De scriptiebegeleiding in Amsterdam is erg handig

Het maken van een scriptie, aan het einde van een studie, gaat je vaak niet in de koude kleren zitten. Het is een moeilijk proces waar je mee te maken hebt en je dient hier dan ook veel tijd en aandacht aan te besteden. Maar waar moet je nou beginnen wanneer je een scriptie moet gaan schrijven en waar moet je je allemaal aan houden, waar moet je onderzoek naar doen en hoe maak je een mooi eindresultaat die je kunt gaan verdedigen op school? Allemaal vragen waar je wellicht licht in paniek over kunt raken. Door de hulp van de duidelijke scriptiebegeleiding in Amsterdam in te roepen, maak je het mogelijk om een gemakkelijkere scriptie te maken en heb je hulp van experts waarmee je dan vervolgens weer te maken krijgt om te zorgen voor een duidelijke uitwerking.

Veel vraag naar afgestudeerde studenten

Iedere scriptie is anders, gelukkig maar. Want iedereen doet voor een ander bedrijf weer een ander onderzoek. Gelukkig is onderzoek nooit klaar, bij geen enkel bedrijf. Niemand is perfect en zo zijn bedrijven dat ook niet. Er is dus altijd vraag naar een afstuderende student bij een bedrijf en dat geeft je de mogelijkheid om een goed bedrijf te zoeken die bij je past en waar je een onderzoek kunt doen die het bedrijf daadwerkelijk ook echt verder helpt. Allereerst moet je dus op zoek gaan naar een passende onderneming. Daarna komt de scriptiebegeleiding in Amsterdam in actie.

Het probleem van het bedrijf analyseren

Je hebt nu een bedrijf gevonden en je hebt ook een briefingsgesprek gevoerd, waaruit is gebleken waar het bedrijf mee te kampen heeft en vanuit daar kan je dan samen met de scriptiebegeleiding in Amsterdam een onderzoeksvraag en bijbehorende deelvragen opstellen om te gaan starten met het onderzoek dat zal moeten worden uitgevoerd.

 

Financial Communication Officer

Functie

Als financieel communicatiemedewerker is het uw verantwoordelijkheid om de communicatie- en IR-leiders bij te staan ​​bij het creëren van inhoud en om verschillende Franse financiële documenten te schrijven voor intern en extern gebruik.

Help de persoon die verantwoordelijk is voor communicatie en investor relations bij het schrijven, ontwerpen, produceren en verspreiden van bedrijfspublicaties. Uw belangrijkste focus ligt op financiële jaarverslagen en duurzaamheidsverslagen.

Help het hoofd communicatie en investor relations bij het maken van nieuwsbrieven, nieuwsbrieven, tijdelijke presentaties, enz.

Help leiders op het gebied van communicatie en investor relations bij het schrijven van geschreven inhoud over financiële transacties en fusies en overnames.

Om de informatie te verzamelen die nodig is om de inhoud van de inhoud te creëren, heb je te maken met een grote verscheidenheid aan teksten en moet je deelnemen aan brainstormsessies en interne / externe bijeenkomsten.

Breng communicatie op één lijn met strategische prioriteiten

Zorg voor consistentie en duidelijkheid van bedrijfsinformatie

Voorkom miscommunicatie door up-to-date informatie te verstrekken wanneer teamleden die nodig hebben

Aanbod

  • Persoonlijke groei en uitdagend werk, en onbeperkte mogelijkheden om je ambities te realiseren.
  • Een informele, dynamische omgeving met innovatieve collega’s die je werk ondersteunen.
  • Aantrekkelijk salaris en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden!

Jouw profiel

  • Perfect Frans, en vloeiend in Engels en Nederlands. Elke andere taal is een pluspunt.
  • Kennis van kantoorautomatisering MS OFFICE: Word / Excel
  • Moet betrouwbare ervaring hebben in financiën en / of onroerend goed, vooral gericht op het opstellen van jaarverslagen en aanverwante documenten. Ervaring in de zorg heeft de voorkeur.
  • Vertrouwen, beheersing van emoties, planning en organisatie
  • Respecteer anderen, respecteer anderen of volg procedures.
  • Professionele kennis en expertise, of meerdere vaardigheden door werkgerelateerde training en aanzienlijke on-the-job ervaring
  • Werk autonoom binnen vastgestelde procedures en praktijken

Brieven registreren, sorteren, stempelen, bewerken en beheren van bestandsgegevens, gegevens bijwerken, retouren of herinneringen controleren, brieven, formulieren invoeren, … volgens instructies, inventaris controleren, tekorten vaststellen en bestellingen regelen, personeel verwelkomen en hun problemen vaststellen, codering van bestanden , Bestand en archiveren, kopiëren uitvoeren, telefoongesprek aannemen en doorverbinden met de gevraagde gesprekspartner om het bericht op te schrijven

Professionele (concentratie) bachelordiploma (PBA)

https://www.vindazo.be/vacatures/financial-officer.html

Winkel medewerker

Winkel medewerker (verkoop)

Carrièremogelijkheden

Ben je zakelijk georiënteerd en ben je bezig geweest met verkoopgericht (neven) werk? Heeft u een auto of woont u in de buurt en wilt u in goede tijden werken? Dan hebben we een spel! Registreer en ga aan de slag! U bent strikt verplicht om directe verkoopervaring of vergelijkbare functies te hebben. Reageer alleen met uw toestemming

Wat ga je doen?

