CinewallDeluxe, de nieuwste trend!

Ieder jaar zijn er weer een hoop trends te vinden in en rondom het huis. Van nieuwe kleuren, aparte vormen, of unieke materialen, er zijn ieder jaar weer tal van dit soort trends te vinden. Dit is natuurlijk erg leuk omdat je woning hier een stuk strakker, moderner en gezelliger wordt. Voor iedereen is er wat te vinden en ieder kan ervoor zorgen dat de stijl goed past bij het interieur. 

Cinewall Trend

Een trend die we op dit moment veel zien is de cinewall, deze kunt je bijvoorbeeld laten maken door CinewallDeluxe. Heb je hier toevallig wel eens van gehoord? Het ziet er namelijk ontzettend gaaf uit. Simpel gezegd is het een tv en soms ook een haard die wordt ingebouwd in de muur. Hierdoor ziet alles er een stuk strakker uit. Het voordeel is ook nog eens dat de cinewall geplaatst kan worden in iedere woning. Er wordt namelijk een kleine voorzetwand neergezet waar de tv en de haard in geplaatst kan worden. 

Op maat gemaakte Cinewall

Doordat een cinewall op maat gemaakt wordt, kan iedereen genieten van deze trend. Of je nu een grote of kleine ruimte hebt maakt dus niet eens uit. Je bent er verzekerd van dat CinewallDeluxe je kan helpen om de perfecte thuisbioscoop voor je te maken. 

De kosten van een Cinewall

Gelukkig vallen de Cinewall kosten ook wel mee. Je kunt het namelijk al laten maken vanaf 999 euro. Natuurlijk kan de werkelijke prijs variëren aan de hand van je wensen. Je kan je voorstellen dat een haard erbij of andere speciale toepassingen een stukje duurder zijn dan het standaard instap model. Desondanks vallen de kosten wel mee waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt. Dus, waar twijfel je nog over? Neem snel een kijkje op de website van CinewallDeluxe. Zij hebben al een hoop Cinewalls gemaakt dus je kunt direct een aantal mooie foto’s bekijken van hun werk.

Een specialist in meubelrestauratie inschakelen?

Als u een oud meubel heeft en dat wilt u laten maken, maak dan gebruik van deze meubelrestauratie. Als je een oud meubel hebt die je bijvoorbeeld van een familielid hebt gekregen en er zit voor jou wel erg veel waarde aan, dan is het natuurlijk zonde om het meubel weg te gooien. Een heel goed alternatief voor een kapot meubel is gebruik maken van deze meubelrestauratie, het meubel ziet er weer zo goed als nieuw uit en kan ook weer gebruikt worden alsof het meubel nieuw is, het is weer stevig en hoeft bijvoorbeeld niet bang te zijn dat er een poot kapot gaat of er iets anders stuk gaat. Meubelrestauratie is eigenlijk nog wel zeer moeilijk, het verschilt natuurlijk ook per product wat er dan gemaakt moet worden, je moet maar net het juiste materiaal vinden en hoe zo kunnen toepassen dat er geen verschil is ten opzichte van hoe het meubel eruit zou zien als het nog in originele staat zou zijn. Als u meer informatie wilt over hoe wat deze onderneming voor u kan betekenen en hoe deze meubelrestauratie in zijn werking gaat, op de website kun je alle informatie over het bedrijf en dus ook de diensten lezen. Je kunt ook altijd langs gaan bij de onderneming en zo al u vragen stellen over de meubelrestauratie, het personeel zal u daar maar al te graag mee helpen en u zo duidelijk maken wanneer u terecht kunt bij deze onderneming en zo uw meubels kan laten maken.

Contact opnemen voor meubelrestauratie

Heeft u nou een meubel dat kapot is en wilt u dit laten maken door gebruik te maken van de meubelrestauratie. U kunt dus alle informatie die u nodig hebt vinden op de website en u kunt ook altijd langs bij de winkel zelf op het moment dat ze geopend zijn.

Sierlijke naambordjes en hippe huisnummers!

Voor een voordeur naambord is De Naambordensite een leuk adres! Deze webshop is gespecialiseerd in huisnummers en naamplaten. Er zijn veel modellen om uit te kiezen. Alleen al qua materiaal zijn er circa 20 opties. We geven een paar voorbeelden: hout, natuursteen, leisteen, keramiek en glas.

