Winkel medewerker

Winkel medewerker (verkoop)

Carrièremogelijkheden

Ben je zakelijk georiënteerd en ben je bezig geweest met verkoopgericht (neven) werk? Heeft u een auto of woont u in de buurt en wilt u in goede tijden werken? Dan hebben we een spel! Registreer en ga aan de slag! U bent strikt verplicht om directe verkoopervaring of vergelijkbare functies te hebben. Reageer alleen met uw toestemming

Wat ga je doen?

Als schoenenverkoper wil je klanten helpen, zorgen voor een perfecte uitstraling in de winkel en de verkoop stimuleren. Voordat je begint, trainen we je op het gebied van schoenen, maar je krijgt ook de kans om andere verkooptrainingen te volgen om je voor te bereiden op je carrière. Echter, (directe) sales ervaring is een voorwaarde voor deze vacature, hierdoor beschik je over de nodige basiskennis / vaardigheden. Je krijgt natuurlijk niets! Dit is de prijs die we u betalen.

Wat bieden wij jou?

12 uur per week op donderdag / vrijdag (4 uur) en zaterdag (8 uur)

12,50 salaris per uur

Reiskostenvergoeding van 27 cent per kilometer. De locatie van Schijndel is goed te bereiken met de auto en parkeren is gratis (voor de deur).

Beloningsprogramma

Gesponsorde ASICS kleding

100% reiskostenvergoeding

CPM Sales Academy (training)

Loopbaanbegeleiding

Wat vinden wij belangrijk?

U wilt 100% wedden;

Je hebt verkoopervaring;

Je bent gepassioneerd door sport (schoenen);

U woont in of in de buurt van Schijndel;

Je bent ouder dan 18 jaar (vanwege bepaalde activiteiten).

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/sales.html

Team Lead Design System, Rotterdam

Team Lead Design System

Als tech lead werk je aan het design opbouw van coolblue. Nl en ben je betrokken bij alle ontwikkelteams die aan de webshop werken.

Hoe word ik team lead design systems bij coolblue?

Als team lead vormgeving system ben je geestdriftig om aan de slag te gaan na uitgebreide gesprekken met andere ontwikkelaars, ux-ontwerpers en belanghebbenden om alle vereisten verhelderend te krijgen. Je begrijpt het belang ervan, maar je handen jeuken om eindelijk wat code te schrijven. Een ontwikkelaar uit een ander team gaat je bijstaan met de ontstaan van de nieuwe component. Onderwijl ze helpt, wil ze de kneepjes van het vak aanleren over de ontstaan van componenten.

Ook team lead design system worden bij coolblue?

Else legt je uit hoe je dat doet. Dit vind je leuk om te doen, een team opbouwen en leiden dat uitblinkt in het geeft van hoogwaardige, kostenefficiënte oplossingen. Teamleden ondersteunen bij het definiëren van hun doelen en hoe deze te bereiken. Code herzien, best practises en pair programming adverteren bij je teamgenoten, trainen en constant feedback aanreiken om ze te dienen elke dag een beetje beter te worden. Hier herken jij jezelf in, je hebt minstens 5 jaar ervaring als front-end developer. Ervaren met component-gedreven ontwikkeling en / of ontwerpsystemen. Je hebt ervaring met het trainen van andere developers op hun technische en soft skills. Je hebt een sterke ervaring in html, css / scss en javascript. Ervaring in toegankelijkheid, twig en php is een pluspunt. Je hebt oog voor bijzonderheid en affiniteit met design. Je spreekt vlot engels, dit zoek jij voorts in een baan, geld. Met meer dan 30 trainingen in onze eigen studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden. Korting op alle dingen die we verkopen. Onovertroffen goede werksfeer. Met versbereide toebijten, maandelijkse borrels, legendarische coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling. 25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Een bureaumeubel waar je foto ‘s van wilt lepelen op een toplocatie. Vanaf rotterdam centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten stappen, een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de benelux. Ochtendconcerten van collega’s die jaren ‘90 hits zingen. Het foute r & b-uurtje vrijdag einde middag om het weekeinde in te beieren.

https://www.vindazo.nl/keywords/ux-design.html

Werken in ICT als Java developer Den Haag

Veel studenten die een ICT studie volgen willen later aan de slag als een Java developer Den Haag. Applicaties ontwikkelaar worden is heel populair door het extreme gebruik ervan op tablet en smartphones. Studenten zien dat er veel geld mee valt verdienen en het is ook een passie voor velen.

Een groot deel van de applicaties die je op de tablet of je smartphones hebt zijn in Java ontwikkeld. Java is de computertaal dat wordt gebruikt voor het schrijven van de software of applicatie. Als je als een Java developer Den Haag aan de slag gaat kan het ontwikkelen van applicaties dan ook tot de taken behoren. Wat een Java developer Den Haag allemaal doet is afhankelijk van het soort bedrijf.

Bij de een bedrijf houden de Java developers Den Haag zich bezig met het testen en bijwerken van de applicaties en bij een ander zullen ze het ontwikkelen. Wat voor soort applicaties of software er ontwikkeld wordt is ook afhankelijk van het soort bedrijf dat een Java developer Den Haag werkt. Een financieel bedrijf zal zich bijvoorbeeld niet bezighouden met het maken en verkopen van applicaties, maar wel het gebruiken ervan. Hiervoor hebben ze een Java developer Den Haag dat hun hiermee ondersteunt.

indeed.nl/

ovsoftware.nl/

ictergezocht.nl/