Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Opzoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf?

Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG in Tilburg en Den Bosch werkt alleen met de beste materialen. Dit doen zij volgens een vast werkprogramma hiermee verzorgen zij de schoonmaak, zodat u zich altijd kunt blijven focussen op alleen uw eigen werk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een schone werkomgeving.

Werkomgevingen van Hofkens HIG: diversiteit

Ons klantenbestand is uiteenlopend. Waardoor onze Allesreinigers ervaring hebben met werkomgevingen in verschillende branches . Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, scholen en trappenhuizen. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen wat uw wensen en behoeftes zijn en zorgen voor een perfect op maat schoonmaakprogramma.

Industriële reiniging

Zoekt u een schoonmaak partij die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij van Hofkens HIG de ideale schoonmaak partij voor u. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in onder andere de industriële sector. Hierdoor zijn ze bekend met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten: niets is te gek voor ons.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://www.hotspotmagazine.nl/