HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Verzenddozen nodig?

Voor het kopen van verzenddozen moet u zijn bij 123Kartonnendozen. Hier vindt u een uitgebreid aanbod met Verzenddozen van de beste kwaliteit. Wanneer u zoekt naar kartonnen dozen zult u gelijk 123Kartonnen Dozen vinden en dat is met een reden. Ons uiteenlopende assortiment van voordelige en goede kwaliteit dozen helpt uw bedrijf voor al uw verpakkingen. 

Ons assortiment bestaat uit Amerikaanse Vouwdozen, de standaarddoos waarin u al uw artikelen eenvoudig kunt bestellen. Wanneer u een licht artikel wilt verzenden, is de Amerikaanse Vouwdoos Enkelgolf een perfecte keuze voor u. Maar als het gaat om een zwaarder pakketje, is een Amerikaanse Vouwdoos Dubbelgolf geschikter voor u. Naast de normale bruine dozen hebben wij ook de Amerikaanse Vouwdoos Wit beschikbaar. 

Voor het verzenden van kleinere artikelen hebben bieden wij u ook Postpakketdozen aan. Deze dozen kunt u herkennen aan het feit dat ze een klep hebben die u gemakkelijk kunt dichtdoen en klaarmaken voor het verzenden. Wij hebben van de Postpakketdozen diverse kleuren, namelijk zwart, wit en kraft/bruin. Als u iets specifiek door de brievenbus wilt verzenden is de Brievenbusdoos ideaal voor u. Deze zijn aangepast naar de standaardmaten van een brievenbus, waardoor deze gemakkelijk met de post mee kunnen. Deze bieden wij ook aan in het wit en het bruin. 

Naast deze standaard verzendverpakkingen hebben wij ook bloemendozen, van de bloemendozen hebben wij Aquadozen en Eurodozen. Deze dozen zijn perfect voor het veilig verzenden van uw bloemen of planten. Een groot gedeelte van de dozen heeft een handvat dat u ze gemakkelijk kunt vervoeren en zorgen dat er lucht bij de goederen komt. 

https://www.kartonnendozen.nl