HotSpotMagazine
Image default
Eten en drinken

Sodastream heeft duurzaamheid op één staan

Met het gebruik van een Sodastream aanbieding ben je niet alleen beter voor het milieu, maar je zet ook jezelf in het zonnetje door je eigen te trakteren op een lekker drankje. Met een uiterst simpele manier van het maken van bruisend water kan jij veel onnodig plasticgebruik besparen. Dit is geen overbodige luxe, want er wordt veel te veel Plastic zomaar op straat gegooid die uiteindelijk in de zee of in natuurgebieden terecht komen. Er zijn zelfs onderzoeken die hebben aangetoond dat er in het jaar 2050 meer plastic in de zee zou zijn dan dat er vis zou zijn.

Wees onderdeel van het proces

Sodastream is trots op wat er tot nu toe is bereikt door het bedrijf. En het is ook een bedrijf met een duidelijk doel. Ze willen tegen het jaar 2025 het gebruik van 67 miljard wegwerpflessen voorkomen. Dat is een behoorlijk aantal, het klinkt haast onmogelijk. Of toch niet? Sodastream heeft zich al eerder bewezen grote aantallen te kunnen behalen. Op de site van Sodastream delen ze met trots dat ze in 2017-2018, samen met haar gebruikers, er al voor hebben gezorgd dat er over de hele wereld al meer dan 6,3 miljard wegwerpflesjes en wegwerpblikjes zijn bespaard.

Sodastream, beter voor iedereen

Al met al is Sodastream een bedrijf dat gelooft in duurzaamheid. En het bedrijf heeft ook vertrouwen dat als ieder individu iets simpels doet, zoals bijvoorbeeld het zelf maken van bruisend water in herbruikbare flessen en recyclebaar materiaal. Dat de wereld een mooier, fijner en vooral een schoner plekje wordt om te wonen.

Bron: www.sodastreamaanbieding.nl