Wil je wat te doen hebben als je naar een camping gaat? Is stilzitten niets voor jou? Tijdens je vakantie bij camping De Zwarte Bergen in de regio Eindhoven is dit zeker niet het geval! Hier vind je recreatie voor jong en oud, onderverdeeld in ‘Recreatie voor de kleintjes’, ‘Recreatie voor de oudere jeugd’ en ‘Recreatie voor volwassenen’. Of je je nu verveelt, graag vermaakt wordt of het leuk vindt om andere gasten te leren kennen, de recreatie is hiervoor de uitgelezen kans. Het professionele recreatieteam staat tijdens de vakantieperiodes klaar om gezellige, leuke of spannende activiteiten te organiseren. Niks is verplicht, maar meedoen is wel heel leuk! Daarnaast loopt kindervriend ‘Doedel’ regelmatig over het park voor de jongste vakantiegangers. Heb jij hem al gespot?

Op een camping in de regio van Eindhoven betaal je nooit te veel

Camping De Zwarte Bergen nabij Eindhoven is anders dan andere campings. Dit is vooral te danken aan een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Je wilt lekker gaan kamperen door bijvoorbeeld in de regio Eindhoven op een camping te verblijven. Het liefst betaal je daar dan niet al te veel voor, zodat je ook nog leuke dingen kunt ondernemen tijdens de vakantie. Bij camping De Zwarte Bergen vind je scherpe prijzen die je vakantie nog leuker maken! Kies voor kort kamperen of een seizoens- of jaarplaats. Je ontvangt niet alleen een staplaats, maar ook internet, gratis gebruik van de douches, warm water, elektriciteit en een gereguleerd aantal vuilstort, een antenneaansluiting en nog veel meer. Kortom: voor een lage prijs maak je gebruik van alle faciliteiten. Zo houd je meer dan voldoende geld over voor andere leuke dingen!

Kies op deze camping zelf of je overnacht in een tent of caravan in de regio Eindhoven

Heb jij graag de ruimte op vakantie? En wil je zelf kunnen kiezen op wat voor plaats je staat op een camping? Op de riante kampeerplaatsen van camping De Zwarte Bergen, nabij Eindhoven, heb je de keuze uit verschillende soorten velden. Kies voor een fijn beschutte plek onder de bomen of in het bos, of ga voor ruimte op een van onze groene grasvelden. Heb je al de keuze gemaakt tussen een tent of een caravan? Het kan allebei. Waar je ook staat en in wat voor accommodatie je ook overnacht, je bent zeker van voldoende ruimte, altijd water in de buurt en mooie natuur. Met ruim 110m2 per plaats heb je altijd meer dan genoeg privacy. Zoek je toch liever de gezelligheid op? Je hebt je buren zo gevonden voor een kopje suiker of een gezellig gesprek.