Kinderen lezen te weinig. Ze lezen alleen de tekst van spellen op hun computer en ontvangen berichtjes. Vind jij dat ook en wil je graag dat jouw kinderen meer lezen? Een gezellig Tina abonnement kan het leesgedrag positief veranderen. Kinderen gaan meer lezen als de tekst bij hun leeftijd aansluit, als de inhoud van een blad hen aanspreekt. Het is alweer zomervakantie.

Een goed moment om een abonnement af te sluiten. Kinderen kunnen met dit handzame blad lekker de tuin in om te lezen of ze nemen het blad mee op vakantie. Bezoek de website van weekbladabonnement en bekijk de opties. Je komt er veel meer weekbladen tegen. Dus er valt naast het Tina weekblad ook een ander blad te kiezen. Waar ligt de interesse van jouw kind? 

Aanbiedingen Tina abonnement

Een Tina abonnement heeft jouw tiener veel te bieden: strips, puzzels, quizzen, entertainment. De website geeft je al een goed idee. Nog niet overtuigd? Neem een proefabonnement en kijk wat je kind met dit blad doet. Slaat het aan, overweeg een abonnement.

Daarin heb je de keuze uit een “gewoon” abonnement of abonnementen met veel extra’s. Je begrijpt dat die laatste wat duurder zijn. Wil je jouw kind verrassen met een wel heel speciaal cadeau sluit dan nu een abonnement van het blad Tina af. Bekijk de opties en kijk welk abonnement bij je budget past. Voor de fans zijn er speciale Tina producten als schoolspullen, een dekbed en veel meer leuke dingen die je als fan graag verzamelt.