HotSpotMagazine
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar een cateringbedrijf in Amsterdam?

Bent op zoek naar een cateringbedrijf in Amsterdam? Zoek dan niet verder, want bij ons zit u gebakken. Wij zijn een jong en veelzijdig cateringbedrijf in Amsterdam. Wij kunnen diverse vormen van catering verzorgen voor u, bij u op locatie of op elke gewenste locatie die u wilt. Benieuwd welke catering wij aanbieden?

Lunch en diner catering

Ons cateringbedrijf uit Amsterdam kunt u inhuren voor het regelen van lunch. Bijvoorbeeld als u relaties op bezoekt heeft op uw kantoor en u wilt een luxe lunch. Of laat uw werknemers online een lunch bestellen via onze bestelpagina.  Wordt de bedrijfslunch vóór 10:00 uur besteld, dan bezorgen we deze vóór 12:30 uur bij u op kantoor door heel Nederland. U heeft de keuze uit vele lunchgerechten, belegde broodjes, salades en lunchbuffetten. Ook verzorgen wij, het cateringbedrijf uit Amsterdam voor dinercatering. Hierbij kunt u denken aan een culinaire verzorging tijdens een receptie, bruiloft of feest. Ook voor en zakelijk evenement staan we graag voor u klaar. Van lekkere borrelhapjes tot 5-gangen diner van sterrenkwaliteit, bij ons cateringbedrijf uit Amsterdam kunt u alle kanten op. Op basis van uw wensen creëren onze chefkoks een menu op maat.

Buffet catering

Naast lunch- en dinercatering biedt ons cateringbedrijf uit Amsterdam ook nog  buffet catering an. Ideaal voor een feestje. Wij bieden een ruime keuze uit verschillende buffetten, van een Hollands stamppot buffet tot Mediterrane en Aziatische gerechten. Het huren van ons cateringbedrijf uit Amsterdam kan een goede oplossing voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of ander feest. U bepaalt in overleg met koks welk buffet bij uw gezelschap en uw feest past, waarna wij de buffet catering tot in de puntjes verzorgen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten en alles tot op de laatste kruimel opeten. Met het cateringbedrijf uit Amsterdam bent u verzekerd van de heerlijkste gerechten.