U zoekt nog naar manieren om uw bedrijf helemaal vol te krijgen. Maar ja, personeel is duur en bovendien weet u (nog) niet zeker of dit werk aan blijft houden, verandert qua inhoud en uren, of misschien juist wel uitbreidt. Zie dan nog maar eens geschikte mensen te vinden, zonder de hoofdprijs te betalen. Heeft u al van Wajong banen gehoord? Dit zijn banen die speciaal worden ingericht voor de doelgroep van de participatiewet. Bijkomend voordeel is dat u als werkgever gebruikmaakt van diverse kortingen en andere financiële voordelen. Informeer gewoon eens bij WerkgeversServicepunt West-Brabant en laat u bijpraten over de voordelen van deze manier van werken.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

Vrijwel elke sollicitatie verloopt op dezelfde wijze. Er zijn veel kandidaten die gefilterd moeten worden en uiteindelijk rolt er daar een goede medewerker uit. Hoe heeft deze analogie betrekking op uw wens om Wajong banen in te vullen bij uw bedrijf? Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt het grootste werkzoekendenbestand bij WerkgeversServicepunt West-Brabant van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

Al uw vragen over Wajong banen stelt u bij één partner

U kent de Wajong en weet een beetje hoe het werkt, maar waar moet u aan voldoen voor u de Wajong banen kunt inzetten in uw bedrijf? Daar helpen ze u bij WerkgeversServicpunt West-Brabant graag mee. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten.