Voor de mooiste foto’s moet je in Weesp zijn

Bij de beste Fotograaf van Weesp en omstreken. Kun je terecht wanneer je behoefte hebt aan het werk van een professionele fotograaf. We leveren uitsluitend vakwerk en zijn er van overtuigd de mooiste foto’s van Weesp en omstreken te maken. Dit baseren we op het feit dat we al meerdere prijzen hebben gewonnen met fotograferen. En hebben al miljoenen foto’s geschoten. Dit maakt ons tot een ervaren fotograaf met veel passie en liefde voor het vak. En dat is ook terug te zien in ons werk, en hebben we vele tevreden klanten. Dus ben je nog op zoek naar een fotograaf voor wat voor gelegenheid dan ook. Dan zijn wij een Weesp dat de aangewezen persoon voor. 

Wat hebben wij te bieden

Wij bieden bij de fotograaf een Weesp uitsluitend alleen de beste kwaliteit foto’s aan. We beschikken over de beste camera’s die er op dit moment zijn op de markt, en hebben de beste apparatuur om de mooiste foto’s te kunnen maken. En dit willen we graag voor jouw doen. We zijn dan ook in te huren voor feestjes en andere bijzondere gelegenheden en maken dan foto’s van die bijzondere dag. En zorgen dat je zo een mooie herinnering hebt aan dat moment. En maken de foto’s mooi op, zodat u ermee kunt doen wat u wil. 

Cursus fotograferen

Wij bieden ook cursussen fotografie aan waarbij we je de fijne kneepjes van het vak leren, en kun je is kijken of fotografie ook wat voor jou is. Voor de tarieven kunt op onze website kijken, of is langskomen bij ons studio in Weesp. Om het een en ander aan werk te bekijken van de fotograaf in Weesp. Je kunt bij ons ook leuke fotoalbums samenstellen en hebben we de leukste fotolijstjes om je foto’s in te kunnen lijsten. Interesse gekregen in een fotograaf in Weesp, neem dan vooral telefonisch contact met ons op.

Casting en portfolioshoot

Met enige regelmaat krijgt STUDIOVHF in Zwolle de vraag portretfoto’s te maken voor het portfolio van een startent model of artiest. Als artiesten hebben we zangeressen gehad, een fluitiste, zang en dans, een DJ een tweetal rockbands en zowaar een death metal band. Een uiteenlopend serie artiesten dus die ieder hun eigen specifieke beeld nodig hebben. Fotograaf Zwolle werkt voornamelijk voor reclamebureau’s en marketing communicatie afdelingen van bedrijven en is gewend conceptmatig te werken om de doelstelling van de klant te bereiken. Voor particuliere performing artists kan dit natuurlijk ook!

Fotograaf Zwolle

Al begin jaren negentig beoefende de fotograaf van STUDIOVHF modelfotografie, aanvankelijk als hobby en later is dit uitgegroeid tot shoots voor reclame-uitingen van diverse kleine kleding importeurs en live-style shoots. Het enige dat veranderd is ten opzichte van die tijd is dat de fotgraaf inmiddels twee keer zo oud is geworden dan het gemiddelde model en dat de fotografische ervaring aanzienlijk gegroeid is zodat er veel doelmatiger naar het gewenste resultaat gewerkt kan worden. 

Voor een portfolioshoot zoals hiertboven worden verschillende ‘ten voeten uit shots’ genomen en een aantal portretten met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Hierdoor krijgt een potentiele opdrachtgever een indruk van de inzetbaarheid van het model of artiest.

Bij een bandfoto wordt de sfeer dusdanig gekozen zodat de muziekstijl in één keer van de foto af te lezen valt. Zo is een hippie band met kitscherige fveelkleurige verlichting gefotografeerd en een heavy metal band met creepy schaduwrijk licht in zwart-wit. Bij een model portfolioshoot wordt gekeken naar inzetbaarheid voor mode en kleding bijvoorbeeld maar ook naar mogelijkheden voor lifestyle, wonen en verzekeren bij een ouder model.

Fotostudio Zwolle

De fotostudio van STUDIOVHF ligt net even buiten Zwolle en werkt hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers. Fotograaf Zwolle is gespecialiseerd in de disciplines reclamefotografie, productfotografie, interieur, bedrijfsfotografie en redactionele fotografie. Uiteenlopende opdrachten met ‘concept klant’ als gemene deler. De studio werkt met twee fotografen en een stagiar(e). De klanten komen ook uit evenzovele branches zoals mode en kleding, agrarische industrie, interieurbouw en architectuur, kantoorinrichting, technische installatiebrancheen enkele uitgevers.

De studio heeft een ruime ‘infinity-wand’ voor ‘full body shots’ van één of meerdere personen en mogelijkheid tot verschillende sferen qua licht, achtergrond projecties en kleur. In een aparte ruimte kan gewwerkt worden aan visagie en hairstyling, omkleden etc. De studio is aangeloten bij de beroepsvereniging DuPho en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van kleurbeheer en bestandsbeheer.

 

https://www.studiovhf.com/fashionfotografie