Eenvoudig bestellen, gratis verzending

Als je je afvraagt hoe het bestellen in elkaar steekt, hierbij een beknopte uitleg. Je klikt op je voorkeurscategorie bijvoorbeeld borden van graniet. Dan krijg je allereerst een beschrijving van deze serie. Er wordt onder meer uitgelegd dat graniet een steensoort is die ontstaat door ondergronds stollen van magma. Met deze informatie in je achterhoofd ga je de foto’s bekijken van alle graniet naamborden. Net zo lang totdat je jouw perfecte plaat hebt gevonden. Daar klik je op en je vult vervolgens de productopties in. Eventueel plaats je nog een aanvullende opmerking. Dan klik je ‘bestellen’. Voilà!

Grootste collectie van NL

Naast huisnummers en naamborden bestaat de collectie van De Naambordensite ook uit andersoortige platen en borden. Je kunt dan denken aan hondenpenningen, identiteitsplaatjes en Nee-Ja of Nee-Nee bordjes. Heb jij op korte termijn een specifiek verbodsbord nodig? Ook dat kan De Naambordensite leveren. De diverse borden bevatten onder meer de volgende teksten:

· eigen terrein;

· nooduitgang;

· roken en open vuur verboden;

· pas op de hond, betreden eigen risico;

· inrit vrijlaten;

· uitrit vrijlaten;

· parkeren verboden;

· wegsleepregeling;

· verboden toegang.

Het assortiment bevat ook bordjes met slechts een symbool. Enkele voorbeelden: een brandblusser, brandslang, beveiligingscamera, toilet en sigaret. De aanduiding borden, pictogrammen en verbodsborden hebben een standaard uitvoering. Dit wil zeggen dat je niet kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten et cetera. De borden zijn gemaakt van materialen als kunststof, RVS en aluminium. De verzending van de plaatjes is binnen Nederland gratis. Ze zijn op voorraad en dat betekent dat jouw nieuwe verbodsbord binnen enkele dagen bezorgd kan worden. De algemene voorwaarden, het privacy beleid en info betreffende verzending, levering en garantie staan op de site vermeld. We wachten je bestelling vol verwachting af!

https://www.denaambordensite.nl

Verbouwing? Legrand BTicino schakelmateriaal!

De schakelaars en afdekramen uit de  Legrand BTicino LivingLight-lijn kenmerken zich door de grote variatie aan kleuren en de oneindige variatiemogelijkheden qua modellen. De schakelaars van LivingLight kunnen verbonden worden met domotica, waardoor de verlichting digitaal ingesteld kan worden zonder dat programmeren noodzakelijk is. Dit revolutionaire systeem wordt ingesteld en bediend via de MyHOME_Up-app. Uniek is de subserie schakelmateriaal LivingLight Air, die op een tactische manier de aandacht trekt door het fraaie design. Typerend voor de LivinLight Air is schakelaar en stopcontacten dicht op de muur gemonteerd kunnen worden.

Schakelaars en afdekramen uit de Axolute-serie
Minstens zo populair als de LivingLight-serie is het zeer verfijnde en uiterst luxueuze Axolute-assortiment van Legrand BTicino. In deze serie komen de nieuwste digitale technologie en Italiaanse avant-garde kunststijlen amen en gaan een symbiose aan met als resulteert de meest stijlvolle en elegantste schakelaars die ooit zijn ontworpen. Esthetiek, praktisch nut en superieure kwaliteit zijn de steekwoorden die de Axolute-serie perfect typeren. In deze categorie schakelmateriaal kunt u zowel minimalistisch ontworpen modellen schakelaars vinden, als moderne uitvoeringen met led-lampen, tijdloze schakelaars van whice of nighter glas en de fameuze super-de-luxe Axolute Swarovski-uitvoering, die rondom is afgewerkt met prachtige juwelen. Kortom: de Axolute-serie heeft niet alleen een bovengemiddeld stilistisch en trendy ontwerp, maar is ook praktisch en een absolute must have voor liefhebbers van luxueus Italiaans design. Laat u ook verrassen door de veelzijdigheid van het topmerk schakelmateriaal Legrand BTicino!

Korte geschiedenis Legrand BTicino schakelmateriaal
Legrand, ontstaan in 1936, is een van oorsprong Italiaans bedrijf voor installatietechniek, dat in 1989 een fusie aanging met de Franse evenknie Legrand dat al sinds 1904 bestaat. Legrand is actief op het gebied van automatieringsprocessen voor woningen, schakelmateriaal en deurcommunicatie. Het schakelmateriaal van Legrand BTicino staat bekend om zijn typische, fraaie Italiaanse ontwerp, de hoge kwaliteit van de materialen en de innoverende kracht. Legrand BTicino heeft twee veelgeprezen en hoogstaande series schakelmateriaal ontwikkeld, die wereldwijd razend populair zijn: de LivingLight-serie en de Axolute-serie. 

