iPhone zelf maken of laten repareren?

iPhone zelf maken of laten repareren?

Je hoort het vaak. Mensen hebben hun geliefde iPhone kapot laten vallen en hierdoor is het scherm gebarsten. De vraag die zij vaak stellen is; Kan ik mijn iPhone zelf maken of moet ik dit laten doen? Deze vraag gaan we proberen te beantwoorden voor je. Hierbij zijn er wel een aantal belangrijke punten die je moet overwegen.

Heb je de juiste ervaring?

Heb je al eens eerder een telefoon of een iPhone gerepareerd? Of is dit echt volledig nieuw voor je? Besef je goed dat de smartphones van nu niet meer hetzelfde zijn als pak weg 5 jaar geleden. De elektronica is ingewikkelder geworden en de toestellen geavanceerder. Dus het is belangrijk om voor jezelf af te vragen of je het in je hebt om jouw iPhone te repareren. Ben je handig genoeg met sleutelen aan elektronica dan kan het een oplossing zijn, maar zorg dat je niet nog meer kapot maakt. Sleutelen brengt ons bij het volgende punt;

Het juiste gereedschap

Repareren van telefoons is niet mogelijk zonder het juiste gereedschap. De schroefjes op bijvoorbeeld een Samsung- en iPhone smartphone zijn zo klein dat je die met je reguliere schroevendraaiers in je gereedschapskist niet kunt los- en vastschroeven. Dus om je eigen toestel te repareren moet je het juiste gereedschap bestellen of lenen van iemand.

De juiste onderdelen

Oke, je blijkt de juiste gereedschappen toevallig te hebben of je kunt ze via via bemachtigen. Een aantal YouTube video’s verder kom je erachter hoe je je telefoon uit elkaar kunt schroeven. Je hebt het kapotte onderdeel gevonden en dan.. Heb je ook een nieuw onderdeel om de kapotte mee te vervangen? En is dat een origineel onderdeel of een namaak? Het verkrijgen van het juiste onderdeel is mogelijk via verschillende website, maar is niet altijd even eenvoudig. Houd daar rekening mee!

Heb je genoeg geduld?

Met alleen technische kennis, het juiste gereedschap en het juiste onderdeel ben je er helaas nog niet. Niet elke telefoon kun je zomaar uit elkaar schroeven en het onderdeel vervangen. Vaak komt er meer bij kijken, dus ik het belangrijk dat je je goed verdiept in de reparatie van jouw specifieke toestel. Gelukkig biedt het internet tal van mogelijkheden en heb je met YouTube een ideale bron om je te helpen middels tutorials. Echter heb je wel het nodige geduld nodig om je hierin te verdiepen en vervolgens de reparatie zelf uit te voeren.

Telefoon reparatie bedrijf in Goes

Mocht je na het lezen van dit artikel afgehaakt zijn voor het zelf repareren van jouw telefoon, geen paniek! Er zijn genoeg gespecialiseerde bedrijven die jou daarbij kunnen helpen en jouw geliefde smartphone weer herstellen van de opgelopen schade. Mocht je nu in de regio Goes (Zeeland) wonen dan is de Telefoon Reparatie Bus een bedrijf waar ontzettend veel goede reviews over te vinden zijn en wij kunnen de deskundigheid en kwaliteit van dit bedrijf uit eigen ervaring bevestigen!

 

https://www.telefoonreparatiebus.nl

Ontdek de telefoonservice van FreeVoice

De telefoonservice van FreeVoice heeft al veel ondernemers geholpen bij het professioneel afhandelen van telefoontjes. Uiteraard wilt u klanten zo goed mogelijk helpen en daarom zo veel mogelijk bereikbaar zijn, maar u heeft ook nog ander werk te doen. Dit lost u met onze telefoonservice gemakkelijk op. Met onze service worden telefoontjes professioneel afgehandeld door een telefoniste op afstand.

Hoe werkt de telefoonservice?

Wanneer u gebruik gaat maken van onze telefoonservice, laat u uw telefoon door ons doorschakelen naar onze antwoordservice. Onze telefonisten op afstand plannen vervolgens terugbelafspraken voor u in en kunnen vooraf bepaalde mensen naar u doorschakelen. Daarnaast kunnen onze telefonisten ook secretariële klussen voor u oppakken, zoals het beantwoorden van e-mails en het onderhouden van uw social media. Het is zelfs mogelijk om alleen gebruik te maken van onze telefoonservice op bepaalde dagen. Bent u bijvoorbeeld een dag heel druk met andere zaken of gaat u op vakantie? Dan regelt u gemakkelijk een telefonist via FreeVoice die uw telefoontjes professioneel afhandelt.

Productiever werken

Wanneer u gebruik gaat maken van de diensten van FreeVoice bent u een stuk productiever. Er zijn tegenwoordig zoveel kanalen via waar u vragen kunt binnenkrijgen. De telefoon natuurlijk, maar ook via social media kunnen er veel vragen binnenkomen. Deze vragen moeten worden beantwoord, maar houden u wel van uw andere werk af. Er zijn zelfs onderzoeken die hebben uitgewezen dat het gemiddeld 11 minuten duurt voordat u weer net zo productief aan het werk bent als voor een interruptie via telefoon of social media. Een secretaresse aannemen is echter veel te duur voor veel bedrijven. Daarom zijn onze telefonisten op afstand zo prettig! Onze telefonisten zorgen ervoor dat u productiever aan het werk kunt en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over eventuele interrupties.

Over ons

Bij FreeVoice vinden wij klantherkenning erg belangrijk en wij onderscheiden ons hier dan ook van andere bedrijven. Onze telefonisten weten op voorhand wie er belt, waardoor wij de beller sneller en accuraat te woord kunnen staan. Ons team biedt een persoonlijke service die u niet snel bij andere bedrijven ziet. Wilt eens kennis komen maken? Kom dan eens langs op ons kantoor of kijk op onze website.