HotSpotMagazine
Image default
Vervoer en transport

Touringcar voor uitwedstrijd

Op het internet zochten we op touringcar huren, omdat wij voor een uitwedstrijd van het voetbalteam graag met veel supporters daar naartoe willen gaan. En dan lijkt het ons natuurlijk hartstikke leuk om daar met een touringcar naartoe te gaan! Echter hadden wij daar nog helemaal geen ervaring mee. En moesten we dus op zoek gaan naar een touringcarbedrijf. Dat hebben wij dan ook op het internet gedaan.

Noot Personenvervoer

Toen we zijn gaan Googelen op ‘Touringcar huren’, kwamen wij al snel de website van Noot Personenvervoer tegen, Noot.nl. Daar lazen wij dat zij voor allerlei verschillende soorten evenementen in te zetten zijn. Vervolgens zijn wij hen gaan vergelijken met anderen. Maar kregen we het beste gevoel bij Noot Personenvervoer. Ook omdat zij veel meer afbeeldingen hadden staan van hun touringcars. En anderen hadden dat wat minder. Daarnaast scheelt het ons wat betreft de prijs dat Noot in Ede gevestigd zit. Wij hebben hen dan ook opgebeld om te vragen naar de mogelijkheden. Zij vonden het direct hartstikke leuk om ons te vervoeren naar zo’n voetbalwedstrijd toe! En wij hebben de desbetreffende dag en het tijdstip doorgegeven, waarop Noot aangaf dat zij ons dan zeker van dienst konden zijn.

Wedstrijd

Op de dag van de voetbalwedstrijd stond de touringcar van Noot al ruim op tijd op de afgesproken locatie. Daardoor konden wij, nadat iedereen welkom werd geheten door de buschauffeur, op tijd vertrekken naar de wedstrijd toe. De reis verliep heel erg goed. En ook viel het ons allemaal op dat de bus er erg goed uit zag. Daar aangekomen zijn we de wedstrijd gaan bekijken.

Gelukkig werd die gewonnen en konden we in een vrolijke stemming aan de terugweg beginnen. Wij kunnen allemaal Noot Personenvervoer van harte aanbevelen als het gaat om touringcar huren. Bekijk snel de website voor hun mogelijkheden.