HotSpotMagazine
Image default
Dienstverlening

Het schoonmaakbedrijf in Hengelo voor het verhelpen van vuil

Het schoonste Schoonmaakbedrijf in Hengelo is al jaren de aangewezen persoon voor het schoonmaken van uw onderneming zowel van de binnenkant als de buitenkant. Het is een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Hengelo die houd van doorpakken en maakt erg snel schoon. Geen wonder dat er veel ondernemingen kiezen voor het schoonmaakbedrijf in Hengelo. Als klant van ons wil je zekerheid als het aankoopt op het schoonmaken van de werkvloer. En die zekerheid kunnen wij je geven en verzekeren je dat wij het beste schoonmaakbedrijf zijn van Hengelo en omstreken. 

Sanitaire hygiëne 

Een van de belangrijkste dingen om schoon te houden is toch wel het sanitair. Wanneer toiletten niet goed schoon zijn gaan werknemers klagen en dat is natuurlijk logisch. Daarom zorgen we altijd dat deze bron van bacteriën waar je vaak meerdere keren per dag gebruik van maakt goed schoon is. Bij het schoonmaakbedrijf zorgen we dan ook dat alles elke dag goed word afgenomen en wordt de vloer gedweild. En zorgen we dat alles goed is bijgevuld en dan collega’s niet zonder toiletpapier of zeep komen te zitten. Daarnaast is hygiëne erg belangrijk voor de overheid waardoor je dan ook echt boetes. Kunt krijgen wanneer je geen schoon sanitair hebt. 

Gevel en glasbewassing

Wat wij als schoonmaakbedrijf in Hengelo ook veel doen is het schoonmaken van gevels en de jaarlijkse glasbewassing. Veel bedrijven weten dit niet maar dit moet eigenlijk gewoon 2 keer gebeuren, en ziet een onderneming er gewoon mooier uit wanneer het goed schoongemaakt ramen heeft. Dus bent u nou geïnteresseerd in een schoonmaakbedrijf voor de dagelijks schoonmaak of voor de jaarlijkse glasbewassing? Neem dan vooral contact op met ons schoonmaakbedrijf in Hengelo, en kijk wat voor elkaar kunnen betekenen