HotSpotMagazine
Image default
Management

Best business to start with little money

Het internet opent een schat aan mogelijkheden voor ondernemende mensen over de hele wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat elk jaar duizenden nieuwe kleine bedrijven worden geregistreerd. Met toewijding, onderzoek en passie kan iedereen zijn ideeën voor een klein bedrijf werkelijkheid laten worden.

Dus als u vastzit in de sleur van negen tot vijf, is uw dagdroom om zelfstandig ondernemer te worden slechts een paar korte beslissingen verwijderd. Verlangt u ernaar om uw eigen schema te kiezen, te werken vanaf elke locatie, en / of een carrière gebaseerd op uw passies?

Zo ja, goed nieuws. Deze fantasie hoeft niet in uw hoofd te blijven. Zelfs als u niet veel startkapitaal hebt, zijn er tal van online ideeën voor kleine bedrijven die u kunt lanceren om die droom werkelijkheid te laten worden.

Dus, om je wat inspiratie te geven, hebben we de beste bedrijven op een rijtje gezet om te starten, met weinig geld. 

Laten we er eens induiken!

1. Dropshipping

eCommerce is een bloeiende markt die misschien onmogelijk lijkt om te kraken. Heb je immers geen magazijnen en fabrikanten nodig om producten te maken en te verkopen? 

Niet meer! 

U kunt een online winkel te runnen zonder ooit aan te raken inventaris. En met de juiste dropshipping platform, zonder te hoeven screenen voor leveranciers. Dit is waar dropshipping komt in. 

Wat is Dropshipping?

Dropshipping is een drie-stappen business model waarin; uw klant maakt een bestelling, en de bestelling wordt rechtstreeks naar de dropshipping leverancier, die vervolgens schepen het aan uw klant. 

De dropshipping leverancier maakt gebruik van hun eigen magazijn, en je gewoon zorgen te maken over marketing en het krijgen van de verkoop. De dropshipping leverancier beheert de rest. Neem een kijkje op het diagram hieronder over hoe dropshipping stroomlijnt het eCommerce-proces. 

Dropshipping

Natuurlijk, het succes van een dropshipping bedrijf scharniert op de kwaliteit van uw producten en leveranciers. Dat is de reden waarom het gebruik van een dienst als Spocket is noodzakelijk. 

Zij controleren al hun dropshipping leveranciers, zodat u kunt gerust zijn te weten dat je zaken doet met betrouwbare leveranciers. Het beste van alles, heb je toegang tot Dropshipping leveranciers uit de VS en wereldwijd om unieke producten te vinden met een snelle verzending. 

Dus, hoe begin je een dropshipping bedrijf? U moet een online winkel en uw eigen domeinnaam. Als je nieuw bent op het web design en online verkopen, raden wij u aan met behulp van een online winkel bouwer om tijd te besparen. Deze kunnen duurder zijn, maar het bespaart u tijd en moeite, zodat u zich kunt concentreren op uw eCommerce bedrijf. 

 

2. Start een blog

Het starten van een blog is een goedkope en makkelijke business om te starten. U kunt altijd en overal beginnen, en het is een fantastisch platform voor het verkennen van uw passie en stem.

 

Om te beginnen moet u een niche kiezen waar u de inhoud van uw blog op wilt richten. Zorg ervoor dat het iets is waar je gepassioneerd over bent en waar je de eerste ervaring mee hebt. Eens je een goed idee hebt, heb je enkel nog een website bouwer nodig (eentje die een blog ondersteunt), en een domeinnaam. Wij raden WordPress.com aan. Je kunt hun service gratis testen, en met hun Premium plan, kun je je hele website draaien voor slechts $8 per maand. Daarnaast moet je nog een domeinnaam kopen. Maar wees niet bang – .com-domeinen zijn beschikbaar rond de $10-$15 per jaar. Als u nog niet beschikt over een domeinnaam, GoDaddy is een geweldige plek om een te vinden.  

 

Hoe verdien je geld aan een blog?

 

Er zijn een paar manieren waarop je geld kunt verdienen met bloggen. Maar een van de populairdere methoden is affiliate marketing. Hierbij adverteer je in je posts met een link naar het product of de dienst van een ander bedrijf en ontvang je een commissie voor elke verkoop via je affiliate link. 

 

Kijk eens naar dit lifestyle blog voorbeeld hieronder, met relevante inhoud over iets wat u belangrijk vindt, kunt u uw blog laten uitgroeien tot een succesvol klein bedrijf, of het gebruiken om een platform of aanhang te creëren voor uw kleine bedrijf idee ook. 

 

3. Maak en verkoop een online cursus

Ben je een expert in een onderwerp dat je boeit? Zo ja, waarom zou je deze passie niet winstgevend maken door te onderwijzen waar je van houdt?

