Je eigen rugzak

Een rugzak is iets persoonlijk wat je iedere dag meeneemt, naar werk, school, noem het maar op. Het wordt al snel je eigen tas vanwege de spullen die er in zitten, maar heb je er ooit aan gedacht om je rugzak te personaliseren? Misschien ben je fan van een bepaalde show of heb je een tekst gezien die je graag op je rugzak zou willen. 

Laat je rugzak bedrukken

Rugzakken bedrukken gebeurt door middel van een transferdruk. Een transferdruk is in principe een zeefdruk of (digitale) print waarbij de print op een papieren label komt. Deze is speciaal gemaakt om op een object te drukken daarom de ‘transfer’ in de naam. De door jouw gekozen print wordt met hoge temperatuur aangebracht op de rugzak.  

Boost je merkbekendheid met merchandise

Ben je recent een bedrijf begonnen of gaat je bedrijf al enkele jaren mee? Social media wordt vaak gebruikt voor promotie, maar onderschat de kracht van offline promotie niet. Offline promotie wordt nog vaak gebruikt en is zeker nog van deze tijd. Denk maar aan evenementen die georganiseerd worden, organisaties die op bedrijfsuitje gaan of al die tassen die je in het openbaar vervoer ziet tijdens het spitsuur. Tegenwoordig zijn rugzakken en tassen bijna net zo belangrijk als het uniform waaraan je het bedrijf aan herkent. Als je nog geen rugzak hebt met je logo is dit een gemiste kans. Dus waar wacht je nog op, maak nu je eigen gepersonaliseerde rugzak, laat je rugzakken bedrukken en boost je bedrijf! 

Shows maken je feest compleet

Voor het nodige entertainment op een feest of evenement kun je kiezen voor shows. Deze zijn er in tal van vormen en het is daarom zaak dat je kiest voor een show die goed bij je feest past.

Voor welke show kies je?

Evenses biedt je diverse soorten shows aan waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt kiezen voor een vuurshow, acrobatiek, een dansshow, een tissue act of voor een kerstshow mits je feest in die tijd van het jaar valt. Als je meer informatie wilt over wat de shows precies inhouden kun je even de website raadplegen. Daarop kun je informatie lezen over voor wie de show geschikt is en voor welke gelegenheid maar kun je ook naar demo’s kijken om alvast een indruk te krijgen. Kom je er dan nog niet helemaal goed uit dan kun je ook altijd contact opnemen met Evenses om te kijken wat er mogelijk is en hun advies vragen. Bel of mail ze voor meer inlichtingen.

Net even anders

Wil je graag een leuke vorm van entertainment op je feest maar is een show niet precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je ook kiezen voor verschillende acts zoals een clown, goochelaar of sneltekenaar. Afhankelijk van je eigen smaak maar zeker ook van de gasten of het publiek waarvoor het bedoeld kun je dan een geschikte act of show kiezen.