HotSpotMagazine
Image default
Beauty en verzorging

EEN CURSUS VOLGEN VOOR WENKBRAUWEN

Een leuke wenkbrauw cursus is de ideale cursus voor zowel mannen als vrouwen die van visagie houden en een carrie opzoeken of simpelweg het als hobby willen uitoefenen. Deze cursus brengt u alle nodige skills bij om effectief, kundig en professioneel wenkbrauwen te kunnen epileren en bewerken. Zo leert u hoe u wenkbrauwen kunt verfijnen, verdikken, bij-tekenen, ontharen etc. ook leert u de modernste technieken om dit werk professioneel uit te voeren. U krijgt tijdens uw training ook de nodige kennis mee om met klanten om te kunnen gaan en hoe u klanten aantrekt en behoudt. Nadat u deze cursus hebt afgerond bent u in staat als zzp’er te werken of in een schoonheidssalon als wenkbrauwstylist.

HOELANG DUURT DEZE CURSUS?

De cursus wenkbrauwen epileren is een korte cursus van enkele dagen die in u in uw vrije tijd kunt volgen indien u werkende of studerende bent. Verder is deze cursus zodanig in elkaar gezet dat een ieder zich kan aanmelden. U hoeft geen bepaald werk of denkniveau voor te bezitten. U moet alleen uw handen kunnen gebruiken en de wil hebben om iets nieuw te leren. Nadat u de cursus succesvol hebt afgerond krijgt u een certificaat dat landelijk erkend is en waar u als zelfstandige ondernemer te werk kunt gaan of waar u kunt werken in een salon.

WAT IS HET VERSCHIL MET MICROBLADING?

 Het verschil zit namelijk erin dat microblading het tatoeëren is van de wenkbrauwen. Hierbij wordt een permanente verandering gebracht aan uw wenkbrauwen. Deze cursus leert u dat weliswaar  niet, u leert de basiskennis van het bewerken van wenkbrauwen door middel van epileren, verven etc. dit is een niet permanente oplossing omdat de haartjes na verloop van tijd weer gaan groeien. Het voordeel is dat u elke keer een andere wenkbrauw style kunt aanbrengen wat uw gezicht elke keer een andere “look”geeft in tegenstelling met microblading dat niet te corrigeren is. Verder is wenkbrauw epileren bedoeld  voor zowel mannen als vrouwen waarbij microblading meer bestemd is voor de vrouwen. Met deze cursus bereidt u dus een grotere clientèle.