Alle info op een rij over e-fulfilment

Gebruik maken van een fulfilment servicebedrijf

We leven in een moeilijke tijd waarin veel personen ervoor kiezen om niet meer van huis te gaan voor hun werk. Er zijn ook veel vrouwen en mannen die ontslagen worden, omdat hun baas het niet meer kan bolwerken. Veel mannen en vrouwen die thuis zitten willen wat anders gaan doen. Ze willen zelfstandig gaan werken en geen verantwoording meer aan hun baas afleggen. Daarom beginnen veel mannen voor zichzelf en gaan als ZZP’er aan het werk. Ze starten een klusbedrijf en bieden de werkzaamheden aan die ze veel jaren voor hun baas hebben gedaan. Vrouwen gaan hoofdzakelijk vanuit huis werken.

Het werken van thuis zittende vrouwen

Er zijn veel vrouwen die al dan niet gedwongen thuis komen te zitten. Daarvan zijn er veel die niet stil kunnen zitten en gaan daarom zelf een webshop openen om bepaalde producten online te verkopen. Voordat het echter zo ver is, moeten er heel wat voorbereidingen getroffen worden. Voordat u de definitieve beslissing neemt, moet u weten wat de voor- en nadelen van een eigen webshop zijn. Ga daarvoor eerst, voor een vrijblijvend gesprek, naar de KvK. Zorg dat u alle vragen die u heeft vooraf op papier heeft geschreven, zodat u na het gesprek weet waar u aan toe bent.

Het opstarten van de webshop

U moet goed bekijken hoe u de boekhouding gaat bijhouden. Dat is belangrijk, omdat u verantwoording moet afleggen bij de belastingdienst. U moet beginnen met het bedenken van een goede treffende bedrijfsnaam. Het moet er een zijn die potentiële klanten niet snel zullen vergeten. Wanneer u die heeft, kunt u de website gaan opbouwen. Omdat u hoog in Google gevonden moet worden, is het onverstandig om zelf de website te bouwen. De website moet niet alleen snel zijn, maar vooral ook mooi. U moet er zelf ook gemakkelijk producten op kunnen plaatsen en verwijderen. Ook de prijzen en dergelijke moet u gemakkelijk aan kunnen passen. Klanten moeten eenvoudig kunnen zien hoe ze producten kunnen bestellen en afrekenen. Ook moet de mogelijkheid worden geboden om producten die niet bevallen terug te sturen. Laat daarom een website opbouwen door een professional. Natuurlijk zal het maken van een website geld kosten, maar dat zal u zeker snel terugverdienen.

Starten van de werkzaamheden

Wanneer de website online staat, kunnen de producten die op de website worden aangeboden verkocht worden. Zodra er een product wordt verkocht, moet u dat inpakken, adresseren en versturen. Dat zijn allemaal handelingen die u in het begin gemakkelijk kunt bijhouden. Zodra u echter meer producten gaat verkopen, kunt u op een punt terecht komen dat u het allemaal niet meer aan kan. Dat is dan het moment om een goed fulfilment servicebedrijf te benaderen. Wanneer u er een heeft gevonden, bijvoorbeeld Surlogic, is het belangrijk om met elkaar aan tafel te gaan zitten om goede afspraken te maken. Het fulfilment servicebedrijf zal, als u ermee akkoord gaat, alle logistieke handelingen van u overnemen.

De werkzaamheden van Surlogic

Zodra u het met elkaar eens bent, zal uw website worden verbonden met de computer van Surlogic. Zodra er een product wordt besteld, zien ze dat ook bij Surlogic. Hier wordt dan het product dat wordt besteld uit het voorraadmagazijn gehaald, ingepakt, geadresseerd en verstuurd. Bij Surlogic zal ook de voorraad worden bijgehouden. Ook producten die worden teruggestuurd zullen door de Surlogic worden verwerkt. U heeft dus helemaal geen omkijken meer naar de logistieke kant van uw website.