Als schoenenverkoper wil je klanten helpen, zorgen voor een perfecte uitstraling in de winkel en de verkoop stimuleren. Voordat je begint, trainen we je op het gebied van schoenen, maar je krijgt ook de kans om andere verkooptrainingen te volgen om je voor te bereiden op je carrière. Echter, (directe) sales ervaring is een voorwaarde voor deze vacature, hierdoor beschik je over de nodige basiskennis / vaardigheden. Je krijgt natuurlijk niets! Dit is de prijs die we u betalen.

Wat bieden wij jou?

12 uur per week op donderdag / vrijdag (4 uur) en zaterdag (8 uur)

12,50 salaris per uur

Reiskostenvergoeding van 27 cent per kilometer. De locatie van Schijndel is goed te bereiken met de auto en parkeren is gratis (voor de deur).

Beloningsprogramma

Gesponsorde ASICS kleding

100% reiskostenvergoeding

CPM Sales Academy (training)

Loopbaanbegeleiding

Wat vinden wij belangrijk?

U wilt 100% wedden;

Je hebt verkoopervaring;

Je bent gepassioneerd door sport (schoenen);

U woont in of in de buurt van Schijndel;

Je bent ouder dan 18 jaar (vanwege bepaalde activiteiten).

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/sales.html

Team Lead Design System, Rotterdam

Team Lead Design System

Als tech lead werk je aan het design opbouw van coolblue. Nl en ben je betrokken bij alle ontwikkelteams die aan de webshop werken.

Hoe word ik team lead design systems bij coolblue?

Als team lead vormgeving system ben je geestdriftig om aan de slag te gaan na uitgebreide gesprekken met andere ontwikkelaars, ux-ontwerpers en belanghebbenden om alle vereisten verhelderend te krijgen. Je begrijpt het belang ervan, maar je handen jeuken om eindelijk wat code te schrijven. Een ontwikkelaar uit een ander team gaat je bijstaan met de ontstaan van de nieuwe component. Onderwijl ze helpt, wil ze de kneepjes van het vak aanleren over de ontstaan van componenten.

Ook team lead design system worden bij coolblue?

Else legt je uit hoe je dat doet. Dit vind je leuk om te doen, een team opbouwen en leiden dat uitblinkt in het geeft van hoogwaardige, kostenefficiënte oplossingen. Teamleden ondersteunen bij het definiëren van hun doelen en hoe deze te bereiken. Code herzien, best practises en pair programming adverteren bij je teamgenoten, trainen en constant feedback aanreiken om ze te dienen elke dag een beetje beter te worden. Hier herken jij jezelf in, je hebt minstens 5 jaar ervaring als front-end developer. Ervaren met component-gedreven ontwikkeling en / of ontwerpsystemen. Je hebt ervaring met het trainen van andere developers op hun technische en soft skills. Je hebt een sterke ervaring in html, css / scss en javascript. Ervaring in toegankelijkheid, twig en php is een pluspunt. Je hebt oog voor bijzonderheid en affiniteit met design. Je spreekt vlot engels, dit zoek jij voorts in een baan, geld. Met meer dan 30 trainingen in onze eigen studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden. Korting op alle dingen die we verkopen. Onovertroffen goede werksfeer. Met versbereide toebijten, maandelijkse borrels, legendarische coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling. 25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Een bureaumeubel waar je foto ‘s van wilt lepelen op een toplocatie. Vanaf rotterdam centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten stappen, een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de benelux. Ochtendconcerten van collega’s die jaren ‘90 hits zingen. Het foute r & b-uurtje vrijdag einde middag om het weekeinde in te beieren.

https://www.vindazo.nl/keywords/ux-design.html

Werken in ICT als Java developer Den Haag

Veel studenten die een ICT studie volgen willen later aan de slag als een Java developer Den Haag. Applicaties ontwikkelaar worden is heel populair door het extreme gebruik ervan op tablet en smartphones. Studenten zien dat er veel geld mee valt verdienen en het is ook een passie voor velen.

Een groot deel van de applicaties die je op de tablet of je smartphones hebt zijn in Java ontwikkeld. Java is de computertaal dat wordt gebruikt voor het schrijven van de software of applicatie. Als je als een Java developer Den Haag aan de slag gaat kan het ontwikkelen van applicaties dan ook tot de taken behoren. Wat een Java developer Den Haag allemaal doet is afhankelijk van het soort bedrijf.

Bij de een bedrijf houden de Java developers Den Haag zich bezig met het testen en bijwerken van de applicaties en bij een ander zullen ze het ontwikkelen. Wat voor soort applicaties of software er ontwikkeld wordt is ook afhankelijk van het soort bedrijf dat een Java developer Den Haag werkt. Een financieel bedrijf zal zich bijvoorbeeld niet bezighouden met het maken en verkopen van applicaties, maar wel het gebruiken ervan. Hiervoor hebben ze een Java developer Den Haag dat hun hiermee ondersteunt.

indeed.nl/

ovsoftware.nl/

ictergezocht.nl/