Boomstronk verwijderen tips, speciaal voor u!

Gaat u binnenkort uw boomstronk verwijderen of bent u van plan om binnenkort uw boomstronk te verwijderen? In dat geval hebben wij een paar praktische en zeer informatieve boomstronk verwijderen tips voor u. Door deze tips op te volgen kunt u besparen op de kosten, maar door deze tips op te volgen wordt u ook in staat gesteld om uw boomstronk op een veilige en efficiënte manier te (laten) verwijderen.

Het is zaak om vooraf af te wegen of u het verwijderen van uw boomstronk zelf gaat uitvoeren, of dat u deze klus wilt uitbesteden aan een bedrijf die op dit gebied gespecialiseerd is. Met name tuinmannen, boomverzorgers en hoveniersbedrijven zijn naar ons inzien de aangewezen bedrijven die de klus kunnen klaren.

Hoe u kunt bepalen of u zelf de boomstronk gaat verwijderen of dat u de klus moet uitbesteden

Om te bepalen of u zelf de boomstronk kunt verwijderen of dat u de klus moet uitbesteden is het noodzakelijk om de boomstronk te bestuderen. Heeft u te maken met een grote boomstronk met een brede diameter of heeft u te maken met een kleine boomstronk en een smalle diamter. Let daarbij wel op met welke type boom u te maken heeft, want al heeft u met een kleine boom te maken, de boomstronk kan diep in de grond genesteld zitten.

Tip 1 – laat uw boomstronk door een specialist verwijderen

Vrijwel in alle gevallen (of de boomstronk nu groot of klein is) is het aan te raden om een specialist de boomstronk te laten verwijderen. Een specialist zoals een hoveniersbedrijf, boomverzorger of tuinman verwijderd de boomstronk namelijk vrijwel altijd inclusief de boomwortels. In tegenstelling tot mensen die zelf de boomstronk gaan verwijderen. In de meeste gevallen laten zij een deel van de boomwortels in de grond zitten, hetgeen in de toekomst vrijwel altijd voor problemen zal zorgen. Denk daarbij aan een lek in uw vijver, een terras of tuinbestrating die wegzakt of een hobbelig gazon. 

Tip 2 – vergelijk de prijzen wanneer u een boomstronk laat verwijderen

Wanneer u besluit om de boomstronk door een bedrijf te laten verwijderen dan kunnen wij het sterk aanraden om de prijzen van de verschillende aanbieders te vergelijken. Bij het verwijderen van een boomstronk kunnen de prijzen namelijk behoorlijk verschillen. Ook bij het verwijderen van een boomstronk kunnen de prijsverschillen oplopen tot maar liefst 40%! Het zou dan ook zonde zijn als u te veel betaalt voor het verwijderen van uw boomstronk.

Tip 3 – ga niet met chemicaliën aan de gang en steek uw boomstronk niet in brand

Helaas gaan er op het internet verhalen rond dat u met bepaalde chemicaliën zoals zoutzuur, benzine, stikstof of round-up een boomstronk kunt verwijderen. Wij willen u erop attent maken dat u met chemicaliën geen boomstronk kunt verwijderen. Dat is onmogelijk. Tevens is het onmogelijk om uw boomstronk te verwijderen door deze in brand te steken. Een boomstronk is namelijk dusdanig compact dat deze niet zal verbranden. Besluit u toch met chemicaliën aan de gang te gaan houdt er dan rekening mee dat u gegarandeerd uw eigen grond zult vervuilen met alle gevolgen van dien.

https://www.vergelijkhoveniers.nl

Goedkope houten vloeren

Laatst was ik op zoek naar goedkope houten vloeren. En die vond ik uiteindelijk bij Bax Houthandel! Daar maken ze hun eigen houten vloeren namelijk zelf. En ook gewoon in Nederland. Zo is de kans op een betere kwaliteit ook aanzienlijk groter. Maar hoe heb ik hen gevonden? En waarom zoek ik eigenlijk houten vloeren? Dat leg ik graag in dit blogje uit!

