De meest uiteenlopende VW onderdelen vind je bij Paruzzi

Voor VW Classic Parts moet je echt bij Paruzzi zijn. Voorbeelden van vaak bestelde items zijn: benzinefilters, benzinekranen, afdichtingen, afsluitpluggen, onderlegringen, katalysatoren en verwarmingsbuizen. Dit zijn allemaal parts binnen de categorie ‘Benzine, uitlaat, kachel’. Dit is slechts één van 10 categorieën. Zoeken is hiermee snel en makkelijk gemaakt, zeker omdat het gehele assortiment ook nog eens is ingedeeld naar de zeven modellen VW. Heb jij iets nodig dat je maar niet kunt vinden, dan kun je contact opnemen met het Paruzzi-team. De medewerkers gaan direct voor je aan de slag. En is het inderdaad niet op voorraad, dan wordt het voor je besteld. Paruzzi is onderdeel van een heel netwerk van leveranciers en dat betekent dat eigenlijk nooit ‘nee’ verkocht wordt aan klanten. Ook met info is Paruzzi je graag van dienst. Kijk maar eens bij ‘technische gegevens’, je zult verrast worden door zoveel kennis van zaken.  

Bekijk het totale aanbod

In de Paruzzi catalogus vind je een mooi overzicht van het totale aanbod. We hebben het hier over een prachtig full colour boekwerk dat in drie talen beschikbaar is: Nederlands, Engels en Frans. Plaats je een bestelling van €50 of meer, dan wordt de catalogus gratis naar je opgestuurd! Een onderdeel uit het boek, waar Paruzzi veel vragen over krijgt is de startmotor. Heb je problemen met starten, dan kan het volgende aan de hand zijn: er zijn enkele windingen doorgebrand of de solenoïde heeft het begeven. Het advies is meestal om de startmotor vervangen. De gehele motor bij voorkeur. Bij Paruzzi kun je gloednieuwe startmotoren aanschaffen, maar ook gereviseerde exemplaren. Kies je voor een gereviseerde startmotor? De kwaliteit is gegarandeerd. Voor vragen over startmotoren en andere VW-onderdelen is er de Paruzzi Klantenservice. Het telefoonnummer luidt: +31 (0)113-503555. Mails kunnen gestuurd worden naar sales@paruzzi.com. Kom je liever langs, je bent bij deze uitgenodigd. Het adres van Paruzzi is Kreeft 16 in Yerseke.  

https://www.paruzzi.com/

Een bestelauto leasen

Wanneer je zakendoet, dan wil je natuurlijk altijd van een aantal basisvoorwaarden uitgaan. Eén van die voorwaarden is dat het voor jou als ondernemer en voor jouw onderneming zo goedkoop als mogelijk moet zijn. Dit doe je bijvoorbeeld door na te denken over een bestelauto leasen. Door niet direct voor de gehele aanschaf van een bestelauto te kiezen kan je namelijk veel voordeel boeken als ondernemer. Bijvoorbeeld omdat het risico daardoor een stuk minder groot wordt, maar ook omdat je er een aantal extra voordelen bij krijgt. Bovendien zijn er heel veel vormen van lease. Dit maakt het heel flexibel.

Weinig zorgen met bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Het belangrijkste voordeel voor een ondernemer die kiest voor leasen is toch wel dat het de zorgen voor een groot deel wegneemt. De leasemaatschappij is immers altijd dichtbij en zal altijd direct te hulp schieten wanneer er iets met de bestelauto aan de hand is. Dit maakt het voor jou een stuk gemakkelijker en goedkoper. Je betaalt immers een vast bedrag per maand en wanneer er schade is of andere problemen opdoemen, dan brengt dit geen extra hoge rekening met zich mee. Om die reden kan je het dus gemakkelijk in je begroting opnemen. Je weet immers altijd precies wat je te wachten staat.  

De juiste auto kiezen

Bestelauto’s komen in vele vormen. Dat betekent dus ook dat je als ondernemer enige aandacht moet schenken aan de mogelijkheden die geboden worden. Je wilt immers de auto kiezen die het meest efficiënt voor jou is. Hoe meer je erin kwijt kunt, hoe beter dat is. Het is dan ook altijd een goed idee om wat advies in te winnen bij experts. Dit kan bijvoorbeeld bij de leasemaatschappij, maar het is zeker ook aan te raden om zelf even rond te kijken. Op internet kan je bijvoorbeeld al heel veel kennis opdoen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Wat is het verschil tussen private lease en financial lease?

