Ga je op campervakantie? Schaf dan een unieke achteruitrijcamera aan!

Juli en augustus zijn dé maanden waarin bijna iedere Nederlander op vakantie gaat. Wordt het dit jaar een verre vliegreis naar het zonnige zuiden, een autorit naar Scandinavië of toch een cruise in de Middellandse Zee? Nee, dit jaar ga jij op vakantie met de camper! Met de camper ben jij namelijk niet gebonden aan allerlei testen voor het vliegen en mogelijke besmettingen en heb je zelf de touwtjes in handen. De eerste campingplek staat namelijk wel gepland, maar daarna wordt het improviseren voor wat betreft overnachtingen en activiteiten. Desondanks betekent dit niet dat je niet de nodige voorbereidingen getroffen hebt. Integendeel: de campingspullen staan al ingepakt bij de deurmat, je hebt je ingelezen in de verkeersregels van het land van bestemming en zonnige zomerkleding in je kledingkast roept om aandacht. Echter, het is de eerste keer dat je met een camper een verre reis gaat maken. Beschik je daarom al over een achteruitrijcamera set?

De achteruitrijcamera als zichtoplossing

Een camper is veel groter dan een gewone personenwagen, waardoor het besturen van het voertuig dan ook ietwat anders in zijn werk gaat. Zo heb je in een camper te maken met een dode hoek aan de achterzijde van het voertuig en kun je als bestuurder moeilijker voorbijrijdende auto’s spotten. Om die reden is een achteruitrijcamera onmisbaar; het fungeert namelijk als een zichtoplossing voor deze zichtbeperkende elementen van de camper. Ondanks dat een achteruitrijcamera noodzakelijk is voor een veilige reis met de camper, is er geen universele camera die geschikt is voor campers. Het is daarom aan te raden om een kijkje te nemen op de website van de Achteruitrijcamerawinkel, zodat je precies weet welke achteruitrijcamera monteren moet worden door de experts van de Achteruitrijcamerawinkel. Zij denken graag met je mee in de mogelijkheden en zetten hun kennis en expertise in om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

De meest uiteenlopende VW onderdelen vind je bij Paruzzi

Voor VW Classic Parts moet je echt bij Paruzzi zijn. Voorbeelden van vaak bestelde items zijn: benzinefilters, benzinekranen, afdichtingen, afsluitpluggen, onderlegringen, katalysatoren en verwarmingsbuizen. Dit zijn allemaal parts binnen de categorie ‘Benzine, uitlaat, kachel’. Dit is slechts één van 10 categorieën. Zoeken is hiermee snel en makkelijk gemaakt, zeker omdat het gehele assortiment ook nog eens is ingedeeld naar de zeven modellen VW. Heb jij iets nodig dat je maar niet kunt vinden, dan kun je contact opnemen met het Paruzzi-team. De medewerkers gaan direct voor je aan de slag. En is het inderdaad niet op voorraad, dan wordt het voor je besteld. Paruzzi is onderdeel van een heel netwerk van leveranciers en dat betekent dat eigenlijk nooit ‘nee’ verkocht wordt aan klanten. Ook met info is Paruzzi je graag van dienst. Kijk maar eens bij ‘technische gegevens’, je zult verrast worden door zoveel kennis van zaken.  

Bekijk het totale aanbod

In de Paruzzi catalogus vind je een mooi overzicht van het totale aanbod. We hebben het hier over een prachtig full colour boekwerk dat in drie talen beschikbaar is: Nederlands, Engels en Frans. Plaats je een bestelling van €50 of meer, dan wordt de catalogus gratis naar je opgestuurd! Een onderdeel uit het boek, waar Paruzzi veel vragen over krijgt is de startmotor. Heb je problemen met starten, dan kan het volgende aan de hand zijn: er zijn enkele windingen doorgebrand of de solenoïde heeft het begeven. Het advies is meestal om de startmotor vervangen. De gehele motor bij voorkeur. Bij Paruzzi kun je gloednieuwe startmotoren aanschaffen, maar ook gereviseerde exemplaren. Kies je voor een gereviseerde startmotor? De kwaliteit is gegarandeerd. Voor vragen over startmotoren en andere VW-onderdelen is er de Paruzzi Klantenservice. Het telefoonnummer luidt: +31 (0)113-503555. Mails kunnen gestuurd worden naar sales@paruzzi.com. Kom je liever langs, je bent bij deze uitgenodigd. Het adres van Paruzzi is Kreeft 16 in Yerseke.  