Vrije tijd door de samenwerking met Surlogic

Omdat alle logistieke handelingen door Surlogic worden gedaan, zult u zelf vrije tijd overhouden. U kunt dan de websites van collega’s bekijken die dezelfde soort producten verkopen. U kunt de prijzen eventueel aanpassen op uw website. U houdt zelfs vrije tijd over om op vakantie te gaan. De verkoop zal door de samenwerking met Surlogic 24/7 doorgaan. Van een goede samenwerking met het fulfilment servicebedrijf zult u veel profijt hebben. De opbrengst wordt hoger, zodat u ook meer zult verdienen.

https://surlogic.nl/nl/

De mooiste huizen koop je in Delden

Een mooi huis kopen in Delden is een erg goede keus omdat de huizen daar relatief gezien goedkoop zijn. Wanneer een huis kopen niet lukt in de huidige regio kijk dan is naar huizen in Delden daar kunt u wel je droomhuis kopen voor je budget. Een Delden betaal je dan ook nooit teveel en kun je dan ook echt je droomhuis realiseren voor weinig geld. Een huis kopen in Delden bied dan ook erg veel mogelijkheden met zich mee en is een inverstering voor later. Delden is dan ook een erg mooie omgeving waar veel inwoners met plezier wonen. Het is dat ook echt een plaats waar mensen een huis kopen om een gezin te stichten. En gaan er dan ook vaak niet meer weg omdat ze hier alles hebben en er genoeg te doen is voor kinderen. Zo zijn er voldoende scholen voor kinderen en is er ook voor ouderen kinderen genoeg te doen. En is er dus geen reden om na het kopen van een huis in Delden weer te vertrekken uit de streek.

Alles in de buurt

Wanneer u een huis koopt in Delden bent u van alle gemakken voorzien doordat alles dicht bij huis is en u voor veel dingen de fiets kunt pakken ideaal dus. En een erg goede keuze dus om een huis in Delden te kopen. Ook sportverenigingen liggen allemaal erg centraal en er zijn talloze winkels waar u dingen kunt kopen. Zo zijn er genoeg supermarkten en speeltuintjes voor kinderen om te spelen. Een huis kopen in Delden is dus een erg goede keus en eentje waar je geen spijt van gaat krijgen. Delden is een warme plaats en je zult je er dan ook al erg snel thuis voelen. Zoek een goede makelaar in de regio Delden en koop vandaag nog jouw ideale woning. Coching en outplacement

Amsterdam, 1 september 2019

Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen, kan het heel handig zijn om je daarbij te laten ondersteunen door een coach. Een coach kijkt eerst naar wat je wilt en maakt samen met jou een plan. Dat ga jij uitvoeren en de coach helpt jou daarbij.

Er zijn duizenden redenen om een coach in te schakelen. Misschien wil je voor jezelf beginnen, misschien wil je een andere baan, misschien wil je verhuizen, wie weet. Je kunt ook coaching gebruiken om hetgeen je al doet nóg beter te doen.

De duur van een coachingstraject is heel verschillend. Coaching kost gemiddeld € 85,00 per sessie (inclusief btw). Voor bedrijven zijn de tarieven op aanvraag.

Outplacement

Soms is het onvermijdelijk dat de wegen van een organisatie en een medewerker zich scheiden. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een reorganisatie, niet optimaal functioneren of verstoorde arbeidsverhoudingen. Daarom kan het zeer nuttig zijn om je middels outplacement-coaching te laten ondersteunen bij het werken aan een nieuwe toekomst en het vinden van een nieuwe baan.

Meestal ziet outplacement er als volgt uit:

• koersonderzoek (levensloop, persoonlijke voorwaarden voor vitaliteit en zingeving, inspiratiebronnen, kwaliteiten en valkuilen)

• arbeidsmarktverkenning en beroepenoriëntatie (sturingsmechanismen, drijfveren en ambities worden in kaart gebracht en gekoppeld aan concrete mogelijkheden op de arbeidsmarkt). Dit is een belangrijk onderdeel in een outplacementtraject omdat hier de richting voor de toekomst wordt bepaald.

• begeleiding bij baanverwerving (curriculum vitae, sollicitatiebrieven, sollicitatiegesprekken, netwerken en jobhunten)

Het resultaat van outplacement is dat de medewerker een nieuwe, passende baan vindt buiten de huidige organisatie.

Coaching wordt ook vaak ingezet bij loopbaanbegeleiding, tweede spoor trajecten, re-integratie, outplacement, trainingen, samenwerking, begeleiding richting ondernemerschap, ADD coaching, Ziektewet, WAJONG, stress. Noem maar op.

Meer informatie over coaching, outplacement en re-integratie is terug te lezen op de website Outplacementverzekering.nl. Je leest hier ook meer over de verschillende vormen van outplacement en loopbaanbegeleiding.