Veel professionals storten zich op het maken van online cursussen op een bepaald punt in hun carrière. Dit is niet alleen een leuk project om te ondernemen, maar het is ook een goedkoop business model met het potentieel om ongelooflijk lucratief te zijn. 

Als je eenmaal een cursus hebt gemaakt, kun je die keer op keer verkopen. Je hoeft de cursus niet meer dan één keer actief te geven. 

Er is een groeiende vraag naar eLearning, over een verscheidenheid van onderwerpen. Een paar van de meer opvallende categorieën zijn:

Ontwerp, kunst en fotografie

IT en software- of game-ontwikkeling

Zakelijke vaardigheden 

digitale marketing 

Schrijven

Muziek

Professionele vaardigheden 

Je kunt platforms als skillshare gebruiken om cursussen te verkopen over iets waar je bijzonder goed in bent. Als je denkt dat je nergens goed in bent, heb je het mis. Je kunt zelfs je eigen vaardigheden bijspijkeren en je eigen flair toevoegen aan de cursussen die je maakt. Kijk maar eens naar deze aquarelcursussen:

kleine zakelijke ideeën: maak een online cursus

U kunt zelfs een cursus maken over opruimen, en meer ambachtelijk en duurzaam zijn:

kleine zakelijke ideeën: maak een online cursus

Hoe begint u cursussen online te verkopen?

Je kunt je inhoud publiceren via een marktplaats zoals Udemy of een online school builder zoals Thinkific gebruiken om je inhoud te schrijven en te hosten, afhankelijk van welk platform je geschikt acht. Beide wegen hebben hun voor- en nadelen. 

eLearning marktplaatsen stellen je in staat om voor bijna niets te beginnen, aangezien je meestal geen geld vooraf hoeft te investeren. Ze nemen echter vaak een deel van je winst.

Met cursusbouwers zoals Thinkific of Teachable kun je cursussen maken en verkopen via je eigen website. Op die manier kun je alle inkomsten houden. Online cursusbouwers vragen meestal een maandelijks of jaarlijks abonnement, dat meestal begint vanaf ongeveer $30 per maand (afhankelijk van het gekozen platform). 

Sommige bieden ook gratis programma’s aan waarmee je hun kernfuncties kunt testen en/of een klein aantal cursussen kunt verkopen die gehost worden op een van hun subdomeinen.

4. Verkoop je grafisch ontwerp diensten online

Als je bedreven bent in grafisch ontwerp of tekenen in het algemeen, begin dan met het verkopen van je vaardigheden aan kleine bedrijfseigenaren. Branding en ontwerp diensten zijn vaak nodig wanneer een startup voor het eerst op de markt komt. 

Om een professionele online aanwezigheid te vestigen, moet je een online portfolio publiceren. Dus, net als bij het starten van een blog, zullen uw initiële kosten zich concentreren op de aankoop van een domeinnaam, webhosting en een website builder. Een kleine kost voor het starten van een klein bedrijfsidee.

Interessant is dat sommige website bouwers beter zijn dan anderen voor het maken van portfolio websites. Sommige van hen omvatten Squarespace, Weebly, en Wix. Elk van deze biedt betaalbare betaling plannen voor beginners en omgaan met web hosting voor je.

 

 

 

Zodra u uw grafisch ontwerp diensten en aanbiedingen bedacht hebt, kunt u rechtstreeks op bedrijven richten. Dus, een goed gevoel voor marketing en netwerken is noodzakelijk om te slagen in deze lijn van het werk. 

Houd er ook rekening mee dat als je nog niet beschikt over de software die je nodig hebt om professioneel ogende graphics te maken, je die ook zult moeten aanschaffen. Je kunt je bijvoorbeeld abonneren op Adobe’s Creative Suite, InDesign, Adobe Illustrator, en Adobe Photoshop. Dit zijn maar een paar voorbeelden van programma’s die van pas kunnen komen.  

Maar je kunt ook gratis en betaalbare tools zoals Canva gebruiken om dit op kleinere schaal te doen. 

kleine bedrijfsideeën: grafisch ontwerp

5. Freelance Illustratie

Het aanbieden van illustratiediensten verschilt niet veel van het worden van een freelance grafisch ontwerper, aangezien u vergelijkbare investeringen moet doen om van start te gaan. D.w.z., uw website en software. 

Echter, als freelance illustrator, richt je werk zich natuurlijk op een ander gebied. 

Naast het werken met klanten om illustraties, logo’s of mascottes te maken, kun je ook je werk verkopen via kunst community platforms zoals Deviantart of Society6.  

Of als je je echt creatief voelt, probeer dan afdrukken van je illustraties, wenskaarten, stencils, enz. te verkopen op kunstzinnige online marktplaatsen zoals Etsy. 

Als je zo moedig bent, kun je je unieke, unieke illustraties op een T-shirt zetten. Op deze manier kunt u ze verkopen als een dropshipping bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos!


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/