Dashcams met voor en achteraanzicht

Dashcams kunnen erg handig zijn om in uw auto te hebben. In principe is een dashcam niets meer dan een soort camera, die in staat is continu te filmen wat er om de auto heen gebeurt. Indien er bijvoorbeeld een ongeluk ontstaat waarbij uw onschuld bewezen moet worden kan een dashcam hier bij helpen. De beelden zijn dat als het ware bewijsmateriaal voor de politie en soms ook voor de verzekering om uw kosten te dekken. Het kan vaak ook erg handig zijn niet enkel een dashcam te nemen die door de voorruit filmt, maar een dashcam met voor en achteraanzicht te nemen. Hieronder leest u daar meer over.

 

Waarom een dashcam voor en achter?

Het kiezen voor een dashcam voor en achter sluit altijd meer risico’s uit dan een dashcam die enkel door de voorruit filmt. Dit komt ten eerst omdat een ongeluk waarbij u van achteren wordt geraakt bij een dashcam die alleen door de voorruit filmt niet te zien is. Met een dashcam voor en achter kunt u dus ook in die situatie uw onschuld bewijzen. Daarnaast kan een dashcam die beschikt over een parkeerfunctie meerdere plekken tegelijk vastleggen. Dit zorgt dat in een situatie waarbij beeldmateriaal nodig is, de kans groter is dat u het incident op beeld heeft.

 

Verschillende dashcams voor en achter en voordelen

Er zijn diverse dashcams die in staat zijn zowel voor als achter de auto te filmen. De opties die alle dashcams hebben kunnen echter variëren. Een erg populaire optie is de hierboven vernoemde parkeerfunctie. Normaalgesproken is het hoofddoel van een dashcam eventuele ongelukken op beeld hebben, maar indien er een parkeerfunctie aanwezig is kan de dashcam voor en achter zelfs als een soort beveiligingscamera dienen. Alles wat om de auto heen gebeurt wordt vastgelegd en kan later worden teruggekeken. Dit is handig als er bijvoorbeeld in de buurt een misdrijf is gepleegd en een dader vermoedelijk tijdens zijn vlucht langs uw auto kwam, maar het is ook handig bij vandalisme of bijvoorbeeld een inbraak in uw eigen auto.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Bezoek de website van carcam.nl voor meer informatie.

De beste Volkswagen kofferbakmat op de markt

Bent u op zoek naar een mooie Volkswagen kofferbakmat, zoek dan niet verder want wij zijn de expert op het gebied van de Volkswagen kofferbakmat. De Volkswagen kofferbakmat is een goede manier om uw kofferbak te beschermen tegen beschadigingen en slijtage, wij hebben het grootste aanbod van de Volkswagen kofferbakmat dus neemt u gerust een kijkje als u op zoek bent naar een kofferbakmat voor uw Volkswagen. Een kofferbakmat is een belangrijk onderdeel als het gaat om het beschermen van uw kofferbak, en om schade aan uw wagen te voorkomen heeft u een kofferbakmat nodig, heeft u een Volkswagen auto, neem dan de Volkswagen kofferbakmat en bescherm uw auto op de juiste manier. Twijfel niet langer en kom langs om een kijkje te nemen naar onze Volkswagen kofferbakmat.

Ook voor uw auto hebben wij een Volkswagen kofferbakmat

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van matten in ons aanbod. Bij ons vindt u alles van de Volkswagen kofferbakmat tot kofferbakmatten voor de Mercedes en Volkswagen maar ook voor de Toyota bent u op zoek naar nieuwere modellen? Of wilt u juist rustiek en vintage, u gaat het vinden bij ons, zo ook de Volkswagen kofferbakmat. Ook voor elk budget hebben wij een selectie van kofferbak bescherming zodat u nooit hoeft te twijfelen ongeacht wat uw budget is. De Volkswagen kofferbakmat is de beste manier om uw kofferbak te beschermen tegen schade.

Echt voor elk budget hebben wij een Volkswagen kofferbakmat

Omdat wij vinden dat iedereen een Volkswagen kofferbakmat moet kunnen veroorloven, hebben wij een uitgebreid assortiment met zeer diverse prijzen samengesteld. Of u nu iets goedkopers zoekt of wat meer te besteden heeft, u slaagt gegarandeerd met ons uitgebreide aanbod van deze Volkswagen kofferbakmat, wat u ook uit wilt geven, wij hebben vast wel iets voor u.