HotSpotMagazine
Image default
Huishoudelijk

Eettafel eikenhout voor een huiselijke sfeer

 

 

Met een eettafel eikenhout krijg je de echte huiselijke sfeer die je veelal terugvindt in de woonbladen van nu. Het is een ware eyecatcher voor in de keuken of woonkamer, en zorgt ervoor dat je al snel aanschuift bij het lezen van een magazine, voor werk of om samen te genieten van een kopje koffie. Bij ons hebben we een groot assortiment van eettafel eikenhout waardoor er altijd eentje is die goed bij uw huis en stijl past. Laat uw huis weer leven door een prachtige eikenhouten tafel! Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers voor meer advies en ons uitgebreide assortiment. 

 

Een eettafel eikenhout van Europees eiken

 

In ons assortiment vind je alleen maar hoogwaardige en kwalitatief Europees eikenhout. Dit kun je ook zien aan de duurzaamheid want de tafel gaat ook veel langer mee. Een eettafel eikenhout is iets unieks voor in je woonkamer, met name door het feit dat een eik vaak 100 jaar is voordat deze gekapt wordt. Daarna worden er planken van gezaagd, gedroogd en selectief gekeken naar de verschillende kleuren, samenstellingen en blend. Alle tafels worden bij ons op maat gemaakt waardoor je nooit dezelfde tafel terug zal zien bij anderen. U krijgt dus een unieke tafel! 

 

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten tafels, kleuren, materialen en stijlen die bij u en uw huis passen. Wij leveren daarbij maatwerk waarbij een tafel al gemaakt is, maar is het ook mogelijk om een eettafel eikenhout op maat samen te stellen. Hierbij heeft u zelf de controle over de gewenste vorm, de afmeting en dikte van het blad en als laatste het onderstel. Wij helpen u graag bij het maken van de mooiste eikenhouten tafels voor uw woonkamer of eetkeuken.