https://www.paruzzi.com/

Een bestelauto leasen

Wanneer je zakendoet, dan wil je natuurlijk altijd van een aantal basisvoorwaarden uitgaan. Eén van die voorwaarden is dat het voor jou als ondernemer en voor jouw onderneming zo goedkoop als mogelijk moet zijn. Dit doe je bijvoorbeeld door na te denken over een bestelauto leasen. Door niet direct voor de gehele aanschaf van een bestelauto te kiezen kan je namelijk veel voordeel boeken als ondernemer. Bijvoorbeeld omdat het risico daardoor een stuk minder groot wordt, maar ook omdat je er een aantal extra voordelen bij krijgt. Bovendien zijn er heel veel vormen van lease. Dit maakt het heel flexibel.

Weinig zorgen met bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Het belangrijkste voordeel voor een ondernemer die kiest voor leasen is toch wel dat het de zorgen voor een groot deel wegneemt. De leasemaatschappij is immers altijd dichtbij en zal altijd direct te hulp schieten wanneer er iets met de bestelauto aan de hand is. Dit maakt het voor jou een stuk gemakkelijker en goedkoper. Je betaalt immers een vast bedrag per maand en wanneer er schade is of andere problemen opdoemen, dan brengt dit geen extra hoge rekening met zich mee. Om die reden kan je het dus gemakkelijk in je begroting opnemen. Je weet immers altijd precies wat je te wachten staat.  

De juiste auto kiezen

Bestelauto’s komen in vele vormen. Dat betekent dus ook dat je als ondernemer enige aandacht moet schenken aan de mogelijkheden die geboden worden. Je wilt immers de auto kiezen die het meest efficiënt voor jou is. Hoe meer je erin kwijt kunt, hoe beter dat is. Het is dan ook altijd een goed idee om wat advies in te winnen bij experts. Dit kan bijvoorbeeld bij de leasemaatschappij, maar het is zeker ook aan te raden om zelf even rond te kijken. Op internet kan je bijvoorbeeld al heel veel kennis opdoen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Wat is het verschil tussen private lease en financial lease?

Er zijn twee soorten lease als het gaat om een bedrijfswagen leasen. Je kunt kiezen voor private lease en financial lease. Het grootste verschil is dat je na afloop van het contract bij private lease de auto weer inlevert en bij financial lease word je eigenaar en is de auto dus van jou. Je kunt in geval van financial lease met de auto doen wat je wilt. Je kunt ermee blijven rijden en verzekering en dergelijke voortaan zelf regelen. Je kunt hem ook verkopen en de opbrengst investeren in een volgende bedrijfsauto. De keuze is aan jou. Maar de meeste ondernemers kiezen voor een contract op basis van private lease.

Waarom volkswagen caddy leasen op naam van de zaak?

Een bedrijfsauto leasen op naam van de zaak heeft een belangrijk voordeel. De lease wordt dan namelijk niet gemeld bij het Bureau Krediet Registratie. Als dit wel gebeurt, zoals bij het privé leasen van een auto, kan dit gevolgen hebben bij het willen aanvragen van een lening of een hypotheek. De kosten van de lease worden dan namelijk aangemerkt als een langlopende verplichting. Daardoor kan het dus gebeuren dat je een lager bedrag kunt lenen of een lagere hypotheek voor een huis kunt krijgen. Als je dat niet wilt en je hebt een bedrijf dan is het verstandig deze zaken te scheiden en de lease van je bedrijfswagen op naam van het bedrijf te regelen. Hiervan vindt geen registratie plaats.

Je blijft wel altijd aansprakelijk

Natuurlijk blijf je wel altijd aansprakelijk voor het betalen van de kosten voor je bedrijfsauto. Een bedrijfswagen leasen voor de zaak betekent dat je in sommige gevallen ook als privé persoon op de kosten kunt worden aangesproken als je het contract niet kunt nakomen. Denk dus altijd goed na als je een leasecontract afsluit, ongeacht of dit voor de zaak of privé is. Een bedrijfswagen leasen kost geld, in alle gevallen. Houd dit altijd in gedachten.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Het gemak van een bestelbus leasen

De voordelen van een leaseauto zijn voor velen wel bekend. Vooral de financiële zekerheid in combinatie met het rijden in een nieuwe auto gelden als grote pluspunten. Het feit dat je de auto niet zelf aan hoeft te schaffen en dat doorgaans alle kosten voor reparaties en beurten op rekening van de leasemaatschappij zijn, maakt een bestelbus leasen interessant. Zeker voor ondernemers die veel op de weg zijn kan het de moeite waard zijn om een auto te leasen. Zo kun je altijd met een zeker gevoel de weg op gaan. Maar welke kosten heb je nu eigenlijk aan zo’n leasewagen?

