VARIO ONLINE

VARIO ONLINE is software die speciaal is ontwikkeld om bepaalde bedrijfscertificering mee te behalen en vervolgens te behouden. Er bestaan diverse certificaten die een bedrijf kan halen. Denkbaar zijn onder meer de ISO en VCA certificaten. Dit zijn kwaliteitsmanagementsystemen die bepaalde eisen stellen op gebieden als veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu. Wanneer een bedrijf over een dergelijk certificaat beschikt kan het aantonen (aan opdrachtgevers en klanten) dat de bedrijfsvoering aan diverse kwaliteitseisen voloet. De VARIO ONLINE software ondersteunt bedrijven bij de bedrijfscertificering.

Wat is VARIO ONLINE?

VARIO ONLINE is een software systeem dat in de cloud werkt en dus altijd en overal voor u en uw medewerkers toegankelijk is. Het is bedoeld om organisaties te helpen met het voldoen aan eisen op het gebied van veiligheids-, gezondheids-, kwaliteits- of milieubeleid. Dit zijn eisen die veelal terugkomen in bedrijfscertificering zoals ISO (een wereldwijd gebruikte en erkende kwaliteitsnorm) of VCA (een checklist die voor aannemers bedoeld is en ziet op risicomanagement). Met de software wordt het eenvoudiger om de bedrijfscertificering te behalen en behouden.

Door VARIO ONLINE te gebruiken geniet u van verschillende voordelen:

  • Verlaag uw papieren exercitie
  • Werkt via de cloud: overal toegankelijk!
  • Altijd met actuele data werken
  • De software wordt automatisch door ons bijgewerkt bij wijzigingen van de normen
  • Altijd een up-to-date dossier
  • Auditen op afstand is mogelijk
  • Een helpdesk die u graag helpt met uw vragen

Over Incontroll

Omdat sommige bedrijven zich geremd voelen door de inspanning die het halen of behouden van bedrijfscertificering kan vragen hebben we bij Incontroll speciale software ontwikkeld om bedrijven hierbij te ontzorgen. Door de inspanning die het managementsysteem vraagt te verlagen met VARIO ONLINE maken we dit een stuk makkelijker voor hen. Wij bieden graag onze expertise aan om oplossingen te realiseren en bedrijven te helpen met het boeken van de gewenste resultaten.

Informeer verder naar VARIO ONLINE

Wilt u graag verder informeren naar de mogelijkheden die VARIO ONLINE kan bieden? Wij vertellen u daar graag meer over. Neem voor meer vrijblijvende informatie gerust contact op door te bellen naar 0800 320 0 320. Of bezoek onze website en maak gebruik van het online contactformulier.

https://vario-nederland.nl/

Meer groen is meer poen

Een pand inrichten lijkt altijd makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Zo zijn er ook vele bedrijven die zich bezighouden hiermee. Zo kan je bij een bedrijf langsgaan die gespecialiseerd is in het inrichten van panden. Hierbij kan je al je wensen doorgeven van hoe jij wilt wat er in het pand blijft of er bij moet komen. Zo krijg je uiteindelijk een 3d impressie van bijvoorbeeld het bedrijf WEREstudio.com om zo een goed beeld te krijgen hoe heel het pand er uiteindelijk uit komt te zien om het zo functioneel mogelijk in te kunnen richten. Zo is het goed om je werknemers bij de ideeën te betrekken. Door dit te doen krijg je ook meer info van de werknemers over hoe zij willen dat het pand er uiteindelijk uitkomt te zien. Zo krijg je ook sneller gemotiveerde werknemers die graag werken en er niet tegenop zien om weer dat grauwe pand in te komen. Het moet ook meer als een soort tweede huis uitzien. Daarom is het van belang om jouw pand zo goed mogelijk in te richten. Als dit niet gebeurt dan zullen je werknemers minder goed functioneren. Dit zal uiteindelijk leiden tot mindere prestaties wat uiteindelijk zal leiden tot minder omzet waardoor je uiteindelijk minder kan groeien voor je bedrijf. Een aantal tips om je bedrijf al wat beter in te richten is om bijvoorbeeld flexplekken in te stellen. Hierdoor gaan de werknemers telkens om de zoveel tijd ergens anders zitten. Zo zullen zij dit weer als iets nieuws ervaren en zullen zij ook naast andere collega’s zitten. Hierdoor leren zij ook steeds meer collega’s kennen en zal uiteindelijk iedereen elkaar wel kennen, wat toch wel hoort bij een bedrijf. Voor meer informatie kan je altijd op de website van werestudio kijken om te kijken waar jouw pand tot omgetoverd kan worden.

https://www.werestudio.com/

Voor welke situaties heb je een tolk Duits nodig?

