auto’s over Mercedes-Benz Intelligent Drive. Dit geeft automatisch aan wanneer er gevaar dreigt of wanneer u te dicht op uw voorganger zit. Intelligent Drive bestaat uit innovatieve assistentiesystemen die waarschuwen en/of zelfs ingrijpen als er een gevaarlijke situatie zich voordoet. En bovendien straalt het interieur natuurlijk pure klasse en luxe uit!

Wilt u graag een nieuwe auto en is uw oog gevallen op de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse? Dan bent u bij Rüttchen Automotive aan het juiste adres. In onze showroom vindt u namelijk de nieuwe Mercedes A-Klasse. Onze medewerkers helpen u graag en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een proefrit te maken. Neem contact op met Rüttchen Automotive voor meer informatie.

https://www.ruttchen.nl/ruttchen/

Voordelen van een brommobiel

Heb jij weleens van een brommobiel gehoord, maar weet je eigenlijk helemaal niet wat dit bijzondere voertuig precies inhoudt? Dan gaan we je hieronder zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen wat een brommobiel precies is en wat je er nou mee kunt. De brommobiel werd voor het eerst geïntroduceerd in Frankrijk en werd vooral in het begin eigenlijk gezien als brommer. Het is op papier eigenlijk ook een brommer en het heeft ook dezelfde soort kenteken. Het aparte aan dit bijzondere voertuig is echter dat het zowel regels heeft voor een auto als voor een brommer. Om te beginnen heeft een brommobiel een maximum snelheid van zo’n 45 kilometer per uur. Eigenlijk is het dus gewoon een auto die slechts 45 km per uur gaat, maar daarnaast kan hij wel goed van pas komen voor mensen die niet in een gewone auto durven, maar ook niet op een brommer of scooter willen zitten. Om nou te zeggen dat een brommobiel voor mensen is die geen auto kunnen betalen, is grote onzin. Een nieuwe brommobiel is namelijk een stuk duurder dan een kleine personenauto, dus dat is absoluut niet waar. Waarom zou je dan eigenlijk een brommobiel kopen? Je kunt er immers minder mee, de regels zijn beperkter en het voertuig is ook nog eens duurder?

Brommobiel rijden? 

Om te beginnen moet je je voorstellen dat een auto bijvoorbeeld in het stadsverkeer erg onhandig kan zijn. Als je een normale auto hebt en je moet je veelvuldig bewegen door het drukke stadsverkeer, weet je als geen ander je overal vast komt te staan. Bij een brommobiel is dit niet het geval. Laten we vooropstellen dat een brommobiel in het stadsverkeer eigenlijk alleen maar handig is. Ondanks de maximum snelheid van het voertuig van een kleine 50 kilometer per uur, mag je in de bebouwde kom toch niet harder rijden dan 50. Als je het zo bekijkt is een brommobiel, indien je hem gebruikt voor korte afstanden in druk stadsverkeer, dus wel degelijk handig te noemen. De nadelen die een auto ondervindt, heeft de brommobiel in dit geval dus niet. Daarnaast zien we ook veel oudere mensen die gebruik maken van dit bijzondere voertuig. Ze durven eigenlijk niet meer in een auto en dan vooral niet in het drukke verkeer te rijden. Ze kiezen dan veelal voor een brommobiel, omdat deze niet zo hard gaat, maar je wel droog zit. Best een handig ding dus, zo’n brommobiel!

http://www.brommobielverkopen.com/brommobiel-verkopen/

De beste prijs/kwaliteit in de A-klasse

Altijd al een sportieve en krachtige auto willen rijden? Dan is een Mercedes A-Klasse dé auto! U bent op zoek naar een Mercedes-Benz, maar weet niet zo goed naar welk specifiek model? Bent u op zoek naar een sportieve auto met power, uitstraling én klasse? Dan is de Mercedes A-Klasse van Mercedes-Benz de perfecte keuze. Zowel voor een man als voor een vrouw is dit een geweldig model auto.

Wat zijn de voordelen van een A-Klasse?

De Mercedes A-Klasse kent tal van voordelen. Ten eerste natuurlijk de hele uitstraling en ‘look en feel’ van deze auto’s. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en u kunt er natuurlijk altijd meer opties bij kiezen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Een voordeel van de A-Klasse is dat het een sportieve auto is die tegelijkertijd ook een bepaalde luxe uitstraalt. En qua snelheid zit u met een Mercedes A-Klasse goed: het vermogen van de A-Klasse loopt op tot 211 pk! Een ander groot voordeel is dat er een optie beschikbaar is die ervoor zorgt dat de auto zich volledig aanpast aan de situatie: de Mercedes-Benz Dynamic SELECT-schakelaar. Dit is wel echt een gave functie. Komt u in een gevaarlijke situatie? Ook hier heeft Mercedes-Benz wat op bedacht: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Dit systeem waarschuwt of grijpt zelfs in als er een gevaarlijke situatie dreigt.

