Als het weer verandert krijg je vaak vage klachten als verkoudhoud. Je bent al de hele winter verkouden. En ook als je niet verkouden bent merk je dat je snel moe bent en soms moeite hebt om je te concentreren. Dit zijn allemaal tekenen dat je een lagere weerstand hebt. Gelukkig kun je er wat aan doen, volg een detox kuur van Innerwave! Je merkt al snel dat je energie terug begint te komen en de duur en frequentie van een verkoudheid minder worden. Voel je snel weer fit en energiek met Innerwave. Want je gezondheid is het belangrijkste.

Volg een detox kuur in drie stappen

Hoe werkt dat eigenlijk, zo’n detox kuur? De ervaringen van mensen die een detox kuur hebben gedaan, zijn heel verschillend. De een vindt het geweldig, terwijl een ander minder enthousiast is. Een veel gehoord argument is dat een detox kuur slecht voor je lichaam zou zijn. Niets is minder waar, zolang je het maar goed opbouwt! Daarom volg je bij Innerwave een detox kuur in drie stappen. En dat doe je ook nog eens heel makkelijk thuis. Je start met het afbouwen van je reguliere voedingspatroon. Vervolgens begin je met de detox kuur met sappen met ingrediënten die 100% natuurlijk zijn, en tot slot bouw je een nieuw en gezond voedingspatroon op.

Ontgift je lijf en je geest met een detox kuur

Voel je je al een tijd niet fit, probeer dan eens een detox kuur. Als je vaak niet lekker bent en daardoor geen plezier meer hebt in je dagelijkse bezigheden is dit een aanrader. De afvalstoffen die je in je lijf opbouwt kunnen je beperken in de dingen die je graag doet. Het gevolg is dat je deze dingen minder vaak doet, en zo wordt een neerwaartse spiraal gevormd. Kom daar nu tegen in actie door contact op te nemen met Innerwave, en begin zo snel mogelijk met het ontgiften van je lijf én je geest! Dan haal je weer alles uit je leven.