Houten vloeren voor woning

Ik zoek houten vloeren omdat ik mijn huis ga laten verbouwen. En omdat er momenteel een vloer in ligt die inmiddels, na vele jaren, erg lelijk is geworden, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Momenteel ligt er eentje van hout in. En daar ben ik heel erg over te spreken! Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe houten vloer. Echter heb ik daar nog helemaal geen ervaring mee. Want de vloer die er nu in ligt, lag er al toen ik hier kwam te wonen. Daarom ben ik in Google gaan zoeken op ‘Houten vloeren’. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Daar viel het mij op dat zij voor zeer lage prijzen hun houten vloeren verkopen. Ideaal natuurlijk! Want zo’n verhuizing kost al hartstikke veel geld. Daarom ben ik op de website gaan kijken waarom ze zo goedkoop zijn, omdat ik geen kwalitatief slechte vloeren wil hebben. Echter las ik toen dat zij de houten vloeren zelf maken. En die vervolgens verkopen in hun eigen winkels. Zo is er geen sprake van een tussenhandel. En blijft het voor de consument veel goedkoper! Omdat ik daar direct in geïnteresseerd was ben ik gaan kijken naar de verkrijgbare soorten. Niet alleen qua houtsoort, maar ook in hoe breed de plank gemaakt kan worden en of dat het juist een heel ruige look heeft, of juist heel erg glad.

Uiteindelijk heb ik een heel mooie uitgekozen. En die komen ze binnenkort leggen, wanneer de rest van de verbouwing voorbij is.

Muurstickers met een flamingo

Muurstickers met een flamingo; die zijn natuurlijk heel uniek. De flamingo is dan ook een dier dat we niet zomaar elke dag tegenkomen. Als we de mooie flamingo willen bewonderen, dan zullen we toch echt moeten afreizen naar een dierentuin! Wil jij thuis elke dag kunnen genieten van de bijzondere uitstraling van dit dier? Dan zijn de muurstickers met een flamingo echt iets voor jou! Stickerparadijs heeft diverse leuke muurstickers met een flamingo, welke je in verschillende maten en kleuren kunt bestellen. Pas de muurstickers met een flamingo gemakkelijk aan op de kleuren van de rest van de kamer en op de oppervlakte van de muur. Zo maken wij altijd een sticker die helemaal bij jou past.

Muurstickers met een roze flamingo

De flamingo behoort toch wel tot de dieren met een unieke vacht, juist omdat de veren van de flamingo een bijzondere roze kleur hebben. Je kunt de muurstickers met een flamingo natuurlijk bestellen in deze mooie kleur, maar dit hoeft zeker niet. Het mooie van de muurstickers met een flamingo is wel dat je deze kunt bestellen in een kleur die jij mooi vindt, en dit hoeft helemaal niet gelijk te staan aan de werkelijke kleur van het dier. Wil jij een muursticker met een flamingo in de slaapkamer van je zoontje plaatsen? Grote kans dat hij het felroze niet erg op prijs zal stellen! Gelukkig kun je de muursticker met de flamingo dan in een kleur bestellen die wel goed bij hem past, zoals bijvoorbeeld groen, blauw of zwart!

De muurstickers met een flamingo zijn net echt

De muurstickers met een flamingo hebben een prachtige vormgeving. De flamingo’s zijn net echt! Flamingo’s hebben de unieke eigenschap om in rust op één poot te staan. De andere poot lijkt wel opgevouwen te zitten onder de buik. Deze unieke stand is ook terug te zien in diverse muurstickers met een flamingo. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook een muursticker met een flamingo die aan het wandelen is, op zoek naar een lekker hapje voor de lunch! Als je deze muurstickers met een flamingo op de muur aanbrengt, dan lijkt het net of ze daar ook echt staan. Dat maakt deze muurstickers met een flamingo dan ook erg geschikt voor op de wanden in de woonkamer of de keuken.

Een krijtbordsticker met een flamingo

Stickerparadijs heeft ook een andere leuke optie, namelijk de krijtbordsticker. Wij hebben ook een krijtbordsticker met een flamingo in ons assortiment. Op deze muursticker kun je lekker tekenen met krijt, of recepten en boodschappenlijstjes opschrijven. Ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Uiteraard zijn de krijtbordstickers ook in andere vormen te bestellen bij Stickerparadijs. Ontdek de vele mogelijkheden zelf!

http://www.stickerparadijs.nl

De sfeer van een landelijke lamp met touw

Touwen stralen stoerheid en rust uit. Ze komen natuurlijk over door hun kleur en ruwe structuur. Als jij een landelijk interieur hebt, dan kunnen touwen daar perfect in passen. Waarom zou je dit ook niet toepassen bij jouw verlichting? Touw past bij natuurlijke stoffen zoals katoen, wol, jute en dergelijke meer. Er is dus veel kans dat je bij jou thuis met deze soort lampen een rustieke maar toch pittige en jonge sfeer kan creëren. De touwen in de lampen kunnen zowel verwerkt worden in de lampenkap als voor de koord op ze op te hangen. Zowel voor vloerlampen en hanglampen als voor tafellampen kan touw gebruikt worden.