Het goede gevoel dat rijden in een A-Klasse u geeft

Zoals u waarschijnlijk van Mercedes-Benz gewend bent, is de Mercedes A-Klasse verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hoewel het bijna onvoorstelbaar is, is het nieuwe model van de Mercedes A-Klasse nóg dynamischer en sportiever dan zijn voorganger. Daarnaast kunnen wij u nu nog meer motorvariaties bieden. Kiest u voor het nieuwe basismodel de A 160 met 75 kW (102 pk) of toch voor de zuinige A180 d BlueEFFICIENCY met 80 kW (109 pk)? Deze A180 d heeft een CO2-emissie van slechts 89 g/km en mag zich dus met recht een echt zuinige auto noemen! Of gaat u voor het echte werk met de Mercedes AMG A45 4MATIC? Met de sterkste viercilinder seriemoter van de hele wereld wordt rijden pas écht leuk. Geef extra gas en geniet van het heerlijke, diepe geluid van de AMG-sportuitlaat. Klevend aan het asfalt dankzij het optionele AMG RIDE CONTROL-sportonderstel. De Mercedes A-Klasse AMG: sportief als geen ander.

Waarom een Mercedes A-Klasse?

Een Mercedes A-Klasse heeft een bepaalde uitstraling en spreekt daarmee natuurlijk ook een bepaalde doelgroep aan. Maar waarom? Prijstechnisch kan niet iedereen een Mercedes-Benz aanschaffen, maar als u dan budget heeft, waarom zou u dan voor een A-Klasse moeten kiezen? Het is een sportieve auto met een krachtige motor. De A-Klasse is natuurlijk verkrijgbaar in meerdere varianten en met meerdere opties. Of u nou kiest voor Comfort, Sport, Eco of Individual; dankzij de DYNAMIC SELECT-schakelaar bent u razendsnel. Dit schakelsysteem past zich volledig aan in iedere situatie. Daarnaast beschikken de A-Klasse auto’s over Mercedes-Benz Intelligent Drive. Dit geeft automatisch aan wanneer er gevaar dreigt of wanneer u te dicht op uw voorganger zit. Intelligent Drive bestaat uit innovatieve assistentiesystemen die waarschuwen en/of zelfs ingrijpen als er een gevaarlijke situatie zich voordoet. En bovendien straalt het interieur natuurlijk pure klasse en luxe uit!

Wilt u graag een nieuwe auto en is uw oog gevallen op de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse? Dan bent u bij Rüttchen Automotive aan het juiste adres. In onze showroom vindt u namelijk de nieuwe Mercedes A-Klasse. Onze medewerkers helpen u graag en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een proefrit te maken. Neem contact op met Rüttchen Automotive voor meer informatie.

Heeft u al een eigen laadpaal?

Laadpaal

Tegenwoordig wordt er heel veel over gesproken om het milieu beter te maken. Dit begint bij energie. Hoe kan dit gemaakt worden op een natuurlijke manier? Dit kan door wind, water en zon. Maar wanneer dit geproduceerd is kunnen er meerdere dingen mee worden gedaan om zuinig te doen met onze wereld. Bijvoorbeeld de energie gebruiken voor auto’s die op elektriciteit rijden. Door een auto op elektriciteit te laten rijden zorgt iedereen ervoor dat er minder uitstoot is in de wereld. Elektrische auto’s is iets nieuws maar mensen zijn er al jaren mee bezig. Steeds meer mensen schaffen een zuinige auto aan. Niet alleen omdat het scheelt in kosten maar ook omdat het goed is voor de wereld. Maar omdat de auto elektriciteit nodig heeft moet u ook een laadpaal hebben om uw auto op te laden. Door middel van een laadpaal bij uw oprit zorgt u ervoor dat u de volgende ochtend weer op weg kan met een volle tank. U ziet het vast ook veel vaker in het algemeen. Op een parkeerplek dichtbij de supermarkt een laadpaal voor de elektrische auto’s. Ze zijn tegenwoordig overal te vinden.

Er bestaan verschillende laadpalen die verschillende details met zich meenemen. De meeste hebben functies zoals:

–          Automatische registratie en verrekening van de laadkosten

–          Monteerbaar aan de muur, op een paal of aan een wandbeugel

–          Leverbaar in meerdere kleuren om juist eruit te springen of in te blenden

–          Beheer van softwareoptimalisatie op afstand

–          Beschikbaar in offline en onlinemodel

–          En een goede laadvermogen

Welke laadpaal is geschikt?

U moet kijken wat bij uw auto het best past en welke wensen u heeft over de laadpaal. Wanneer u weet welke eisen de laadpaal moet hebben moet u kijken naar een bedrijf die de laadpalen aanbiedt. U kunt dit het best bekijken door online te gaan zoeken naar bedrijven. Hierdoor kan je ook meerdere laadpalen met elkaar vergelijken zodat u uiteindelijk een goede keus maakt. U kan het bedrijf altijd vragen voor advies wanneer u niet goed weet wat u nodig hebt of wilt.

http://reithpower.nl/