Het droevig verhaal van body bar Hans en body bar Grietje

Er leefden eens twee kleine body bars kopen, een jongetje en een meisje aan de rand van een groot donker bos. Het jongetje werd body bar Hans genoemd en het meisje werd body bar Grietje genoemd. Geen enkele body bar durfde dat bos in te gaan. Er leefde daar, zo zei men, een gemene heks, die ontzettende hield van body bars en ze het liefst rauw en ongekookt verslond. Dat wil je als body bar echt liever niet meemaken. Dat was de reden dat geen enkele body bar naar dat grote donkere bos durfde te gaan.

Twee eigenwijze body bars

De ouders van onze twee kleine body bars hadden hun kinderen verboden om het bos in te gaan, maar onze twee kleine body bars waren enorm nieuwsgierig. Op een goede dag zei shampoo bar Hans tegen shampoo bar Grietje dat hij best wel eens een kijkje zou willen nemen in het grote donkere bos waar de heks zou wonen. Hij nam body bar Grietje apart en vertelde haar dat hij niet dacht dat er in het grote donkere bos een heks zou wonen die body bars met huid en haar zou verslinden. Dat was volgens heem een fabeltje.

Helaas voor onze kleine body bars…

Op een ochtend besloten onze kleine body bars samen het grote bos in te gaan. Omdat ze de weg naar huis weer terug wilden vinden, had body bar Hans een spoor van broodkruimels gemaakt, maar hij wist niet, dat deze broodkruimels opgegeten zouden worden door hongerige vogels. Na een poos  gelopen te hebben zagen ze een klein huisje in de verte met een vrouwtje die een gemeen liedje zong over hoe lekker body bars wel niet waren als ze rauw waren. Onze kleine body bars wilden uiteraard terug rennen, maar omdat de broodkruimels verdwenen waren, raakten ze de weg kwijt. De heks vond ze tenslotte, nam ze mee naar haar huis  en verslond onze arme body bars rauw. Eind goed, al goed!



Een nieuw model of een gekleurde coupe?

Wuif het coronakapsel maar gedag, want de kappers zijn weer geopend! Maanden konden we ons niet in de watten laten leggen door de kapper Delft en moesten we het doen met onze eigen, gebrekkige knipvaardigheden, maar gelukkig is het eindelijk weer zover. Door alle tijd tussen de laatste knipbeurt en de post-lockdown behandeling heb je wel veel tijd gehad om na te denken wat je met je coupe aan wil. Is het tijd om een nieuwe wind te laten waaien door het haar een hele nieuwe kleur te geven of past een ander model beter bij jou? De experts van One Kappers denken graag met je mee en geven je hieronder een aantal tips om je lokken weer te laten stralen!

1. Kies voor een nieuw model

Zijn jouw laagjes door de sluiting van de kappers helemaal uit model geraakt? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om deze weer bij te laten knippen, maar er zijn ook tal van andere opties! Zo past een ponny bijvoorbeeld erg goed bij jouw gezicht of vallen jouw lokken als een lijstje om je heen, wanneer je besluit te gaan voor een boblijn. Wil jij er liever niet iets af, maar erbij? Dan kunnen de kappers ook extensions plaatsen, waardoor er ook heel wat mogelijk wordt. Kortom, de keuze is reuze!

2. Kleur je coupe

Was je jaren fan van jouw blonde haren, maar geef je nu de voorkeur aan bruine lokken? Dan ben je bij One Kappers aan het juiste adres door het ruime aantal mogelijkheden in kleurbehandelingen. Zo is de kapper Delft centrum gespecialiseerd in freelights, waarmee de kapper uit de losse pols het haar naar wens kleurt. Op die manier wordt het mogelijk om een kleurbehandeling op maat te realiseren. Daarnaast biedt deze methode van kleuren de mogelijkheid om balayages te zetten! Geïnteresseerd? Plan dan snel je afspraak in bij One Kappers in Delft!

https://www.onekappers.nl/

EEN CURSUS VOLGEN VOOR WENKBRAUWEN

Een leuke wenkbrauw cursus is de ideale cursus voor zowel mannen als vrouwen die van visagie houden en een carrie opzoeken of simpelweg het als hobby willen uitoefenen. Deze cursus brengt u alle nodige skills bij om effectief, kundig en professioneel wenkbrauwen te kunnen epileren en bewerken. Zo leert u hoe u wenkbrauwen kunt verfijnen, verdikken, bij-tekenen, ontharen etc. ook leert u de modernste technieken om dit werk professioneel uit te voeren. U krijgt tijdens uw training ook de nodige kennis mee om met klanten om te kunnen gaan en hoe u klanten aantrekt en behoudt. Nadat u deze cursus hebt afgerond bent u in staat als zzp’er te werken of in een schoonheidssalon als wenkbrauwstylist.

