Wanneer u bijvoorbeeld een grote schuur heeft waar u niets mee doet, kunt u hier een tennisbaan in laten aanleggen. Er zijn echter veel bedrijven die zeggen hierin gespecialiseerd te zijn. Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u door hen een tennisbaan voor officiële toernooien aan laten leggen, maar ook een indoor tennisbaan is mogelijk. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

De specialist in onderhoud aan tennisbanen biedt legio mogelijkheden. Zij kunnen bijvoorbeeld atletiekbanen en hockeyvelden aanleggen en onderhouden. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn. Met het onderhoud van Ton de Rooij Tennis heeft u nog jarenlang plezier van uw tennisbaan!

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Zijn uw tennisbanen thuis op de vereniging aan vervanging toe? Neem dan contact op met de specialist! Ton de Rooij Tennis heeft jarenlange ervaring en expertise in het aanleggen van uw tennisbaan. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.