Er zijn twee soorten lease als het gaat om een bedrijfswagen leasen. Je kunt kiezen voor private lease en financial lease. Het grootste verschil is dat je na afloop van het contract bij private lease de auto weer inlevert en bij financial lease word je eigenaar en is de auto dus van jou. Je kunt in geval van financial lease met de auto doen wat je wilt. Je kunt ermee blijven rijden en verzekering en dergelijke voortaan zelf regelen. Je kunt hem ook verkopen en de opbrengst investeren in een volgende bedrijfsauto. De keuze is aan jou. Maar de meeste ondernemers kiezen voor een contract op basis van private lease.

Waarom volkswagen caddy leasen op naam van de zaak?

Een bedrijfsauto leasen op naam van de zaak heeft een belangrijk voordeel. De lease wordt dan namelijk niet gemeld bij het Bureau Krediet Registratie. Als dit wel gebeurt, zoals bij het privé leasen van een auto, kan dit gevolgen hebben bij het willen aanvragen van een lening of een hypotheek. De kosten van de lease worden dan namelijk aangemerkt als een langlopende verplichting. Daardoor kan het dus gebeuren dat je een lager bedrag kunt lenen of een lagere hypotheek voor een huis kunt krijgen. Als je dat niet wilt en je hebt een bedrijf dan is het verstandig deze zaken te scheiden en de lease van je bedrijfswagen op naam van het bedrijf te regelen. Hiervan vindt geen registratie plaats.

Je blijft wel altijd aansprakelijk

Natuurlijk blijf je wel altijd aansprakelijk voor het betalen van de kosten voor je bedrijfsauto. Een bedrijfswagen leasen voor de zaak betekent dat je in sommige gevallen ook als privé persoon op de kosten kunt worden aangesproken als je het contract niet kunt nakomen. Denk dus altijd goed na als je een leasecontract afsluit, ongeacht of dit voor de zaak of privé is. Een bedrijfswagen leasen kost geld, in alle gevallen. Houd dit altijd in gedachten.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Het gemak van een bestelbus leasen

De voordelen van een leaseauto zijn voor velen wel bekend. Vooral de financiële zekerheid in combinatie met het rijden in een nieuwe auto gelden als grote pluspunten. Het feit dat je de auto niet zelf aan hoeft te schaffen en dat doorgaans alle kosten voor reparaties en beurten op rekening van de leasemaatschappij zijn, maakt een bestelbus leasen interessant. Zeker voor ondernemers die veel op de weg zijn kan het de moeite waard zijn om een auto te leasen. Zo kun je altijd met een zeker gevoel de weg op gaan. Maar welke kosten heb je nu eigenlijk aan zo’n leasewagen?

Vaste lasten bij zakelijk leasen 

Als je een bestelbus wil leasen, dan stelt de leasemaatschappij een leasecontract op. Dit is een contract tussen jou en de leasemaatschappij, waarin alle afspraken vast zijn gelegd. Leasemaatschappijen stellen elk hun eigen voorwaarden, dus het is goed om je hierin te verdiepen en de voorwaarden van verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken. Wat in ieder geval overal hetzelfde is, is dat jij als leaser een vast bedrag per maand betaalt aan de leasemaatschappij. In ruil daarvoor geven zij jou een auto in bruikleen. De meeste kosten die bij het gebruik van een auto horen, zoals verzekering, belasting en beurten, zijn vervolgens voor rekening van de leasemaatschappij.

Eigen risico

Dat wil niet zeggen dat je helermaal geen extra kosten hebt aan een leaseauto. Soms stellen leasemaatschappijen bijvoorbeeld een eigen risico vast voor bepaalde schadegevallen. In zo’n geval betaal je bij schade een deel van de reparatie zelf. Ook verschillen de afspraken over brandstof soms tussen maatschappijen. In sommige gevallen wordt alle brandstof door de leasemaatschappij betaald, maar er kan ook een grens ingesteld zijn. Een bestelbus leasen biedt dus veel voordelen, maar lees vooraf wel goed de voorwaarden. Dan weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een gerust gevoel de weg op.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Kilometerregistratie bijhouden