HOELANG DUURT DEZE CURSUS?

De cursus wenkbrauwen epileren is een korte cursus van enkele dagen die in u in uw vrije tijd kunt volgen indien u werkende of studerende bent. Verder is deze cursus zodanig in elkaar gezet dat een ieder zich kan aanmelden. U hoeft geen bepaald werk of denkniveau voor te bezitten. U moet alleen uw handen kunnen gebruiken en de wil hebben om iets nieuw te leren. Nadat u de cursus succesvol hebt afgerond krijgt u een certificaat dat landelijk erkend is en waar u als zelfstandige ondernemer te werk kunt gaan of waar u kunt werken in een salon.

WAT IS HET VERSCHIL MET MICROBLADING?

 Het verschil zit namelijk erin dat microblading het tatoeëren is van de wenkbrauwen. Hierbij wordt een permanente verandering gebracht aan uw wenkbrauwen. Deze cursus leert u dat weliswaar  niet, u leert de basiskennis van het bewerken van wenkbrauwen door middel van epileren, verven etc. dit is een niet permanente oplossing omdat de haartjes na verloop van tijd weer gaan groeien. Het voordeel is dat u elke keer een andere wenkbrauw style kunt aanbrengen wat uw gezicht elke keer een andere “look”geeft in tegenstelling met microblading dat niet te corrigeren is. Verder is wenkbrauw epileren bedoeld  voor zowel mannen als vrouwen waarbij microblading meer bestemd is voor de vrouwen. Met deze cursus bereidt u dus een grotere clientèle.

 

 

Wimperextensions in Hengelo laten zetten

Wilt u graag wimperextensions in Hengelo laten zetten, maar weet u nog niet waar u deze wimperextensions in Hengelo wilt laten zetten. Bekijk dan de diensten die deze onderneming voor u aanbied. Op de website van de onderneming die deze wimperextensions in Hengelo voor u aanbied kunt u bepaalde voorbeelden vinden, dit zijn before en after foto’s van mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten die ze voor u aanbieden. Zo krijgt u ook inzicht van hoe het eindresultaat er bij u uit zou kunnen zien als u gebruik zou maken van deze wimperextensions in Hengelo. Ook kunt u de prijzen bekijken, de lijst bestaat uit een opvulbehandeling, wenkbrauwen verven en henna en lash volume lift. Tevens geld het wel dat als je jonger bent dan 17 jaar ze u niet kunnen helpen, minimale leeftijd van 18 jaar en dan kunt u gebruik maken van de diensten die u aanbieden.

 

Meer informatie over wimperextensions in Hengelo

 

Heeft u na het bekijken van de website en bekijken van de afbeelding nou interesse in de diensten van deze onderneming. Op de website van de onderneming die deze diensten voor u aanbied kunt u het adres bekijken, hier staat ook een e-mailadres bij en een telefoonnummer. Ook kunt u via de website een afspraak maken voor het zetten van wimperextensions in Hengelo of uw eigen e-mailadres achterlaten met bijbehorende vraag. Als u graag meteen in contact wilt komen met deze onderneming kunt u het beste telefonisch contact opnemen, daar zal ze u verder helpen door het te beantwoorden van uw vragen en samen met u eventueel een afspraak in te plannen en zo uw wimperextensions in Hengelo te laten zetten. Er zijn verschillende locaties, deze zijn gevestigd in de Lutte en in Enschede. Prijzen kunnen soms wel afwijken maar dit kan in overleg met de ondernemer.

 

 

 

 

 

 

 



Waar kunt u terecht voor een massage in Hengelo?

Bent u woonachtig in Hengelo en bent u op zoek naar een heerlijke massage in Hengelo? Kom dan eens langs bij onze studio in Hengelo om te genieten van een heerlijk ontspannende massage! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met lichamelijke gezondheid te maken heeft, wat uiteraard ook weer een positief effect heeft op het geestelijke welzijn van de mens. Heeft u vaak last van gewrichtspijnen of spierpijnen die onverklaarbaar zijn door bijvoorbeeld de werkomstandigheden of heeft u vaak het gevoel dat u ‘vastzit’? Kom dan eens langs bij onze salon in Hengelo en geniet van de meest uiteenlopende massages en ervaar hoe het is om je lichamelijk weer helemaal fit en vrij te voelen!

