Overweegt u om een tractor te kopen die nieuw is? Dan is het begrijpelijk dat u deze eerst wilt zien. Een tractor kopen is namelijk niet hetzelfde als een brood kopen. Bij Jan Peters & Zonen kunt u dan ook langskomen, op afspraak, om het aanbod van nieuwe tractoren te bekijken. Hier worden alle modellen van de wereldberoemd MF tractor te koop aangeboden. Door langs te komen kunt u niet alleen een indruk opdoen van het aanbod. U kunt ook om advies vragen aan de professionals die hier werkzaam zijn. Deze tractoren worden hier al 35 jaar verkocht en het personeel is daardoor uitstekend op de hoogte van de specificaties van ieder model. Kom snel langs!

Tractor kopen; ook nieuw voor een schappelijke prijs

Een tractor kopen die nieuw is kan ook voor een schappelijke prijs. Een MF tractor die te koop wordt aangeboden bij Jan Peters & Zonen hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Het is afhankelijk van waar u de tractor voor wilt gebruiken. In de showroom van deze expert vindt u alle 12 types MF tractoren. De modellen variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!

Nieuwe MF tractor te koop; leer wat meer dan 160 jaar ervaring doet

Bent u op zoek naar een tractor die nieuw is? Daar hangt zeker een prijskaartje aan. Dan kiest u natuurlijk voor een MF, Massey Ferguson, tractor die te koop staat bij Jan Peters & Zonen. Deze specialist handelt al jaren in MF tractoren en 160 jaar aan innovatie en ervaring hebben gezorgd voor machines die hun weerga niet kennen. Of u nu een tractor nodig heeft voor het zware werk, of voor lichtere klussen, bij deze aanbieder vindt u voor iedere branche de ideale tractor. De expert helpt u graag bij het vinden van uw ideale tractor. Er staat altijd wel een MF tractor passend bij uw wensen te koop.