Kilometerregistratie is eigenlijk niet veel meer dan het bijhouden van de gereden kilometers met de auto van de zaak. Sommige mensen doen dit ook met hun privé auto om bijvoorbeeld te kijken hoe zuinig de auto is of hoeveel ze nog kunnen rijden, maar over het algemeen hebben we het bij de kilometerregistratie over de registratie die mensen bijhouden met de auto van de zaak. De kilometerregistratie is niet zomaar iets en is zelfs geregeld in de wet. Op het moment dat de kilometers worden geregistreerd moeten er een aantal zaken goed worden bijgehouden. Het gaat hierbij dan op het merk, type en kenteken van de auto, zodat ze altijd weten om welk voertuig het gaat. Ook moet je aangeven welke periode je de auto tot je beschikking hebt. Dat is ook de reden dat je weleens de vraag krijgt bij het pinapparaat of je wellicht een vervangende auto bij je hebt, omdat de gereden kilometers dan anders geregistreerd worden natuurlijk. In sommige gevallen is het zelfs nodig dat je per afzonderlijke rit aangeeft waar je heen bent gereden, hoever je bent gereden en of er afwijkingen hebben plaatsgevonden tijdens de rit. Dit is echter wel heel extreem en in de meeste gevallen is dit dan ook niet nodig bij het gebruik van een zakelijke auto. Belangrijk voor de bezitter van de auto van de zaak is dat hij privé niet meer dan 500 km per jaar rijdt, omdat hij anders in aanmerking komt voor de bijtelling, een fiscaal voordeel voor het bezit van een auto van de zaak. We willen erop wijzen dat je de kilometers erg goed moet bijhouden als je een auto van de zaak hebt, want de belastingdienst controleert namelijk steeds vaker op fraude met de kilometerregistratie. Als je dit niet goed doet, kunnen de boetes oplopen tot wel 5000 euro.

 Veilig in het verkeer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit is een uitspraak die je bezorgde moeder vaak zegt. Maar het is wel waar. Vaak denken wij mensen te makkelijk over situaties, waardoor het nog wel eens fout kan gaan. Bijvoorbeeld in het verkeer gebeurt dit vaak. Het is vaak moeilijk om goed in te schatten hoe een verkeerssituatie gaat verlopen en hoe je hierop moet anticiperen. Om verkeersongelukken te voorkomen worden in dit artikel een aantal tips gegeven.

Allereerst is het belangrijk om uitgerust aan de autorit te beginnen. Wanneer u moe bent, neemt uw reactie vermogen aanzienlijk af. Het is erg gevaarlijk om dan deel te nemen aan het verkeer. Wanneer u een beetje in suft, is de kans groot dat dit leidt tot een ongeluk. Wanneer u toch gaat rijden terwijl u weinig of slecht heeft geslapen, is het verstandig om elke 2 uur een kwartiertje rust te nemen. Ga dan niet alleen stil staan met de auto, maar stap even uit en loop een rondje zodat u frisse lucht binnen krijgt.

Ook is een achteruitrijcamera set kopen verstandig. Dit voorkomt dat u per ongeluk ergens tegenaan rijdt met de auto of een auto die achter u rijdt over het hoofd heeft gezien. Een achteruitrijcamera is namelijk een kleine camera die achter op de auto is bevestigd. Het gefilmde beeld wordt voorin de auto op een schermpje in het dashboard afgespeeld. Hierdoor hebt u zicht op de hele situatie rondom de auto. Het is mogelijk om een achteruitrijcamera te kopen voor elk soort voertuig. Zelfs een achteruitrijcamera bestelbus.

Veel mensen zien het verkeer als de ideale plek om hun frustraties kwijt te kunnen raken. Ze kiezen alleen maar voor hun eigen ruimte en houden geen rekening met anderen. Wanneer u iets doet wat hun hindert reageren ze vervolgens nogal agressief. Toch is het beter om hier niet op in te gaan. Dit zorgt alleen maar voor nog meer gevaar. Probeer zo rustig mogelijk te rijden en iedereen ruimte te gunnen.

 

http://www.vanzwitserland.nl

Uitleg MTO

Het werken aan een MTO is zeer moeilijk maar dat hoeft het niet te zijn. De eigenaar van het bedrijf bepaalt in principe hoe eenvoudig of hoe moeilijk zo een onderzoek uiteindelijk zal zijn. Het ligt er allemaal aan welke keuze de eigenaar van het bedrijf maakt als het aankomt op het uitvoeren van een onderzoek. Bij ons is het zeer normaal om dit onderzoek door een derde te laten uitvoeren maar niet elke eigenaar van het bedrijf denkt daar zo over. Het komt ook heel vaak voor dat eigenaren van bedrijven ervoor kiezen om alles zelf te doen en alles in eigen hand te houden. Wij weten dat dit niet correct is en best lastig kan zijn voor de personen die voor hem werken. Het is immers zo dat zij ook een zo professioneel mogelijk onderzoekwillen hebben zodat zij dus ook hier wat aan kunnen hebben. Het is niet zo dat als een eigenaar van een bedrijf ervoor kiest om dit geheel zelf te doen dat het onder zoek dan niet goed werkt.