Lekker genieten bij de massagesalon in Hengelo

Bij onze salon bieden wij verschillende soorten massages aan die allemaal gericht zijn op het verbeteren van de lichamelijke gezondheid of gewoon ter ontspanning. Heeft u een ontzettend drukke baan en wilt u gewoon eens even lekker genieten van een heerlijke massage in Hengelo? Ook daardoor kunt u uiteraard bij onze gespecialiseerde Salon terecht! We verwijzen u graag door naar onze website om een beter beeld te krijgen van onze website en de mogelijkheden van onze salon te bekijken. Komt u net weer van een drukke dag op het werk en wilt u echter meteen genieten van een heerlijke massage in Hengelo? Of heeft u al tijdens last van vervelende gewrichtspijnen of spierpijnen na het sporten of zelfs onverklaarbare pijnen in het lichaam? Laat u onderhanden nemen door één van onze ervaren masseuses in de salon en ervaar hoe het is om weer pijnvrij door het leven te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat massages niet alleen ontzettend goed zijn voor de lichamelijk gezondheid, ze hebben ook een bijzonder positieve werking op het geestelijk welzijn van de mens. Door het ontspannend effect gaan we ons vanzelf een stuk beter voelen en kunnen we dingen sneller loslaten. Bij onze salon in Hengelo heeft u de keuze uit verschillende soorten massages en zullen we nooit iets doen wat u niet wilt. Op onze website hebben wij een breed aanbod staan van de massages die wij aanbieden bij onze salon in Hengelo. Wilt u een afspraak maken bij onze salon of heeft u vragen over één van onze werkzaamheden? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk een afspraak met u kunnen inplannen voor een massage bij onze salon in Hengelo.

http://www.skinglow.nl/massage-hengelo/

Redenen voor permanente make-up in Den Haag

Wat zijn de redenen om voor de permanente make-up in Den Haag te kiezen? Maak jij je elke dag op om er verzorgd uit te zien? Dan ben je daar waarschijnlijk een aantal minuten mee bezig. Als je in de ochtend tijd wil besparen, dan kun je kiezen voor de permanente make-up in Den Haag. Dankzij deze make-up sta je elke dag op met een mooi opgemaakt gezicht, terwijl je daar zelf niets aan hoeft te doen. Je ochtendroutine wordt daardoor korter. Dit betekent dat je langer in bed kan blijven liggen of dat je wat rustiger aan kan doen. Een andere reden om voor permanente make-up in Den Haag te kiezen is dat je veel zwemt. Dit is bijvoorbeeld het geval op vakantie. Natuurlijk kan het ook zijn dat je elke week gaat zwemmen om je conditie op peil te houden. Make-up en water is niet zo’n goede combinatie. Als je er toch verzorgd uit wilt zien, dan is de permanente make-up in Den Haag een geweldige oplossing. Deze permanente make-up kan niet uitlopen en blijft altijd perfect zitten. Tevens is de make-up bestand tegen zweet. Wil je meer weten over de voordelen van de permanente make-up in Den Haag? Kijk dan even op onze website.

Hoe wordt de permanente make-up in Den Haag aangebracht?

De permanente make-up in Den Haag wordt bijna op dezelfde manier aangebracht als een tatoeage. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een naald of van een mesje. Met de naald of het mesje wordt een zeer oppervlakkig sneetje gemaakt in de huid. De inkt zit op het mesje of de naald waardoor de inkt direct in de huid wordt aangebracht. Als de huid herstelt blijft de inkt in de huid zitten. Wel wordt de inkt minder diep in de huid aangebracht. Dit betekent dat de permanente make-up minder lang blijft zitten dan een echte tatoeage. De huid vernieuwt zich namelijk constant waardoor de tatoeage uiteindelijk aan het huidoppervlak komt en vervaagt. Kijk voor meer informatie op www.instituutvoorhuidenlichaamsverzorging.nl.

http://instituutvoorhuidenlichaamsverzorging.nl/permanente-make-up-den-haag/

Een mooi lijf hebben

Het speelt een steeds grote rol in onze samenleving. Een mooi lichaam hebben. Hoe komt het nou toch dat iedereen per se een geweldig lichaam wilt hebben? Kom dat omdat de media zo erg zit te hameren op gezond eten en dat overgewicht zo slecht is. Overgewicht is ook slecht en het is een groot probleem in de samenleving. Er zijn heel veel mensen die leiden aan overgewicht en daarom is het ook goed dat hier aandacht aan wordt besteed. Mensen moeten zich bewust zijn hoe slecht het is. Maar er zijn ook mensen die hierdoor helemaal het verkeerde pad opraken en bijvoorbeeld een eetstoornis ontwikkelen. Jonge meiden bijvoorbeeld zullen bang zijn om dik te worden omdat de media zo erg in beeld brengt dat dit slecht is. Ook zien meiden steeds meer op social media mooie modellen die superslank zijn. Dit zijn modellen die eigenlijk als werk hun lichaam onderhouden. Zij staan onder begeleiding en worden erop getraind. Gewone tienermeisjes kunnen niet zomaar zo een lichaam krijgen. En als ze dit wel willen krijgen dan kunnen ze doorslaan en op een gegeven moment stoppen met eten. Het ideaalbeeld is eigenlijk een beetje verpest. Zo zie je ook vaak dat vrouwen een ideaalbeeld hebben van een mooi vrouwenfiguur. Dit is het wel bekende zandloper figuur. Dit houdt in dat iemand hele slanke taille heeft en wel bredere heupen. Dit is dus de vorm van een zandloper. Dit moet maar net je bouw zijn wil je dit als figuur hebben. Je hebt ook vrouwen die een peer lijf hebben en dit niet kunnen. Vrouwen willen het wel allemaal en gaan daardoor opzoek naar manieren om zo slank mogelijke taille te krijgen. Ze kunnen gaan doen aan waist training. Je kunt dan een waist trainer dragen. Waist training is een manier om je slanke heel smal te maken. Je draagt dan een waist trainer corset die je taille bij elkaar drukt. Het corset zit veelte strak waardoor het gevaarlijk is. Je kunt beter gaan sporten als je een mooi lichaam wilt.

