Wanneer u kiest voor een specialist in zakelijk schoonmaakwerk in de buurt van Helmond en Eindhoven, heeft u keuze uit verschillende schoonmaakpakketten op maat. Wat heeft u daar aan? Ieder bedrijf heeft andere behoeften wanneer het op schoonmaken aankomt. Een garage of een gebouw dat bouwschoon opgeleverd moet worden heeft vaak genoeg aan een basisschoonmaak. Een kantoorpand daarentegen, waarbij er vaak klanten over de vloer komen heeft wat vaker een schoonmaakster nodig in Eindhoven. En medische praktijken dienen nog grondiger, en met speciale schoonmaakmiddelen te worden behandeld. Bij Fideel kunt u als ondernemer een contract afsluiten met het pakket dat u nodig heeft voor een keurig resultaat.

Een schoonmaakster in Eindhoven die kan vlammen voor een brandschoon resultaat

Hoe fijn is het om binnen te komen in een schoon en netjes kantoor. Dat kunt u ook elke werkdag ervaren wanneer u kiest voor een schoonmaakster van de specialist in de buurt van Eindhoven en Helmond, Fideel. Hierdoor kunt u erop rekenen dat het kantoor voor uw eerste klantafspraak eruit ziet om door een ringetje te halen. Welk bedrijf dit schoonmaakwerk voor u in Helmond of Eindhoven komt verzorgen? Welkom bij Fideel! Een bedrijf dat zich in de regio al sinds 1973 onderscheidt in innovatieve en efficiënte schoonmaakmethoden. Combineer dat met professionele schoonmaaksters die van aanpakken weten en u treft een ijzersterke combinatie! Schakel ook Fideel en profiteer van de kennis die is opgedaan door het schoonmaakwerk van een grote zakelijke en particuliere klantenkring.

Schoonmaakwerk én asbestsanering in Helmond en Eindhoven

Is uw pand in Eindhoven of Helmond vlak na de Tweede Wereldoorlog gebouwd? En denkt u dat er asbest is verwerkt als isolatiemateriaal? Dat is op zich geen probleem, tenminste, zolang u er niet aankomt. Zodra er panelen of pijpleidingen worden opengemaakt kan asbest vrijkomen en dan heeft u wel te maken met serieuze gezondheidsrisico’s. Met de diensten van een schoonmaakster van Fideel uit Eindhoven kunt u dan ook twee vliegen in een klap slaan. Het schoonmaakwerk wordt voor u in Eindhoven of Helmond tot in de puntjes verzorgd, terwijl tegelijkertijd de nog aanwezige asbest in het pand op professionele wijze wordt verwijderd. Dat is pas service!