Je kan voor diverse situaties een tolk Duits inschakelen. Werk je bij een bedrijf dat veel te maken heeft met Duitse klanten of partners? Dan zal jij de taal ook goed moeten kunnen beheersen om met deze mensen te communiceren. Wij begrijpen dat zakelijk Duits wel iets anders is dan het Duits dat je op school hebt geleerd. In dat geval is kiezen voor een tolk Duits de beste oplossing. De tolk Duits kan je op locatie komen helpen. Misschien ga je een presentatie geven voor Nederlandse en Duitse zakenpartners over jullie nieuwe product. De tolk kan de presentatie dan ter plekke vertalen zodat ook de Duitse klanten weten waar het over gaat. Hetzelfde geldt voor het geven van een training. Bent u aanwezig op een beurs? Dan kan de tolk uw gasten ontvangen en rondleiden. De tolk is dan een gastheer of gastvrouw die de klanten van de benodigde informatie voorziet.

Een tolk Duits is tevens onmisbaar als u een bezoek brengt aan Duitstalige partners. Misschien heeft u een zakelijke bespreking of een andere belangrijke meeting. De tolk gaat in dat geval met u mee en zal bij het gesprek aanwezig zijn. Hij of zij vertaalt voor beide partijen zodat de communicatie soepel zal verlopen. Het is uiteraard belangrijk om voor een goede tolk te kiezen die precies weet hoe hij of zij bepaalde zaken moet verwoorden. Zo kun je goed inspelen op hetgeen de ander je vertelt. Dit zal bijdragen aan een goede band met klanten en partners. Voor meer informatie over de tolk Duits kunt u op onze website kijken. Wij geven u informatie over de mogelijkheden en de voordelen. Natuurlijk mag u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft of als u uw wensen met ons wilt bespreken.

https://www.jallohtvt.nl/tolk-duits/

Welke pakketten salarisservice zijn er?

Het blijft moeilijk in een bedrijf, de administratie. Heeft u altijd al moeite gehad met uw administratie? Vindt u het lastig om uw salarisservice optimaal te krijgen en over het algemeen administratie lastig vind? Dan bent u nu bij het juiste adres. Er zijn namelijk veel nieuwe aanbieders op de markt die dit probleem kunnen oplossen. Deze bedrijven zijn voornamelijk online te vinden en zorgen er voor dat uw bedrijfsadministratie tip top in orde is.

Hierbij hebben bedrijven losse activiteiten of hele salarisservice pakketten die alles voor uw bedrijf doen als het gaat om salaris betalingen. Een voorbeeld van een bedrijf hiervan is www.cbbs.nl. Deze site heeft een groot pakket waardoor u niet meer bang hoeft te zijn dat uw administratie niet volgens plan verloopt. In deze pakketten zitten verschillende onderdelen. Allereerst wordt er natuurlijk gekeken naar de salarisstroken. Verder wordt er gekeken naar de aangifte van loonheffingen die verwerkt moeten worden. Natuurlijk voor lange termijn moet er nog pensioen worden opgebouwd. Ook zij doen de pensioenaangifte voor u. Naast deze werkzaamheden werken zij ook aan de jaaropgaven voor u. Verder voeren zij cao-aanpassingen aan, voor bijvoorbeeld uw CAO bouw. En natuurlijk worden er verschillende betaalbestanden doorgevoerd door het systeem. Zo’n pakket is dus erg uitgebreid maar neemt u erg veel werk uit handen. Hierdoor kunt u zelf de focus beter leggen op andere activiteiten. Ook hebben zij verschillende registers waarbij goed kan worden bijgehouden welke activiteiten bij wie hoort. Denk hierbij aan een online urenregister of een online diploma register waarbij kan worden gezien welke diploma’s welke werknemer heeft.

Bedenk dus goed voor u zelf of het nodig is voor u om het werk beter te kunnen uitbetalen of dat u zelf deze werkzaamheden verricht omdat u denkt dat u hier niet veel moeite of problemen mee zal hebben. Als u dat weet kunt u uw bedrijf goed inrichten.

http://www.cbbs.nl/

Zullen we voor een rieten dak gaan?

Een rieten dak geeft je huis een exclusieve uitstraling. Het straalt warmte uit en het geeft een huis meer karakter. Riet kan goed toegepast worden op moderne (nieuwe) woningen of op bijzondere (bij)gebouwen. Een rieten dak ziet er soms zelfs pittoresk en sprookjesachtig uit. Organische rieten daken kunnen zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer zorgen. Maar hoe lang gaat een rieten dak mee? Riet is de meest duurzame keuze en kan zelfs wel 50 jaar meegaan! Zeker wanneer je milieubewust leeft is een rieten dak wat voor jou! Niet alleen is het goed voor de ventilatie, ook heeft het een isolerende werking. Toch twijfelen mensen vaak over een rieten dak vanwege de kosten, de brandveiligheid en onderhoud. Gelukkig zijn zorgen niet nodig! Wanneer je je afvraagt wat de voordelen zijn en waar je op moet letten tijdens én na het leggen van een rieten dak, hoef je niet verder te zoeken. Ik geef je namelijk een aantal tips waar je op moet letten en wat je kunt verwachten. 

Allereerst is het belangrijk om een goed rietdekkersbedrijf te zoeken, die een passie heeft voor rieten daken. Een rieten dak kan lang meegaan, maar dan moet het natuurlijk wel goed zijn aangelegd. Onderhoud aan je rieten dak is de sleutel tot maximale levensduur. Er wordt dan ook aangeraden om je rieten dak jaarlijks te onderhouden. Zo is het verstandig om je dak regelmatig te laten nakijken, dan blijven grotere renovaties aan de kap langer achterwege. Als je rieten kap al wat ouder is, dan kan standaardcontrole meestal niet meer voldoende zijn. In dat geval is het verstandig om de staat van het dak te laten beoordelen. Er zijn verschillende renovatietechnieken die kunnen worden toegepast om de levensduur van het dak te verlengen. Zo kan je bijvoorbeeld het dak laten verdrijven of bijstoppen. Bij verdrijven krijgt het dak de originele dikte terug.

https://www.rietwerk.nl

Advocaten

Is er iets ergs gebeurd en heeft u juridische hulp nodig? Twijfel dan niet en schakel een advocaat in. Deze staat u niet alleen bij in moeilijke tijden, maar bied ook de hulp aan die u nodig heeft. Woont u bijvoorbeeld in Delft, dan is een advocaat Delft niet moeilijk te vinden. Naast Delft zijn er op vele plekken in het land vakkundige advocaten te vinden. Er wordt van tevoren een prijsafspraak gemaakt, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Vakgebied advocaten

Daarnaast moet u er rekening mee houden dat iedere advocaat gespecialiseerd is in een eigen vakgebied. Er bestaan hier vele soorten van, denk dan aan:strafrecht, familierecht, arbeidsrecht, vastgoed en zelfs huurrecht. U moet eerst goed bepalen in welk gebied u hulp nodig heeft. Vaak kunnen bepaalde problemen in verschillende vakgebieden vallen. Maakt u zich dan geen zorgen, de advocaat zal u goed helpen en anders een advocaat van een ander vakgebied om hulp vragen.

Maar in welk vakgebied heeft u hulp nodig en wat houdt elk vakgebied nou precies in?

Strafrecht

Strafrecht is het vakgebied dat u nodig heeft als u een strafbaar feit heeft begaan. Dit houdt in dat u iets heeft gedaan dat tegen de wet is. Een advocaat kan u bijstaan als u bijvoorbeeld op verhoor moet kopen bij de politie of u heeft een oproep voor de rechter. Zaken die hieronder vallen kunnen gaan over: geweld, vermogen en alcohol.

