Shows maken je feest compleet

Voor het nodige entertainment op een feest of evenement kun je kiezen voor shows. Deze zijn er in tal van vormen en het is daarom zaak dat je kiest voor een show die goed bij je feest past.

Voor welke show kies je?

Evenses biedt je diverse soorten shows aan waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt kiezen voor een vuurshow, acrobatiek, een dansshow, een tissue act of voor een kerstshow mits je feest in die tijd van het jaar valt. Als je meer informatie wilt over wat de shows precies inhouden kun je even de website raadplegen. Daarop kun je informatie lezen over voor wie de show geschikt is en voor welke gelegenheid maar kun je ook naar demo’s kijken om alvast een indruk te krijgen. Kom je er dan nog niet helemaal goed uit dan kun je ook altijd contact opnemen met Evenses om te kijken wat er mogelijk is en hun advies vragen. Bel of mail ze voor meer inlichtingen.

Net even anders

Wil je graag een leuke vorm van entertainment op je feest maar is een show niet precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je ook kiezen voor verschillende acts zoals een clown, goochelaar of sneltekenaar. Afhankelijk van je eigen smaak maar zeker ook van de gasten of het publiek waarvoor het bedoeld kun je dan een geschikte act of show kiezen.

Het Transport Management Systeem doet uw administratie automatisch

Cargo Data Systems weet dat het belangrijk is dat u in de transportsector eenvoudig uw administratie kunt doen. Daarom heeft de specialist gebruiksvriendelijke software ontwikkeld. Deze software combineert het werk van verschillende afdelingen, waardoor de processen vergemakkelijkt worden. Het Transport Management Systeem Sprinter 2000 wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

Douaneloods: een transport software voor C-SUM en FemSum administraties

C-SUM en FemSum administraties kunnen eenvoudig geadministreerd worden met Douaneloods. Deze door de Belastingdienst goedgekeurde software wordt gebruikt door grote bedrijven op Schiphol en is hiermee een gerenommeerd systeem waar u van op aan kunt. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software voor bedrijven. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig.

Wat is er allemaal mogelijk met het Transport Management Systeem?

U zou graag gebruikmaken van de transportsystemen van Cargo Data Systems. Maar wat zijn de mogelijkheden hierin? Het Transport Management Systeem maakt het mogelijk om eenvoudig groupage aan te maken en in te plannen, meerdere bezorg- en afhaaladressen aan te maken voor een verzending, gevaarlijkste stoffen en temperatuur zendingen te behandelen en de route te berekenen via Google Maps. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo heeft de transport software een dashboard welke in het openingsscherm direct inzicht geeft in de transporten van de week, verjaardagen, acties, nieuwsberichten en lopende offertes. Het werkt dus tevens als communicatiemiddel! Ideaal, nietwaar?