Vaste lasten bij zakelijk leasen 

Als je een bestelbus wil leasen, dan stelt de leasemaatschappij een leasecontract op. Dit is een contract tussen jou en de leasemaatschappij, waarin alle afspraken vast zijn gelegd. Leasemaatschappijen stellen elk hun eigen voorwaarden, dus het is goed om je hierin te verdiepen en de voorwaarden van verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken. Wat in ieder geval overal hetzelfde is, is dat jij als leaser een vast bedrag per maand betaalt aan de leasemaatschappij. In ruil daarvoor geven zij jou een auto in bruikleen. De meeste kosten die bij het gebruik van een auto horen, zoals verzekering, belasting en beurten, zijn vervolgens voor rekening van de leasemaatschappij.

Eigen risico

Dat wil niet zeggen dat je helermaal geen extra kosten hebt aan een leaseauto. Soms stellen leasemaatschappijen bijvoorbeeld een eigen risico vast voor bepaalde schadegevallen. In zo’n geval betaal je bij schade een deel van de reparatie zelf. Ook verschillen de afspraken over brandstof soms tussen maatschappijen. In sommige gevallen wordt alle brandstof door de leasemaatschappij betaald, maar er kan ook een grens ingesteld zijn. Een bestelbus leasen biedt dus veel voordelen, maar lees vooraf wel goed de voorwaarden. Dan weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een gerust gevoel de weg op.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Kilometerregistratie bijhouden

Kilometerregistratie is eigenlijk niet veel meer dan het bijhouden van de gereden kilometers met de auto van de zaak. Sommige mensen doen dit ook met hun privé auto om bijvoorbeeld te kijken hoe zuinig de auto is of hoeveel ze nog kunnen rijden, maar over het algemeen hebben we het bij de kilometerregistratie over de registratie die mensen bijhouden met de auto van de zaak. De kilometerregistratie is niet zomaar iets en is zelfs geregeld in de wet. Op het moment dat de kilometers worden geregistreerd moeten er een aantal zaken goed worden bijgehouden. Het gaat hierbij dan op het merk, type en kenteken van de auto, zodat ze altijd weten om welk voertuig het gaat. Ook moet je aangeven welke periode je de auto tot je beschikking hebt. Dat is ook de reden dat je weleens de vraag krijgt bij het pinapparaat of je wellicht een vervangende auto bij je hebt, omdat de gereden kilometers dan anders geregistreerd worden natuurlijk. In sommige gevallen is het zelfs nodig dat je per afzonderlijke rit aangeeft waar je heen bent gereden, hoever je bent gereden en of er afwijkingen hebben plaatsgevonden tijdens de rit. Dit is echter wel heel extreem en in de meeste gevallen is dit dan ook niet nodig bij het gebruik van een zakelijke auto. Belangrijk voor de bezitter van de auto van de zaak is dat hij privé niet meer dan 500 km per jaar rijdt, omdat hij anders in aanmerking komt voor de bijtelling, een fiscaal voordeel voor het bezit van een auto van de zaak. We willen erop wijzen dat je de kilometers erg goed moet bijhouden als je een auto van de zaak hebt, want de belastingdienst controleert namelijk steeds vaker op fraude met de kilometerregistratie. Als je dit niet goed doet, kunnen de boetes oplopen tot wel 5000 euro.

 Veilig in het verkeer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit is een uitspraak die je bezorgde moeder vaak zegt. Maar het is wel waar. Vaak denken wij mensen te makkelijk over situaties, waardoor het nog wel eens fout kan gaan. Bijvoorbeeld in het verkeer gebeurt dit vaak. Het is vaak moeilijk om goed in te schatten hoe een verkeerssituatie gaat verlopen en hoe je hierop moet anticiperen. Om verkeersongelukken te voorkomen worden in dit artikel een aantal tips gegeven.