De koord om ze op te hangen kan je eenvoudig vervangen door een dik ruw touw waartussen je de elektriciteitsdraad zo onzichtbaar mogelijk verwerkt. Ken je iets van scheepsknopen, dan kan je er nog een fantasietje in verwerken. Strikken, vlechten en ruwe dikke knopen: het kan allemaal!

Voor de lampenkappen kan je eveneens voor touw kiezen. Fijn of ruw touw, natuurkleur of bijvoorbeeld wit gekleurd geven een extra aandachtspunt in jouw leefomgeving. Het touw zorgt ervoor dat het licht zacht verdeeld wordt. Meestal zie je de lichtbron nog door het touw heen, maar toch schijnt het niet rechtstreeks in je ogen. De lampenkappen kunnen klokvormig of cilindervormig zijn. Klokvormige hanglampen zijn heel geschikt voor boven de eettafel of boven het werkblad van de keuken. Vloerlampen geven extra licht in de hoekjes waar je het nodig hebt: lees- en zithoekje of de hall bijvoorbeeld. Tafellampen kunnen objecten zoals kunstwerken in de kijker zetten. In alle gevallen geven lampen gemaakt uit touw een romantische, zachte en rustige uitstraling.

In de trendy en hippe verlichtingszaken vind je nog andere toepassingen van touwen bij landelijke lampen. Zo zag ik een tijdje geleden de gekende driepoot vloerlamp waarbij de drie poten volledig omzwachteld waren met touw. In dezelfde winkel vond ik een luchter met klassieke vorm met verschillende armen. Deze armen waren ook omwikkeld met touw. Je kan dus perfect een klassieke lamp een extra dimensie geven door gebruik te maken van touw. Misschien ben je handig en kan je zelf wat aan de slag?

Ik geef graag nog een paar voorbeelden om je op weg te helpen: een tafellamp waarbij het onderste gedeelte een grote bol wol voorstelt (in touw gemaakt); twee hele dikke touwen die elk uit het plafond komen, halverwege een dikke knoop krijgen en aan het uiteinde bengelen twee kleine lampjes; een tafellamp waarbij het onderstel er als een omhoog kruipende slang van de slangenbezweerder (in touw) uitziet; een hanglamp met het gerecycleerde ijzeren skelet waarrond touw is gewikkeld. Ga je intuïtie en gevoel achterna en je vindt vast en zeker een leuke lamp met touw voor bij jou thuis!

http://www.landelijke-lampen.nl/

Klassieke plafondlampen: best wel hip in een moderner interieur

De klassieke plafondlampen zijn eigenlijk nooit weg geweest, ook niet in de meer jongere omgeving. In bepaalde gevallen zijn ze wel te combineren met een jeugdig interieur. Schipperen tussen kitsch of stijlvol is de boodschap!

Welke soorten klassieke plafondlampen bestaan er?

De meest voorkomende plafondlampen zijn de ronde of soms ook wel ovalen schotels die volledig tegen het plafond aan geplaatst worden. Ze bestaan uit een houder die tegen het plafond gemonteerd wordt. Daarin bevindt zich de lichtbron. Als afdekking krijg je een glazen schotel die het armatuur volledig sluit. Bij klassieke plafondlampen bestaat deze glazen schotel vaak uit geslepen glas, of vaak ook mat glas met één of ander motiefje: bloemetjes, blaadjes, krulletjes. Een tweede soort plafondlampen zijn deze met meerdere lichtarmen. Je kan ze vergelijken met een luchter maar dan zonder steel. Ook hier hebben de ontwerpers hun fantasie de vrije loop gelaten: je vindt er van strakke vormen tot hele constructies.

Welk soort licht krijg je bij klassieke plafondlampen?