Het is wel zo dat een derde een veel professioneler onderzoek kan neerzetten die waarschijnlijk nog beter zou zijn voor de eigenaar van het bedrijf. Het belangrijke hiervan is ook nog dat je dan dus de personen die voor jou werken de kans geeft om echt een goed onderzoek te laten uitvoeren. ze kunnen dan deelnemen aan een onderzoek die niet per se via de leidinggevende gaat voer wie zij nou net te klagen hebben. Dat zou lastig zijn omdat het heel vaak voor komt dat een persoon die voor jou werkt niet in het gezicht van de leidinggevende wilt zeggen wat hem dwarszit. Jij moet dan ook de keuze durven te maken om het MTO door een andere onafhankelijke partij te laten uitvoeren zodat je relevante resultaten zult krijgen.

http://carrierepoort.nl

De essentie van een garage opleiding

Natuurlijk is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkelingen in de autobranche gaan steeds sneller. Als garage wil je natuurlijk nooit ‘nee’ verkopen. Om up to date te blijven zijn opleidingen noodzakelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de elektrische auto en ‘connected cars’. Hierdoor zullen auto’s met een klassieke verbrandingsmotor langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Deze ontwikkelingen beïnvloeden daarom ook het bestaan van de autogarage. De juiste scholing kan daarbij helpen. Met goed geschoolde medewerkers kun je alle diagnoses en reparaties voortaan zelf uitvoeren. Zo kun je makkelijk nieuwe klanten voor je winnen. Met een automotive opleiding blijf je up to date over de technieken van nu. Aanhaken, bijblijven en opschakelen. Houd je werk uitdagend en afwisselend en leer complexe reparaties zelf uit te voeren, zodat je geen klanten meer hoeft door te verwijzen. Ook kan er veel winst behaald worden als het inzichtelijk wordt hoe de processen nu lopen en hoe deze sneller kunnen. Meer weten over hoe een opleiding automonteur kan bijdragen? Lees dan snel verder.

Waarom kennis zo belangrijk is in de automotive sector

De automotive sector ontwikkelt zich in rap tempo. Wees klaar voor de nieuwe klant en zorg dus ook dat je deze klanten kunt behouden. Iedereen kan blijven leren, jong of oud. Je hebt natuurlijk zelf in hand op welk tempo je blijft leren. Ben je leergierig? Vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen? Trainingen zijn essentieel. Je kunt je verbazen over hoe snel je nieuwe dingen kunt leren. Huidige kennis op mechanisch gebied zal steeds meer plaats moeten maken voor kennis en vaardigheden op het gebied van elektronica. Dit geldt voor diagnose, onderhoud en reparatie. Daarnaast moeten monteurs zich verdiepen in zaken als hoogspanningstechnologie. Een High Voltage systeem vraagt namelijk om specialistische kennis. Deze kennis doe je natuurlijk niet uit jezelf op. Als garagebedrijf wil je zo goed mogelijk op alle ontwikkelingen inspelen. Daarom zijn gespecialiseerde trainingen een must in de automotive sector. Waar er in 2015 nog ‘maar’ zo’n 90.000 elektrische voertuigen rondreden, is dit aantal in 2017 gestegen naar zo’n 122.000. Je ziet dus wel hoe belangrijk kennis is in deze tijd.

Workshops voor relevante praktijkervaring

Wil je geen hele opleidingen volgen maar wel meer kennis opdoen over een specifiek aspect van automotive? Dan zijn workshops misschien wel interessant. Net even wat meer kennis opdoen en dieper ingaan op een specifiek onderdeel. Workshops zijn online- en praktijkgericht, een combinatie die balans geeft in het leertraject. Je kunt efficiënt workshops kiezen die aansluiten bij je wensen. Een workshop Hybride en Elektrische Auto is bijvoorbeeld zeer effectief om up to date te blijven over de laatste innovaties. Of een workshop Diagnose en reparatie aan roetfiltersystemen. Je leert hoe er problemen ontstaan met roetfilters en hoe je deze kunt oplossen. Workshops zijn zeer effectief. Je leert hoe je problemen kunt oplossen in een zeer korte tijd. Door online kennis op te doen tijdens de workshop, kun je het snel toepassen in de praktijk. Dit leidt tot relevante praktijkervaring in een korte tijd. Ook neemt ook de productiviteit toe. Door de juiste kennis kunnen werknemers meteen aan de slag.