Allereerst is het belangrijk om uitgerust aan de autorit te beginnen. Wanneer u moe bent, neemt uw reactie vermogen aanzienlijk af. Het is erg gevaarlijk om dan deel te nemen aan het verkeer. Wanneer u een beetje in suft, is de kans groot dat dit leidt tot een ongeluk. Wanneer u toch gaat rijden terwijl u weinig of slecht heeft geslapen, is het verstandig om elke 2 uur een kwartiertje rust te nemen. Ga dan niet alleen stil staan met de auto, maar stap even uit en loop een rondje zodat u frisse lucht binnen krijgt.

Ook is een achteruitrijcamera set kopen verstandig. Dit voorkomt dat u per ongeluk ergens tegenaan rijdt met de auto of een auto die achter u rijdt over het hoofd heeft gezien. Een achteruitrijcamera is namelijk een kleine camera die achter op de auto is bevestigd. Het gefilmde beeld wordt voorin de auto op een schermpje in het dashboard afgespeeld. Hierdoor hebt u zicht op de hele situatie rondom de auto. Het is mogelijk om een achteruitrijcamera te kopen voor elk soort voertuig. Zelfs een achteruitrijcamera bestelbus.

Veel mensen zien het verkeer als de ideale plek om hun frustraties kwijt te kunnen raken. Ze kiezen alleen maar voor hun eigen ruimte en houden geen rekening met anderen. Wanneer u iets doet wat hun hindert reageren ze vervolgens nogal agressief. Toch is het beter om hier niet op in te gaan. Dit zorgt alleen maar voor nog meer gevaar. Probeer zo rustig mogelijk te rijden en iedereen ruimte te gunnen.

 

http://www.vanzwitserland.nl

Uitleg MTO

Het werken aan een MTO is zeer moeilijk maar dat hoeft het niet te zijn. De eigenaar van het bedrijf bepaalt in principe hoe eenvoudig of hoe moeilijk zo een onderzoek uiteindelijk zal zijn. Het ligt er allemaal aan welke keuze de eigenaar van het bedrijf maakt als het aankomt op het uitvoeren van een onderzoek. Bij ons is het zeer normaal om dit onderzoek door een derde te laten uitvoeren maar niet elke eigenaar van het bedrijf denkt daar zo over. Het komt ook heel vaak voor dat eigenaren van bedrijven ervoor kiezen om alles zelf te doen en alles in eigen hand te houden. Wij weten dat dit niet correct is en best lastig kan zijn voor de personen die voor hem werken. Het is immers zo dat zij ook een zo professioneel mogelijk onderzoekwillen hebben zodat zij dus ook hier wat aan kunnen hebben. Het is niet zo dat als een eigenaar van een bedrijf ervoor kiest om dit geheel zelf te doen dat het onder zoek dan niet goed werkt.

Het is wel zo dat een derde een veel professioneler onderzoek kan neerzetten die waarschijnlijk nog beter zou zijn voor de eigenaar van het bedrijf. Het belangrijke hiervan is ook nog dat je dan dus de personen die voor jou werken de kans geeft om echt een goed onderzoek te laten uitvoeren. ze kunnen dan deelnemen aan een onderzoek die niet per se via de leidinggevende gaat voer wie zij nou net te klagen hebben. Dat zou lastig zijn omdat het heel vaak voor komt dat een persoon die voor jou werkt niet in het gezicht van de leidinggevende wilt zeggen wat hem dwarszit. Jij moet dan ook de keuze durven te maken om het MTO door een andere onafhankelijke partij te laten uitvoeren zodat je relevante resultaten zult krijgen.