Familierecht

Dit vakgebied gaat over gebeurtenissen in familierelaties. Dit kan gaan van de geboorte van een kind tot aan de dood van een persoon. Denk dan bijvoorbeeld aan echtscheiding en alimentatie, erfenis, naamrecht en ouderlijk gezag. De advocaten die gespecialiseerd zijn in dit vakgebied en begrijpen dat u door een moeilijke periode heengaat. Zij zullen uiterst zorgzaam met de gevoelens en emoties van u en de betrokkenen omgaan.

https://www.ebhlegal.nl/

Op vakantie naar Mallorca voor de zomer

Mallorca behoort tot de grootste eilanden van Spanje, het is hiernaast ook nog eens een populaire toeristen en jongerenbestemming tijdens de zomermaanden vanwege het uitgaansleven en mooie bezienswaardigheden. Mallorca is in totaal meer dan drieduizend vierkante meter groot en er wonen net geen miljoen mensen op het eiland, wat opmerkelijk is aan Mallorca Spanje is dat er steden zijn specifiek uitgerust voor bepaalde toeristen. Zo heeft Magaluf enorm veel Engelse toeristen, maar in El Arenal zie je vooral Nederlanders en Belgen. Meeste toeristen vinden de sfeer in Mallorca enorm gezellig en mede door het weer is het daarom ook een super populaire toeristenplek.

Voor ouderen en volwassenen met kinderen is Mallorca nog steeds een fatsoenlijk eiland om op vakantie te gaan, wel wordt aangeraden om dan een plekje te gaan zoeken in de hoofdstad. Het is daar namelijk wat minder druk doordat er minder wordt uitgegaan, daardoor is er juist weer een open mogelijkheid voor lokale restaurantjes en tentjes. Naast het uitgaan is er ook een mogelijkheid om te golfen op het mooie Eiland, er zijn namelijk golfbanen met meer dan 50 holes.

Kortom, Mallorca is een perfecte vakantieplek gedurende het hele jaar. Er is voor iedereen wat en er is enorm veel te doen. Ben je nog steeds niet zeker van je keus? Misschien is een reisorganisatie de oplossing voor jou, hun kunnen voor jou een vakantie samenstellen. Het enige wat je hoeft te doen is een bestemming kiezen, hun regelen het hotel, voedsel en vervoer voor je. Reisorganisaties zoals Stip Reizen bieden perfecte reizen aan naar bestemmingen zoals Spanje, Marokko en zelfs andere continenten zoals Azië en Zuid-Amerika. Voor wie onzeker is over de reis, bestemming of accommodatie is een reisorganisatie de beste keus, hiernaast kan je voor een mooie zomer met een reisorganisatie gaan naar Mallorca. Dan combineer je alles en krijg het beste uit je zomer.

Tussen verschillende petten kiezen kan een probleem zijn

Als je erover nadenkt worden petten vaker gedragen tijdens de regen om je hoofd te beschermen, dan tijdens zonnige dagen. Waarschijnlijk kan dit komen omdat het gewoon enorm vaak regent in Nederland, maar dit kan ook zo zijn omdat men misschien niet weet dat een pet eigenlijk gebruikt wordt om je ogen tegen het zonlicht te beschermen. Daarnaast zijn “high fashion merken” bezig met uitbrengen van verschillende petten omdat het een modestuk begint te worden, in plaats van een functioneel object. Wel gebruiken toeristen vaak petjes tijdens hun vakantie naar een zonnig land, dit helpt dan tegen de zon. Meestal zie je ook zo’n leuke tekst erop staan met “i love …” waarbij je dan de stad of land in kan vullen.

Petten zijn hoofddeksel met een overhang die het zonlicht tegenhouden, de overhang hangt over je ogen zodat je hoornvlies niet aangetast raakt door het felle licht van de zon. Vroeger werden alleen in koude landen zoals Rusland en Zweden hoofddeksel gedragen, voornamelijk Rusland. Maar tegenwoordig komen mutsen weer terug naar de warme landen, onder een schuilnaam genaamd “beanies”. Dit zijn wat lossere mutsen met een uitsteekstel bovenop, vaak zie je jongeren deze hoofddeksel dragen ondanks wat het weer is.

Vroeger had je een grote kloof binnen de pettendragers, je had de truckers die een trucker cap dragen. Deze hebben een langere overhang en beschermen je hele blikveld tegen zonlicht, truckers die dan lange afstanden afleggen hebben minder last van de zon en kunnen zo beter rijden. Voor mensen met een iets groter hoofdomvang zijn caps de oplossing, dit zijn petten met een extra vlak bij het hoofdgedeelte. De overhang is daardoor iets breder en de cap ook, wel is het vaak zo dat deze caps niet versteld kunnen worden. Als hij dus te klein is, zal je het nooit meer kunnen passen.