Hoe goede bedrijfsprocessen bijdragen aan meer structuur

Bedrijfsprocessen moeten ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Deze processen bestaan vaak uit ongeschreven regels. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning en vooral voor de uitvoerende taken van een automonteur. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe kun je nou je bedrijfsprocessen optimaliseren? Begin bij het analyseren van de huidige bedrijfsprocessen en maak een plan voor structurele veranderingen. Dit is belangrijk om inzicht te krijgen wie, welke verantwoordelijkheden heeft binnen het bedrijf. Stel een duidelijk plan op en bespreek dit met alle medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor rust onder de werknemers, maar draagt ook bij aan een betere samenwerking. Het is dus belangrijk dat er een goede samenwerking ontstaat tussen leidinggevenden en werknemers. Ook is het belangrijk dat je als leidinggevende beschikt over goede communicatievaardigheden. Functionerings- en beoordelingsgesprekken is een onmisbaar instrument voor iedere onderneming met personeel. Het verbeteren van het functioneren van een medewerker draagt ook bij aan een betere samenwerking.

Klaar zijn voor nieuwe technieken en klaar zijn voor de nieuwe klant. Het is essentieel om de omzet in je organisatie te vergroten. Door de snelle ontwikkelingen in de automotive branche is het essentieel om te blijven leren. Zowel voor de werknemers als voor het management. Een management opleiding garage is net zo belangrijk als opleidingen voor monteurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Timemanagement? Of een cursus Klantrelatiebeheer? Als je slim wil inspelen op deze ontwikkelingen en de concurrent voor wil zijn, is het belangrijk om als garagehouder opleidingen aan te bieden. Het vergroten van kennis is een juiste investering. Benieuwd naar deze verschillende opleiding en wat deze te bieden hebben? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Laat uw Amerikaanse auto zorgeloos importeren naar Nederland

Wilt u al lange tijd een Amerikaanse auto importeren, maar weet u niet precies hoe? Kies dan voor een van de grootste auto import bedrijven van Europa. Ervaar het nostalgische gevoel wanneer u door de straten scheurt in uw Amerikaanse bak. Waar u ook gaat en staat, overal steelt u de show. Kortom: een auto met karakter en een ware beleving om in te rijden. Waarom maakt u uw droom niet waar door een echte Amerikaanse auto te laten importeren naar Nederland. Een specialist genaamd Marlog Car Handling, één van de grootste auto import bedrijven van Europa, maakt het mogelijk.

Goede voorwaarden als u een Amerikaanse auto gaat importeren

Wanneer u van plan bent om een Amerikaanse auto te importeren, heeft u vast gezien dat er veel aanbieders op de markt zijn. Toch is de kwaliteit van de bedrijven niet altijd wat u ervan verwacht. Het is belangrijk om bij het maken van een keuze rekening mee te houden dat een bedrijf u gunstige voorwaarden aanbiedt. Een Amerikaanse auto kunt u het best laten importeren door Marlog Car Handling. Bij dit bedrijf staan ze namelijk garant voor een snelle en betrouwbare service. Met hun uitgebreide dienstverlening zorgen ze ervoor dat alles soepel verloopt zodat de auto binnen de kortste keren op de plaats van bestemming is.

Auto import vanuit de hele wereld, mogelijk voor bedrijven en particulieren

Heeft u al tijden de droom om een Amerikaanse auto te importeren naar Nederland? Of heeft u een eigen zaak en bent u op zoek naar Amerikaanse klassiekers? Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor de import van een auto perfect terecht bij Marlog Car Handling. Dit kan gaan om een typische Amerikaanse auto uit de V.S., maar ook om een voertuig uit een ander land. Deze specialist zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Binnen no-time is die buitenlandse auto van u! Schakel voor een overzeese import altijd een specialist in, zodat u ook in uw eigen land maximaal kunt genieten van uw prachtige Amerikaanse auto.