http://carrierepoort.nl

Voordelen van een brommobiel

Heb jij weleens van een brommobiel gehoord, maar weet je eigenlijk helemaal niet wat dit bijzondere voertuig precies inhoudt? Dan gaan we je hieronder zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen wat een brommobiel precies is en wat je er nou mee kunt. De brommobiel werd voor het eerst geïntroduceerd in Frankrijk en werd vooral in het begin eigenlijk gezien als brommer. Het is op papier eigenlijk ook een brommer en het heeft ook dezelfde soort kenteken. Het aparte aan dit bijzondere voertuig is echter dat het zowel regels heeft voor een auto als voor een brommer. Om te beginnen heeft een brommobiel een maximum snelheid van zo’n 45 kilometer per uur. Eigenlijk is het dus gewoon een auto die slechts 45 km per uur gaat, maar daarnaast kan hij wel goed van pas komen voor mensen die niet in een gewone auto durven, maar ook niet op een brommer of scooter willen zitten. Om nou te zeggen dat een brommobiel voor mensen is die geen auto kunnen betalen, is grote onzin. Een nieuwe brommobiel is namelijk een stuk duurder dan een kleine personenauto, dus dat is absoluut niet waar. Waarom zou je dan eigenlijk een brommobiel kopen? Je kunt er immers minder mee, de regels zijn beperkter en het voertuig is ook nog eens duurder?

Brommobiel rijden? 

Om te beginnen moet je je voorstellen dat een auto bijvoorbeeld in het stadsverkeer erg onhandig kan zijn. Als je een normale auto hebt en je moet je veelvuldig bewegen door het drukke stadsverkeer, weet je als geen ander je overal vast komt te staan. Bij een brommobiel is dit niet het geval. Laten we vooropstellen dat een brommobiel in het stadsverkeer eigenlijk alleen maar handig is. Ondanks de maximum snelheid van het voertuig van een kleine 50 kilometer per uur, mag je in de bebouwde kom toch niet harder rijden dan 50. Als je het zo bekijkt is een brommobiel, indien je hem gebruikt voor korte afstanden in druk stadsverkeer, dus wel degelijk handig te noemen. De nadelen die een auto ondervindt, heeft de brommobiel in dit geval dus niet. Daarnaast zien we ook veel oudere mensen die gebruik maken van dit bijzondere voertuig. Ze durven eigenlijk niet meer in een auto en dan vooral niet in het drukke verkeer te rijden. Ze kiezen dan veelal voor een brommobiel, omdat deze niet zo hard gaat, maar je wel droog zit. Best een handig ding dus, zo’n brommobiel!

http://www.brommobielverkopen.com/brommobiel-verkopen/

Heeft u al een eigen laadpaal?

Laadpaal

Tegenwoordig wordt er heel veel over gesproken om het milieu beter te maken. Dit begint bij energie. Hoe kan dit gemaakt worden op een natuurlijke manier? Dit kan door wind, water en zon. Maar wanneer dit geproduceerd is kunnen er meerdere dingen mee worden gedaan om zuinig te doen met onze wereld. Bijvoorbeeld de energie gebruiken voor auto’s die op elektriciteit rijden. Door een auto op elektriciteit te laten rijden zorgt iedereen ervoor dat er minder uitstoot is in de wereld. Elektrische auto’s is iets nieuws maar mensen zijn er al jaren mee bezig. Steeds meer mensen schaffen een zuinige auto aan. Niet alleen omdat het scheelt in kosten maar ook omdat het goed is voor de wereld. Maar omdat de auto elektriciteit nodig heeft moet u ook een laadpaal hebben om uw auto op te laden. Door middel van een laadpaal bij uw oprit zorgt u ervoor dat u de volgende ochtend weer op weg kan met een volle tank. U ziet het vast ook veel vaker in het algemeen. Op een parkeerplek dichtbij de supermarkt een laadpaal voor de elektrische auto’s. Ze zijn tegenwoordig overal te vinden.

Er bestaan verschillende laadpalen die verschillende details met zich meenemen. De meeste hebben functies zoals:

–          Automatische registratie en verrekening van de laadkosten

–          Monteerbaar aan de muur, op een paal of aan een wandbeugel

–          Leverbaar in meerdere kleuren om juist eruit te springen of in te blenden

–          Beheer van softwareoptimalisatie op afstand

–          Beschikbaar in offline en onlinemodel

–          En een goede laadvermogen

Welke laadpaal is geschikt?

U moet kijken wat bij uw auto het best past en welke wensen u heeft over de laadpaal. Wanneer u weet welke eisen de laadpaal moet hebben moet u kijken naar een bedrijf die de laadpalen aanbiedt. U kunt dit het best bekijken door online te gaan zoeken naar bedrijven. Hierdoor kan je ook meerdere laadpalen met elkaar vergelijken zodat u uiteindelijk een goede keus maakt. U kan het bedrijf altijd vragen voor advies wanneer u niet goed weet wat u nodig hebt of wilt.

http://reithpower.nl/