HotSpotMagazine
Image default
Gezondheid

Voedingssupplementen

Steeds meer mensen raken zich bewust van ongezond eet en drink gedrag. Helaas is het niet altijd even makkelijk om gezond te leven, daarom zijn er gelukkig voedingssupplementen. Deze supplementen maken gezond leven een stuk gemakkelijker. Om u te helpen in het doolhof van de supplementen industrie zijn de grootste merken hieronder kort toegelicht. Bij het kiezen van een multivitamine tablet moet men dus goed rekening houden met zijn of haar leefpatroon. Let op: multivitaminen zijn een aanvulling en geen vervanging van onze dagelijkse voeding.

 

Now-Food

Een gigant binnen de industrie, de naam staat voor Natural Organic and Wholesome foods. Het is een van de bekendste merken en zijn gespecialiseerd in dieet supplementen, sportvoeding en vitamines. Omdat ze ook grote voordeel potten aanbieden zijn ze relatief goedkoop in verhouding tot het kwaliteitsniveau.

 

Topvitamins

Sinds 1997 staat Jarrow Formulas garant voor het leveren van supplementen van superieure kwaliteit. Niet voor niks luid hun missie “superior nutrition and formulation”. Ze ontwikkelen als een van de weinige bedrijven in de Verenigde Staten dan ook nog steeds hun eigen formules om goede kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Jarrow levert erg veel producten, hun lijn bevat meer dan 300 verschillende soorten producten zoals bijvoorbeeld vitamines, aminozuren, wellness supplementen en eiwit preparaten.

 

Dr Mercola

Dr Mercola is niet alleen een dokter, hij is ook nog eens een schrijver van 2 bestsellers. Verder heeft deze man een eigen medisch centrum in Illionois. Het is een actief aanhanger en promoter van alternatieve geneeswijzen. Om zijn filosofie te onderstrepen heeft hij een hoogwaardige lijn van voedingssupplementen opgezet.

 

Healthy Origins

Healthy Origins is met slechts een doel opgericht, namelijk gezonde waardevolle producten met een betrouwbare herkomst te produceren. De onderneming produceert en distribueert vanuit Pittsburg. Ze staan bekend om hun specialisatie van de productie van vitamine D3 en 5 HTP supplementen. Het topmerk bied ook verzorgingsproducten voor huid en haar aan.

http://www.topvitamins.nl