De eerste soort, de schotels, geven een gelijkmatig en vaak wel zacht licht. Bij klassieke plafondlampen met geslepen glas geeft het wel een glinsterend effect. Bij de tweede soort met verschillende lichtbronnen kan je best wel matte lampen aanbrengen zodat je hier ook een zacht licht krijgt, en de gloeilampen niet rechtstreeks in de ogen schijnen. Afhankelijk van de kamer waarin je ze wil hebben, ga je voor sterk of zachter licht.

Waar komen plafondlampen tot hun recht?

Plafondlampen zijn heel geschikt voor plaatsen met een laag plafond. Ideaal zijn ze voor kleine ruimtes zoals toilet, gang, hall, badkamer. Wil je grote ruimtes gaan verlichten dan zal je grotere armaturen moeten voorzien. Plafondlampen kunnen dan nog wel in die mate dat ze bestaan uit veel armen. Of je kan gaan experimenteren met een paar (liefst dezelfde!) plafondlampen bij mekaar. Hier moet je wel oppassen voor overdaad!

Kunnen klassieke plafondlampen ook voor jonger interieur?

Als je op zoek bent naar een frisse hippe plafondlamp, zou ik zeker niet aarzelen om ook eens bij de klassieke plafondlampen te gaan kijken. Klassiek staat meestal, maar zeker niet altijd, voor ouderwets. Klassiek kan ook staan voor degelijkheidduurzaamheid. Een plafondlamp met veel koperen armen kan heel leuk staan in een modern interieur. Haal de kaarsvormige lampen er uit, en plaats bijvoorbeeld grote cilindervormige matte lampen in het armatuur. Op die manier krijg je een moderne look. Bij een landelijk interieur met zwaar houten meubelen, zou ik zelfs durven gaan voor een klassieke plafondlamp met gestileerde natuurfiguren: blaren, takken of bloemen. Zorg er dan voor dat ergens anders in je interieur gelijkaardige figuren voorkomen, en je hebt een apart interieur! Het glittergedoe van het geslepen glas of glazen kralen zou ik wel achterwege laten. Dit oogt vaak te ouderwets. De jaren 60 en 70 modelletjes met de ijzeren armaturen met armen en de conische, van smal naar breed uitlopende matglazen lampenhoudertjes zijn ook wel in. Ze kunnen perfect van de tweedehandsmarkt naar jouw moderne woonkamer verhuizen. Het is de kunst om net niet te klassiek te gaan, maar toch eventjes verder te gaan dan het strakke van het moderne. 

Vergeet de afdeling klassieke plafondlampen niet: ze zijn zeker niet verboden in een modern interieur!

https://lampenenverlichting.joomla.com/

Gereedschap voor de seizoenen

Het is het eind van deze warme zomermaanden, en dat kan natuurlijk maar een ding betekenen, dat het weer kouder gaat worden! Deze warme zomer die we achter de rug hebben kan geen toeval zijn, toch? Nu komt er waarschijnlijk ook een extra koude winter aan! Voor de winter komt natuurlijk ook nog de herfst. De grond wordt harder, de bomen zullen hun kleur en uiteindelijk hun blaadjes verliezen en in de tuin werken wordt bijna onmogelijk met die koude grond. De mooie kleur van de bomen gaat trekt dus langzaam weg en dan liggen ineens alle wegen vol met dorre, droge blaadjes. Wat u dan doet is naar een bezem of een hark grijpen en alle blaadjes op een nette hoop proberen te vegen, maar dit blijkt nog een behoorlijk lastige en zware klus. Stiekem hoopt u er ook op dat die stapel blaadjes niet zomaar wegwaait. Het is dus nog best een lastige klus om die vervelende blaadjes op een hoop te krijgen en vervolgens weg te gooien. Deze klus kan echter een stuk makkelijker gemaakt worden met behulp van een bladblazer. Bladblazers maken de taak een heel stuk makkelijker en bovendien ook gewoon leuk. U voelt zich als een kind wanneer u met de bladblazer aan de slag gaat, omdat het zo gemakkelijk gaat. 

Elk jaar weer kunt u opnieuw van deze bladblazer gebruik maken, en dat maakt het de investering meer dan waard. Als u dan toch bezig bent om u voor te bereiden voor de koudere seizoenen, dan moet u misschien eens kijken naar uw eigen strooimachine. Hiermee kunt u voorkomen dat het voetpad of de weg bij u in de buurt in de winter glad zal zijn. Misschien dat u hiermee wat akelige vallen kan voorkomen! Er verstandig dus om uw eigen strooimachine in de schuur te hebben.

http://www.fuxtec.nl