   

Outplacement in Amsterdam

https://www.outplacementverzekering.nl

Tijdelijke bewaking door camera’s

Door onder andere gebruik te maken van mobiele camerabewaking kan je tijdelijk de beveiliging van een locatie verhogen. Wanneer het gaat om een bedrijfspand zal er eerder voor permanente camerabewaking gekozen worden. Dit wordt toch een stuk lastiger wanneer het gaat om een tijdelijke locatie zoals bijvoorbeeld bij een evenement of festival, tijdens een shut down of bij een opslagplaats. Daar zal dan ook al snel gekozen worden voor mobiele camerabewaking. Daarmee is er zicht op het gehele terrein en kan er snel ingegrepen worden als er iets mocht gebeuren. Wie de toegang tot de camerabeelden heeft wordt per situatie bekeken. Dit kan het bedrijf zelf, het bewakingsbedrijf of eventueel zelfs de politie

Waaruit bestaat mobiele camerabewaking

Een @VIEW camerabewakingssysteem bestaat uit één of enkele PTZ-camera’s. PTZ staat voor pan-tilt-zoom. Indien de situatie het nodig heeft, kunnen er eveneens thermische camera’s geplaatst worden. Het is een plug and play systeem, wat betekent dat het meteen functioneert zodra het is aangesloten op stroom. Mobiele camerabewaking kan worden aangezet wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld bij aanvang van een festival zodat er in de gaten gehouden kan worden of er iets gebeurt op het terrein. Een veelgebruikte toepassing is bij een bouwwerf waarbij er kostbaar materiaal ligt. Wanneer de werkdag erop zit en alle werkers naar huis zijn, wordt de mobiele camerabewaking gestart en is het materiaal daarmee beveiligd.

 

G4S gaat voor @VIEW

@VIEW is een camerabewakingssysteem dat door G4S Safety solutions wordt aangeraden om te gebruiken op locaties waarbij tijdelijk camerabewaking nodig is. Het betreft een slim systeem dat door het analyseren van de videobeelden personen kan detecteren. Wanneer @VIEW heeft geconstateerd dat er mogelijk een ongeregeldheid optreedt worden de beelden daarvan doorgestuurd naar G4S. Een medewerker van G4S gaat vervolgens, eventueel samen met de klant, na of het inderdaad om een incident gaat. Is dit inderdaad het geval handelt G4S volgens een vooraf met de klant afgesproken procedure. Er kan bijvoorbeeld worden besloten het licht aan te doen op de locatie, het inschakelen van de politie of het sturen van een mobiele interventieploeg. Na afloop wordt er een rapportage gemaakt over welke acties zijn ondernomen en wat de resultaten daarvan waren.

Begin jij binnenkort als developer via de .Net vacature?

Jij wilt bij je sollicitatieprocedure toch ook een vaste en persoonlijke recruiter? Bij WR zorgen ze voor een recruiter die speciaal zoekt naar het bedrijf waar jij het allerliefste voor werkt. Lijkt een vacature als assistent accountant, mechanical engineer of binnen systeembeheer jou wel wat? Of ben je verkocht aan de wereld van .Net en kies je liever voor een van de vacatures als .Net Developer? In dat geval zit je bij WR op de juiste plek. Dit bedrijf selecteert jou op basis van jouw deskundigheid en capaciteiten. Hierdoor weet je zeker dat de vacature perfect aansluit bij wat je kan en wil. Geïnteresseerd? Contact opnemen doe je binnen een paar muisklikken!

Waar in Nederland vervul jij het liefste een vacature als bijvoorbeeld mechanical engineer?

Je wilt het liefst een baan vinden dichtbij jouw woonplaats. Dat is begrijpelijk. Bij WR filter je online eenvoudig op de voorkeur van de regio die jij wilt. Ben jij gespecialiseerd in een vak en wil je deze kennis graag overdragen binnen een bedrijf? In dat geval kan een vacature, zoals mechanical engineer, assistent accountant of systeembeheer, interessant voor je zijn. Ligt jouw specialisatie op het gebied van Web, Cloud of ICT? En sluiten PHP Developer, Back-end of .Net vacatures bij topbedrijven naadloos aan op jouw interessegebied? Ook dan is het interessant om een kijkje te nemen in het vacature-aanbod van WR. Waar in Nederland ga jij het liefste fulltime aan de slag?

