HotSpotMagazine
Image default
Banen en opleidingen

Team Lead Design System, Rotterdam

Team Lead Design System

Als tech lead werk je aan het design opbouw van coolblue. Nl en ben je betrokken bij alle ontwikkelteams die aan de webshop werken.

Hoe word ik team lead design systems bij coolblue?

Als team lead vormgeving system ben je geestdriftig om aan de slag te gaan na uitgebreide gesprekken met andere ontwikkelaars, ux-ontwerpers en belanghebbenden om alle vereisten verhelderend te krijgen. Je begrijpt het belang ervan, maar je handen jeuken om eindelijk wat code te schrijven. Een ontwikkelaar uit een ander team gaat je bijstaan met de ontstaan van de nieuwe component. Onderwijl ze helpt, wil ze de kneepjes van het vak aanleren over de ontstaan van componenten.

Ook team lead design system worden bij coolblue?

Else legt je uit hoe je dat doet. Dit vind je leuk om te doen, een team opbouwen en leiden dat uitblinkt in het geeft van hoogwaardige, kostenefficiënte oplossingen. Teamleden ondersteunen bij het definiëren van hun doelen en hoe deze te bereiken. Code herzien, best practises en pair programming adverteren bij je teamgenoten, trainen en constant feedback aanreiken om ze te dienen elke dag een beetje beter te worden. Hier herken jij jezelf in, je hebt minstens 5 jaar ervaring als front-end developer. Ervaren met component-gedreven ontwikkeling en / of ontwerpsystemen. Je hebt ervaring met het trainen van andere developers op hun technische en soft skills. Je hebt een sterke ervaring in html, css / scss en javascript. Ervaring in toegankelijkheid, twig en php is een pluspunt. Je hebt oog voor bijzonderheid en affiniteit met design. Je spreekt vlot engels, dit zoek jij voorts in een baan, geld. Met meer dan 30 trainingen in onze eigen studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden. Korting op alle dingen die we verkopen. Onovertroffen goede werksfeer. Met versbereide toebijten, maandelijkse borrels, legendarische coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling. 25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Een bureaumeubel waar je foto ’s van wilt lepelen op een toplocatie. Vanaf rotterdam centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten stappen, een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de benelux. Ochtendconcerten van collega’s die jaren ‘90 hits zingen. Het foute r & b-uurtje vrijdag einde middag om het weekeinde in te beieren.

https://www.vindazo.nl/keywords/ux-design.html

Gerelateerde artikelen

Financial Communication Officer

Werken in ICT als Java developer Den Haag

Winkel medewerker