Koffie is niet alleen om te drinken.

Koffie is de meest gedronken drank in de wereld. Het wordt vooral gebruikt om te drinken maar er zijn zeker nog andere dingen die je kan doen met koffie. Je kan het gebruiken in andere recepten om er meer smaak aan te geven en je kan het gebruiken in en om je huis. Er zijn verschillende manieren om koffiedik te gebruiken die je niet gelijk zou bedenken. Je kan ook lavazza drinken. 

Gebruik het als bodyscrub of voor je gezicht. Het is vaak zo fijn gemalen dat het goed te gebruiken is als scrub. Meng het met wat kokosnootolie en je huid zal heerlijk zacht aanvoelen. 

Koffiedik is ook een geweldige vorm van plantenvoeding er zit stikstof, fosfor en kalium in en dat is erg goed voor de groei van de planten. Werkt vooral goed bij planten zoals rozen, hortensia’s, aardbeien en lavendel. Krups dolce gusto zijn ook handig 

Koffie is niet alleen goed als meststof, het werkt ook nog eens uitstekend tegen slakken. Een van de grootste boosdoeners in de tuin is de slak. Deze eten door de blaadjes heen. Door koffiedik te strooien hou je ze op een afstand. Ze hebben een hekel aan het goedje. 

Katten schijnen de geur van koffie niet erg te waarderen dus als je de beesten liever niet in je tuin hebt, strooi dan wat koffiedik rondom je tuin en de katten zullen zich niet laten zien.  

Gebruik koffiedik eens om de gootsteen een goede schrobbeurt te geven. Het is namelijk niet alleen goed om je gezicht te scrubben maar het heeft voor andere oppervlakken ook een goede reinigingsfunctie. 

Knoflook is heerlijk in gerechten, maar de geur die het achterlaat op je handen is vaak erg naar. Wrijf je handen eens in met wat koffiedik en dit zal de knoflookgeur gelijk elimineren.  

Laat de koffiedik niet te lang in een bak zitten als het niet is gedroogd. Dit kan namelijk erg gaan schimmelen.

http://www.koffiecupster.nl

De containerspecialist – Voordelig, snel en foutloos een afvalcontainer huren

De containerspecialist – Voordelig, snel en foutloos een afvalcontainer huren

Wilt u graag een container huren voor uw bouwproject, camping, verbouwing of afval? Wij geven u graag tips voordat u aan de slag kunt. Indien u direct een container wilt huren via onze webshop, dan kunt u eenvoudig via het reserveer knop direct een reservering plaatsen. Wij nemen vervolgens contact met u op. Lees hieronder verder voor al onze tips.

Hoe kunt u een container huren?

Bij de specialist kunt u simpel een container huren in Enschede. U heeft 3 mogelijkheden voor het huren van een container. U kunt ons telefonisch bereiken voor het huren van een container, deze kunt u vinden op onze website (rechtsboven) of onder onze logo. Wij staan u graag te woord. Het reserveren van een container kan ook via onze webshop. Via de pagina container huren ziet u een overzicht van de aangeboden containers. U kunt op een gewenste container klikken en deze direct reserveren door op de gele knop te drukken.

 

Waarom een container huren bij een specialist?

Als de specialist van Twente bieden wij ruime keuze aan verschillende container. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste service leveren. Ook bieden wij schappelijke prijzen omdat wij heel gevarieerd container aanbieden. Op deze manier betaalt u niet onzinnig veel voor een gehuurde container. Onze containers zijn zeer compact en passen eenvoudig op een 1-persoons parkeerplaats. Ook zullen wij verschillende periodes of bij een belverzoek langskomen om een container te legen. Wacht dus niet langer en huur een container bij de specialist.

Ook zakelijk te huren

Naast particulieren kunnen wij onze containers ook aan zakelijke relaties aanbieden. Zo kunt u bij ons een container huren voor een lange periode van bijvoorbeeld een jaar. Ook zullen wij net zoals bij particulieren de containers komen ophalen om deze te legen. Meer weten over het huren van containers als een zakelijke partij? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. Een container huren in Enschede doet u snel en eenvoudig bij de containerspecialist. 

http://www.busschercontainers.nl/afvalcontainer-huren-enschede/