HotSpotMagazine
Image default
Verbouwen

De kosten van het beste spanplafond

In uw zoektocht naar het beste spanplafond zult u vast wel merken dat de kosten enorm uiteen kunnen lopen. Bij Hollandplafond kunt u echter rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding en een plaatsing binnen amper één dag. De kosten van een spanplafond hangen af van een aantal zaken, zoals de grootte van het plafond en de afwerking die u wenst.

Welke opties zijn er?

De kosten voor het plaatsen van een spanplafond binnen één dag hangen vooral af van de grootte van het plafond dat aangepakt moet worden. Per vierkante meter moet u ongeveer rekenen op een kost van €60 à €70. Dit is voor een standaard spandoek. Indien u een doek wilt met een leuke print, kunt u rekenen op een prijs van €90 à €100 per vierkante meter. Tot slot kunt u ook kiezen voor een akoestisch spanplafond dat geluiddempend werkt. In dit geval liggen de kosten tussen €100 en €130 per vierkante meter spanplafond die geplaatst moet worden. De prijs van een spanplafond is eigenlijk heel vergelijkbaar met het laten plaatsen van een gestuukt plafond van degelijke kwaliteit. Bij een spanplafond heeft u echter het voordeel dat u geen extra kosten heeft aan stucwerk of plafondbekleding. Van zodra het spanplafond is geplaatst, kunt u in principe gewoon verder. Wel kunt u kiezen voor een afwerking met ingebouwde spots, verlichting, ventilatieroosters of zelfs geluidboxen. Deze zaken hebben natuurlijk wel een invloed op de kosten van uw gloednieuw spanplafond. Het beste spanplafond heeft uiteraard een prijskaartje, maar u heeft wel de garantie van de beste prijs-kwaliteitverhouding bij Hollandplafond, en een degelijke afwerking.

Vraag een offerte aan

Wilt u een concreet beeld van de kosten van de plaatsing van een spanplafond? Vraag dan geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan bij Hollandplafond. Zij zorgen voor het beste spanplafond in uw woning en zorgen ervoor dat u net zoals hun andere klanten tevreden bent. Surf naar de website om contact met hen op te nemen.

https://hollandplafond.nl/spanplafond-kosten/