http://www.latexwaisttrainer.com

Last van een hangend ooglid?

Als u ouder wordt verslappen de spieren en wordt uw huid minder elastisch. Een van de problemen die veel voorkomt bij het ouder worden is dat de oogleden gaan hangen. Deze “zakjes” boven uw ogen doen het lijken alsof u elke nacht slecht geslapen heeft of dat u vermoeid bent. De frisse, jonge look die u eerst nog had is hierdoor flink afgenomen. Dit gaat ook gemoeid met een aantal klachten zoals hoofdpijn, slechter zicht en een vermoeide blik. Er bestaan verschillende oplossingen voor uw vermoeide blik. Zo kunt u proberen om gebruik te maken van verschillende soorten crèmes die u een resultaat beloven dat zij nooit waar kunnen maken. Hier bent u erg veel geld aan kwijt en het resultaat blijft vaak uit. Erg zonde van uw geld dus. Maar als dit niet werkt, dan hoeft u nog niet op te geven. Er zijn namelijk betere oplossingen voor u beschikbaar die wel echt werken.

Het is namelijk mogelijk om uw hangend ooglid te laten behandelen in een professionele cosmetische kliniek. De behandeling heet een ooglidcorrectie. Dit is een zeer minimale ingreep die u een permanent resultaat biedt. Het duurt niet langer dan 60 minuten voor beide ogen en vindt plaats onder een lokale verdoving. Mocht u bang zijn voor een ingreep als deze, kunnen wij u gerust stellen. Het enige wat er gedaan wordt is het maken van een klein sneetje in de natuurlijke plooi van je bovenooglid. Dit is pijnloos door de lokale verdoving. Het herstelproces is ontzettend snel. Ervaringen ooglidcorrectie zijn veelal positief en mensen zijn vaak erg blij met het resultaat. Het is voor u mogelijk om bij een professional een vrijblijvend consult aan te vragen om zo te kijken wat voor u de beste optie is. Doe wat aan uw hangende oogleden en krijg uw jonge uitstraling terug!

http://www.injectableklinieken.nl

Zonder teveel moeite er weer jong uitzien.

Je staat te kijken in de spiegel en je bent van lippenstift op te doen. Je bent toch al wat ouder en je merkt dat je gezicht er toch wat minder uit is gaan zien door de jaren heen. Je lippen zijn niet meer zo stevig als vroeger en dat mis je toch eigenlijk wel. Niet getreurd echter, want vandaag de dag zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je je lippen weer opvullen en ze weer laten blinken net zoals ze dat vroeger deden. Het is namelijk mogelijk om je lippen opvullen met hyaluronzuur. Met deze behandeling zullen je lippen er weer vol uit zien en zijn ze weer geschikt voor een dikke rode laag lippenstift.

Mocht je echter meer willen dan is dat ook heel goed mogelijk, want er zijn genoeg mogelijkheden als het neerkomt op het aanpassen en veranderen van je gezicht. Je denkt nu misschien bij jezelf dat je eigenlijk helemaal geen facelift wil, omdat je bang bent voor de operatie die eraan hangt. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een liquid facelift. De liquid facelift ervaringen zijn door de meeste mensen goed beoordeeld. Bij een liquid facelift hoeft er namelijk niet in je gezicht gesneden te worden, want het wordt gedaan met behulp van injectables. Injectables laten geen sporen achter qua littekens, want het is een klein prikje wat er in je gezicht gaat en er wordt vervolgens hyaluronzuur ingespoten. Een stof die oorspronkelijk ook door het lichaam aangemaakt wordt en is dus niet gevaarlijk. Het is sowieso niet gevaarlijk, want als je bij een goede arts zit dan zal de hele procedure ook wel duidelijk zijn en geven ze ook duidelijk aan wat de eventuele risico’s zijn. Er zijn dus geen belangrijke dingen die je tegen kunnen houden om toch zo een kleine ingreep te doen.

http://www.faceland.nl