WIlt u gebruik maken van een unieke bedrijfslocatie of evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

De meest unieke locatie rondom Amsterdam

Een afwisseling in werkplek prikkelt het brein van uw werknemers. Hoe unieker de locatie hoe meer het uw personeel ook inspireert. WIj bij C-Bèta bieden circulaire en duurzame werkplekken. Zo kan u uw personeel meer bieden dan wat ze nodig hebben, een kop koffie, laptop en snel internet. U kunt o onze locaties ook andere ondernemers tegenkomen, het is een verzamelplaats van mensen die duurzaaamheid en ambitie combineren voor een succes.Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

 

Flexibele werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is. We zijn er voor iedereen van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om voor jouw en je ambities. Deze one-of-a-kind werkplek is van verschillende fcailiteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren. 

Leer meer over onze unieke evenmentenlocaties

Wij bieden unieke evenementenlocaties aa doordat al onze locaties circulair en duurzaam zijn. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën bij uw personeel. Wij bieden verschillende ruimtes aan. Hierdoor is er altijd een ruimte die aansluit bij  al jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen, voor 100 mensen maar deze kan ook nog uitbreiden. Dit maakt  de ruimte geschikt voor het geven van  presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte.  Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en  een bar.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken.

Wat u ook zoekt bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/