Beginnen met shisha roken makkelijker dan je denkt

Nu roken minder populair wordt onder de jongeren begint de shisha weer terug te komen. De waterpijp, beter gezegd, is een oude Arabische traditie waarbij tabak gerookt wordt door een bepaalde pijp gevuld met water. Veel mensen denken dat shisha roken geen problemen met zich meebrengt als we kijken naar schade aan de gezondheid en kankerontwikkeling op lange termijn.

Iedereen heeft een idee, of weet, wat een sigaret is en hoe het werkt. Maar een waterpijp gebruikt hetzelfde principe maar op een iets andere manier, de basis is dat je rookt via een vaas en een slang. Aan de bovenkant van de vaas zit een heet kooltje met daaronder tabak, hierdoor gaat de tabak aan. Als je dan via de slang zuigt trek je de rook door het water omhoog, hierdoor wordt het gedeeltelijk gefilterd en komt het via de slang in je longen. Aan het einde van de slang zitten waterpijp mondstukjes, om het zo hygiënisch te houden. Het verschil zit hem in het feit dat je samen kan roken van een waterpijp, als deze meerdere slangen heeft. Een sigaret heeft geen drie filters, hierdoor kan je niet met ze meerdere aan één sigaret roken, met een waterpijp kan dat wel en dit maakt het ook wat socialer.

Als we kijken naar de gezondheidsrisico’s is een waterpijp weldegelijk een stuk schadelijker dan één sigaret, maar dit komt waarschijnlijk omdat het volume van het rook groter is. Wel is het zo dat een waterpijp geen filter of dergelijke bevat, het enige wat dient als filter is het water. Water bindt wel verschillende stoffen, maar dit is doordat het oplost en dat vereist tijd. Als je shisha rookt is de rook niet al te lang in het water, waardoor weinig opgenomen kan worden. Mede hierdoor zeggen verschillende studies dat waterpijp roken 40x meer schade oplevert dan sigaretten roken.

Digitaal managen van je start-up

Het managen van de verschillende dingen in je bedrijf is een van de moeilijkste taken voor een beginnend werkgever, vooral alle documenten van elke werknemer beheren is een enorm moeilijke taak.  Hiervoor gebruiken veel startups en jonge bedrijven software voor, die gespecialiseerd software doet eigenlijk wat een secretaresse 20 jaar geleden deed. Het regelt alle documenten en brieven, hiernaast kan het spel checks en ethica services uitvoeren op je documenten. Zo krijg je een gestandaardiseerde manier van het sturen van documenten, wat de zaak wat professioneler houdt.

Zo kan je verschillende onderdelen van je bedrijf volledig automatiseren, zelfs een manager kan gedaan worden door een computer. Als je nadenkt over wat supervisors doen binnen bijvoorbeeld een telefoonbedrijf, het enige wat die uit hoeven te voeren is kijken of de werknemers onder hun de baan goed uitvoeren aan de hand van de opgestelde targets. Dit is letterlijk vergelijken of de werknemers cijfers overeenkomen met de opgestelde target, daar is geen echt persoon voor nodig. Dat kan Excel zelfs doen, dus waarom een jaarsalaris aan iemand weggeven die technisch gezien alleen twee cijfers vergelijkt? Vaak kiezen mensen voor het niet automatiseren van dit soort onderwerpen omdat misschien de huidige stand van technologie niet vertrouwen, een supervisor kan je namelijk gewoon aanspreken maar software niet.

Hiernaast worden veel onderwerpen wel geautomatiseerd, als je je salarisstrook krijgt bijvoorbeeld wordt dit echt niet handmatig overgemaakt door een notaris. Een computer kan op basis van jou in klokuren zien hoeveel jij gewerkt hebt hierna kan het precieze bedrag dat jij hoort te ontvangen over worden gemaakt, misschien krijg je dan ook een bericht hierover dat je salaris binnenkomt. Een inkoopmanager kan ook zo vervangen worden, aangezien je alleen prijzen hoeft te bepalen waarop je wilt kopen. Als er dan producten voor die specifieke prijs aanwezig zijn, kan een computer alles meteen opkopen zonder enigszins humane input.