Vind jouw droombaan en reageer vandaag nog op een vacature als mechanical engineer

Jij bent net afgestudeerd en daarom op zoek naar een mooie startersbaan die aansluit bij je studie. Of je wilt na jaren werkervaring toch een keer switchen van baan. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van situaties waarbij je soms wel wat hulp kunt gebruiken tijdens het zoeken naar een baan. Kijk in dat geval naar het aanbod aan vacatures van WR. Heb je altijd al gedroomd van een baan als assistent accountant, mechanical engineer of een baan binnen systeembeheer en lijkt deze vacature je wel wat? Of ben je een rasechte .Net developer en lijken .Net vacatures je wel interessant? Voer jouw droomfunctie online in en de regio waar je het liefste werkzaam bent. Wellicht vind je vandaag al jouw nieuwe baan tussen de veelzijdige vacatures voor systeembeheer!

PeterPrint – Stickers printen

Mooie stickers laten printen, daar zult u veel plezier van gaan hebben!

Om allerlei verschillende redenen kunt u ervoor kiezen om stickers te laten printen. Ten eerste kan het voor een bedrijf. Dan is het een hele slimme manier van reclame maken want wanneer u stickers gaat uitdelen dan doet eigenlijk iedereen daar wel wat leuks mee. Maar ook kunt u als vereniging ervoor kiezen om stickers te laten printen. Dit is ook heel erg leuk voor de leden namelijk wanneer u stickers heeft laten printen en natuurlijk ook weer een stukje reclame. Daarnaast kunt u ook heel erg eenvoudig bijbestellen wanneer u stickers laat printen. Ik kan me namelijk goed voorstellen dat naar loop van tijd de stickers op zijn en u weer nieuwe wilt bestellen zonder opnieuw het hele ontwerp weer te moeten invoeren.

 

Hoe zit het dan met de bestelling?

Wanneer u stickers gaat laten printen dan voert u op het internet uw ontwerp in. Vervolgens krijgt u na de bestelling in uw mail een bevestiging waar ook verdere informatie te vinden is. Binnen korte tijd worden ze bedrukt en voor u het weet liggen de stickers alweer bij u of op het werk op de deurmat.

https://www.peterprint.be/stickers-drukken.html

Betrouwbaar Incassobureau vinden

Tegenwoordig is het wel moeilijk om een betrouwbaar incassobureau vinden. Laatste jaren is het steeds makkelijker geworden om een incasso adviseur te worden en kan iedereen een incasso bureau starten. Daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten met het kiezen van een incasso bureau, zodat je resultaat kan zien, en niet alleen maar extra geld verliezen. Op internet zijn er veel tips te vinden om hoe je het beste incasso bureau kan vinden en inschakelen. Dat is belangrijk als je snel resultaat wilt bereiken en niet veel extra geld wilt uitgeven. Een incassobureau inschakelen kan best prijzig zijn, en dat wil je natuurlijk niet betalen, aangezien je nog op openstaande bedragen wacht.

Wanneer schakel je een incassobureau in?

Maar wanneer schakel je een incassobureau in?! Dit blijft wel lastig voor de werkgevers. Wanneer je niet of slecht betalende klanten hebt of als je voor jou uitstaande leningen geen aflossingen hebt ontvangen. Bij de meeste incasso bureaus kan je terecht vanaf kleine bedragen tot grote openstaande bedragen. Veelal werken ze met no cure no pay methode. Dat betekent dat je bedrijf niet hoef te betalen, als de incasso medewerker het geld niet binnen krijgt van debiteuren. Door laat een incasso bureau in te schakelen wordt je kans kleiner op succes. Bovendien door snel te laten incasseren, is jou vordering in veel gevallen sneller betaald.

Van Loon Incasso Advocaten

Wij hebben gebruik gemaakt van Van Loon Incasso Advocaten. Een betrouwbaar incasso bureau die hebt bij het incasseren van jou vorderingen. Ze zijn sinds 1975 gevestigd in Veenendaal en dus al zeker een goede reputatie gebouwd. Het hele buitengerechtelijke incassotraject koste ons niets bij Van Loon. Een zeer kundige dienstverlener, die het werk zeker af krijgt. 

Wij raden alle collega’s om bij Van Loon Incasso Advocaten eens te kijken, omdat zij echt weten hoe het gedaan moet worden!