Mercedes A-Klasse: klaar voor de toekomst

Altijd al een sportieve en krachtige auto willen rijden? Dan is een Mercedes A-Klasse dé auto! U bent op zoek naar een Mercedes-Benz, maar weet niet zo goed naar welk specifiek model? Bent u op zoek naar een sportieve auto met power, uitstraling én klasse? Dan is de Mercedes A-Klasse van Mercedes-Benz de perfecte keuze. Zowel voor een man als voor een vrouw is dit een geweldig model auto.

Design, look and feel

De Mercedes-Benz A-Klasse is een prachtige auto. Wanneer we het nieuwe model met het vorige model vergelijken is de auto zelfs nog dynamischer en sportiever geworden. Neem bijvoorbeeld het sportieve exterieur: jong en modern. Met onder andere een onmiskenbaar voor- en achterskirt, drie uitrustingslijnen (Style, Urban en AMG Line), drie leverbare designpakketten (als optie), maar ook de mooiste materialen, kleuren en nieuwe lichtmetalen velgen. En ook het interieur van de Mercedes A-Klasse is met liefde ontworpen: een perfecte combinatie van oog voor detail met een stijlvolle, moderne uitstraling. Zoals u van Mercedes-Benz gewend bent straalt de nieuwe A-Klasse, zowel aan de buiten- als de binnenkant exclusiviteit én sportiviteit uit. Bent u op zoek naar optimaal ergonomisch comfort? Dan kunt u kiezen uit drie stoeluitvoeringen. Exclusieve uitrustingspakketten zoals optionele sfeerverlichting met 12 verschillende kleuren, het nieuw ontworpen combi-instrument met multifunctioneel kleurendisplay en het nieuwe driespaaks stuurwiel maken de A-Klasse perfect af.

Het goede gevoel dat rijden in een A-Klasse u geeft

Zoals u waarschijnlijk van Mercedes-Benz gewend bent, is de Mercedes A-Klasse verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hoewel het bijna onvoorstelbaar is, is het nieuwe model van de Mercedes A-Klasse nóg dynamischer en sportiever dan zijn voorganger. Daarnaast kunnen wij u nu nog meer motorvariaties bieden. Kiest u voor het nieuwe basismodel de A 160 met 75 kW (102 pk) of toch voor de zuinige A180 d BlueEFFICIENCY met 80 kW (109 pk)? Deze A180 d heeft een CO2-emissie van slechts 89 g/km en mag zich dus met recht een echt zuinige auto noemen! Of gaat u voor het echte werk met de Mercedes AMG A45 4MATIC? Met de sterkste viercilinder seriemoter van de hele wereld wordt rijden pas écht leuk. Geef extra gas en geniet van het heerlijke, diepe geluid van de AMG-sportuitlaat. Klevend aan het asfalt dankzij het optionele AMG RIDE CONTROL-sportonderstel. De Mercedes A-Klasse AMG: sportief als geen ander.

Waarom een Mercedes A-Klasse?

Een Mercedes A-Klasse heeft een bepaalde uitstraling en spreekt daarmee natuurlijk ook een bepaalde doelgroep aan. Maar waarom? Prijstechnisch kan niet iedereen een Mercedes-Benz aanschaffen, maar als u dan budget heeft, waarom zou u dan voor een A-Klasse moeten kiezen? Het is een sportieve auto met een krachtige motor. De A-Klasse is natuurlijk verkrijgbaar in meerdere varianten en met meerdere opties. Of u nou kiest voor Comfort, Sport, Eco of Individual; dankzij de DYNAMIC SELECT-schakelaar bent u razendsnel. Dit schakelsysteem past zich volledig aan in iedere situatie. Daarnaast beschikken de A-Klasse auto’s over Mercedes-Benz Intelligent Drive. Dit geeft automatisch aan wanneer er gevaar dreigt of wanneer u te dicht op uw voorganger zit. Intelligent Drive bestaat uit innovatieve assistentiesystemen die waarschuwen en/of zelfs ingrijpen als er een gevaarlijke situatie zich voordoet. En bovendien straalt het interieur natuurlijk pure klasse en luxe uit!

Wilt u graag een nieuwe auto en is uw oog gevallen op de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse? Dan bent u bij Rüttchen Automotive aan het juiste adres. In onze showroom vindt u namelijk de nieuwe Mercedes A-Klasse. Onze medewerkers helpen u graag en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een proefrit te maken. Neem contact op met Rüttchen Automotive voor meer informatie.

https://www.ruttchen.nl/ruttchen/