Eettafel eikenhout voor een huiselijke sfeer

 

 

Met een eettafel eikenhout krijg je de echte huiselijke sfeer die je veelal terugvindt in de woonbladen van nu. Het is een ware eyecatcher voor in de keuken of woonkamer, en zorgt ervoor dat je al snel aanschuift bij het lezen van een magazine, voor werk of om samen te genieten van een kopje koffie. Bij ons hebben we een groot assortiment van eettafel eikenhout waardoor er altijd eentje is die goed bij uw huis en stijl past. Laat uw huis weer leven door een prachtige eikenhouten tafel! Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers voor meer advies en ons uitgebreide assortiment. 

 

Een eettafel eikenhout van Europees eiken

 

In ons assortiment vind je alleen maar hoogwaardige en kwalitatief Europees eikenhout. Dit kun je ook zien aan de duurzaamheid want de tafel gaat ook veel langer mee. Een eettafel eikenhout is iets unieks voor in je woonkamer, met name door het feit dat een eik vaak 100 jaar is voordat deze gekapt wordt. Daarna worden er planken van gezaagd, gedroogd en selectief gekeken naar de verschillende kleuren, samenstellingen en blend. Alle tafels worden bij ons op maat gemaakt waardoor je nooit dezelfde tafel terug zal zien bij anderen. U krijgt dus een unieke tafel! 

 

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten tafels, kleuren, materialen en stijlen die bij u en uw huis passen. Wij leveren daarbij maatwerk waarbij een tafel al gemaakt is, maar is het ook mogelijk om een eettafel eikenhout op maat samen te stellen. Hierbij heeft u zelf de controle over de gewenste vorm, de afmeting en dikte van het blad en als laatste het onderstel. Wij helpen u graag bij het maken van de mooiste eikenhouten tafels voor uw woonkamer of eetkeuken.5 tips die er voor zorgen dat je nooit meer je sleutelbos kwijt bent

Je sleutelbos; samen met je telefoon waarschijnlijk het draagbare bezit waar jij het scherpst op bent. Ga maar na hoe vervelend het is als jij je sleutels kwijt bent. Je kunt je eigen huis niet meer in, je auto en fiets gaan niet van het slot af en je kunt flink in de problemen komen op je werk. Dat wil je niet en om je daarbij te helpen, geven we je hieronder vijf tips om ervoor te zorgen dat jij nooit meer je sleutels kwijt bent. Bonus: ze zijn ook toepasbaar op je mobiele telefoon!

  1. Keyfinders

Ondanks alle goedbedoelde adviezen van je moeder, zal ze waarschijnlijk niet de keyfinder als eerste opnoemen als tip om je sleutels niet meer kwijt te raken. Niet vreemd, maar deze devices zijn relatief nieuw op de markt. Wat doen ze? Op basis van een sleutelhanger met een GPS tracker, die op diens beurt weer in verbinding staat met bijvoorbeeld je telefoon, kun jij continue de locatie van je sleutelbos opvragen. Binnenshuis zal dit je waarschijnlijk nog niet sterk helpen, maar vooral buitenshuis kan het erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan die keer dat jij je sleutels op je werk vergat of je bos liet liggen in je dashboard kastje. Een easy fix voor al die keren dat jij met je handen in het haar zat. Nog een voordeel: deze trackers kosten relatief niets en zijn bij alle (grote) nationale en internationale electronicazaken te koop.

  1. Creëer gewoontes

De automatische piloot. Dat is het streven als het gaat om het bewaren van je spullen. Immers, als je altijd álles hetzelfde doet, dan raak je ook nooit spullen kwijt. Je wilt dus bepaalde gewoontes creëren, bijvoorbeeld over de plek waar jij dagelijks je sleutels laat. Waarschijnlijk slinger je ze nu over neer; op de keukentafel, op het aanrecht of je laat ze in je broek zitten. En met een beetje ongeluk zitten ze nog buiten in het deurslot. De crux is om jezelf aan te leren om je sleutelbos te allen tijde op dezelfde plaats op te bergen. Hang bijvoorbeeld een sleutelkastje op naast de voordeur. Leer jezelf, zeker in het begin, aan om continu je sleutels daar op te bergen. Op een gegeven moment ga je dit gedrag automatisch uitvoeren en zul je, in ieder geval thuis, niet meer je sleutel kwijt zijn. We weten het: het klinkt voor de hand liggend, maar het loont echt de moeite!

  1. Controleer alles voor de zekerheid

In navolging van de gewoontes binnenshuis kun je natuurlijk ook buiten gewoontes creëren. Denk aan het controle van je spullen voordat je weggaat. Doe dat (1) als je van huis gaat, (2) als je uit de auto stapt en (3) als je een plek (bijvoorbeeld het terras of je werkplaats) verlaat. Voer dit dagelijks uit voor enkele weken en er ontstaat een routinematig patroon.

 Het noodlot

Deze tips zullen je zeker helpen bij het waarborgen je sleutels. Thuis weet je immers waar je moet zoeken, als je plekken verlaat dan heb je gevoelt of je alles hebt en mocht je onverhoopt buiten tussendoor je sleutelbos verliezen, dan heb je altijd nog je keyfinder die je uit de brand kan helpen. Mocht het noodlot alsnog toeslaan en je staat met sleutelloos voor je eigen voordeur, dan kun je altijd nog uit de brand geholpen worden door een betere sleutelmaker, zoals Lock Secure. Ongeacht je locatie of het tijdstip; indien nodig doet onze slotenmaker Rotterdam aan om 3 uur ’s nachts ,om je deur voor jou te openen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam