Duurzaam, milieuvriendelijk en praktisch. Deze eigenschappen vind je niet snel terug in een vloer. Vooral niet als je houdt van een mooie uitstraling van bijvoorbeeld een houten of betonnen vloer. Wanneer je kiest voor Marmoleum kies je voor twee vliegen in één klap: een mooie en praktische vloer!

De voordelen van Marmoleum

Marmoleum is een stevige, maar vooral ook praktische vloer. Zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaatvloer, gietvloer of vloerbedekking. Marmoleum vloeren zijn krasbestendig, comfortabel en kunnen wel tegen een stootje. Marmoleum vloeren trekken daarnaast ook geen stof en vuil aan. Dit scheelt in schoonmaken én dit maakt Marmoleum de perfecte allergiearme vloer. Marmoleum is naast praktisch ook zeer duurzaam. Tijdens het productieproces wordt er namelijk uitsluitend gebruik gemaakt van groene stroom en duurzame grondstoffen. Benieuwd wat Marmoleum nog meer te bieden heeft? Lees dan verder.

Marmoleum vloerencollectie

Wat je stijl ook is, er is altijd een Marmoleum vloer die perfect bij jouw ruimte past. Marmoleum is er namelijk in verschillende kleuren, structuren en formaten. Houd je van een stoere uitstraling? Dan is een Marmoleum betonlook misschien wel iets voor jou. Liever een houten vloer? Ga dan voor linoleum met de looks van echt parket. Marmoleum is verkrijgbaar in vijf verschillende collecties.

Er is altijd wel een Marmoleum vloer die bij jou past! Wanneer je kiest van Marmoleum kies je automatisch voor duurzaam en praktisch. Marmoleum is verkrijgbaar in banen, tegels, stroken en Marmoleum Click. Bij het leggen van Marmoleum Click is een vlakke ondergrond erg belangrijk. Een ondervloer is niet nodig. Marmoleum Click bestaat namelijk uit een geluidsabsorberende kurklaag en een toplaag. Het leggen van een linoleum vloer was nog nooit zo makkelijk!

https://www.lovelife-forbo.nl/