Maak uw droom om nagelstyliste te worden waar met de producten van Crystal Nails. Of u nu uw eigen salon wilt of liever aan huis werkt? Het is altijd raadzaam om een opleiding te volgen. Voor een betaalbare en flexibele opleiding bent u bij Webshopnagelproducten aan het juiste adres. U maakt gebruik van het beste studiemateriaal en u leert over professionele en de nieuwste nageltechnieken. Een basiscursus of uitgebreide 18-daagse cursus: kies uit een ruim aanbod aan opleidingen in een van de opleidingscentra. Nagels voorzien van een basic gellak of nail-art in de vorm van nagelversieringen: alles op het gebied van nagelverzorging is mogelijk bij Webshopnagelproducten. Kies er ook voor om uw producten van Crystal Nails te bestellen bij Webshopnagelproducten.

Zowel voor beginnend als ervaren nagelstyliste koopt u Crystal Nails acryl producten

Wanneer u net begint met het zetten van acryl nagels, weet u dat dit een vak apart is. U dient daarom de juiste producten aan te schaffen. Producten die niet snel uitharden, perfect modelleren én goed hechten. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u ervaren met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in ons aanbod aan nagellakken. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren: zomers, winters én feestelijk in de vorm van een glitter.

Met de juiste benodigdheden van Crystal Nails zet u een prachtige set nagels bij uw klanten

Wanneer u uw nagels laat doen, weet u ongetwijfeld dat dit meer is dan het geven van een kleurtje aan uw nagels. Er is vaak een uitgebreid proces van verzorgen van tevoren noodzakelijk. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten en meer koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen.