HotSpotMagazine
Image default
Entertainment

Wat vinden tieners leuk om te doen?

Of je nou een naar het strand gaat, of naar een escaperoom winterswijk gaat, als een tiener jarig is, is soms een feestje plannen best lastig. Tieners hebben vaak specifieke wensen: dat zij krijgen wat zij willen, en vooral niks te maken met hun ouders. Die pubers weten dus wel hoe ze snel hun zin kunnen krijgen! Wordt je kind nou 13 of 16, het maakt het niet gemakkelijk om precies te weten wat zij willen. Dus, hoe kan je dat simpelweg regelen zodat iedereen het leuk vind? Gelukkig zijn er genoeg tips en tricks om al een heel eind op te schieten!

Begin bij het begin

Ideeën voor verjaardagsfeestjes voor tieners zijn nogal wat anders en vereisen wat meer planning. Plots moeten feestdecoraties precies goed zijn, zodat ze kunnen worden gedeeld op sociale media en geweldige foto-achtergronden kunnen vormen. Je kunt absoluut geen stripfiguren gebruiken of een verjaardagstaart hebben die te kinderlijk is, want dat wordt alleen maar drama! Wanneer je dus begint met het plannen van het feest, heb je nog steeds dezelfde dingen nodig als het verjaardagsfeestje van een kleintje. Overleg met de tiener om te zien aan wat voor soort thema ze denken. Een tiener verrassen kan lastig zijn, want iets waar ze vandaag van houden, kan morgen vervelend en ‘oud’ zijn. Dus, dit is stap 1!

Denk niet te veel aan kinderlijke items…

Tieners hebben zeker andere verwachtingen dan kinderen. Dus, zij willen misschien meer bijpassende dingen, zoals een lekker toetje die bij het thema past! Cupcakes zijn een populaire optie omdat je de taart niet hoeft aan te snijden en ze nog steeds kunnen worden versierd om bij het thema te passen. Decoraties moeten ook bij het thema passen en je kan ze gelukkig vrij minimaal houden. Feestartikelen zijn optioneel voor tieners, omdat kleine zakjes snoep en speelgoed bij deze leeftijdsgroep niet echt op dezelfde manier passen als bij de kleine kinderen. Dus, maak het jezelf vooral niet te moeilijk, en let vooral op de tiener zijn of haar wensen.

https://escaperoomhoftelangelo.nl