HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de leukste gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk

Dit zijn de leukste gepersonaliseerde relatiegeschenken als zakelijk geschenk

Bij het kiezen van zakelijke relatiegeschenken is het belangrijk om een blijvende indruk achter te laten en waardering te tonen voor klanten, partners en medewerkers. Gepersonaliseerde geschenken bieden een unieke en memorabele manier om dit te doen. Als je op zoek bent naar ideeën voor gepersonaliseerde relatiegeschenken, overweeg dan eens om glazen te laten graveren. Hier zijn enkele suggesties voor de leukste geschenken die gegarandeerd in de smaak zullen vallen:

 

1. Gegraveerde glazen set: Elegant en persoonlijk

Een set van gegraveerde glazen, zoals wijnglazen of whiskyglazen, voegt een vleugje elegantie toe aan je relatiegeschenken. Door de namen of initialen van de ontvanger en je bedrijfslogo te graveren, creëer je een persoonlijk en tegelijkertijd professioneel cadeau dat perfect is voor speciale gelegenheden.

 

2. Gepersonaliseerde karaf: Voor een stijlvolle presentatie

Een gegraveerde karaf met bijpassende glazen is een prachtig relatiegeschenk dat zowel functioneel als decoratief is. De karaf kan dienen als een smaakvolle aanvulling op de werkplek van je klanten of partners, terwijl de gegraveerde boodschap een blijvende herinnering aan je waardering achterlaat.

 

3. Champagneglazen met gravure: Voor vieringen en succes

Voor speciale vieringen en mijlpalen is een set gegraveerde champagneglazen een feestelijk geschenk. Of het nu gaat om het vieren van een zakelijke prestatie of het vieren van een jubileum, deze gepersonaliseerde glazen voegen een vleugje glamour toe aan de gelegenheid.

 

4. Bierglas met naam: Een ontspannen tintje

Voor een meer informeel relatiegeschenk kun je kiezen voor gegraveerde bierglazen met de naam van de ontvanger. Dit is een geweldig cadeau voor ontspannen momenten en helpt bij het opbouwen van een positieve relatie met je klanten en partners.

 

5. Whiskyset met gravure: Voor liefhebbers van whisky

Voor whisky liefhebbers is een whiskyset met gegraveerde glazen en een karaf een fantastisch cadeau. De gegraveerde glazen voegen een persoonlijk tintje toe aan de whiskyervaring van de ontvanger en tonen je aandacht voor hun interesses.

 

6. Gegraveerde waterglazen: Voor een gezonde hydratatie

Naast alcoholische dranken kunnen gegraveerde waterglazen een verfrissend en gezond relatiegeschenk zijn. Het laten graveren van waterglazen met de naam of initialen van de ontvanger toont je zorg voor hun welzijn. Deze glazen kunnen dagelijks gebruikt worden op kantoor of thuis, en herinneren de ontvanger aan je attentheid telkens wanneer ze een slokje nemen. Het is een subtiel gebaar dat laat zien dat je om hun gezondheid geeft en een positieve associatie creëert met je bedrijf.

Glazen graveren voegt een persoonlijke touch toe aan je zakelijke relatiegeschenken en laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals te creëren. Het is een manier om je dankbaarheid te tonen en tegelijkertijd een blijvende herinnering achter te laten.

 

https://www.personalsurprise.nl/