HotSpotMagazine
Image default
Beauty en verzorging

Een nieuw model of een gekleurde coupe?

Wuif het coronakapsel maar gedag, want de kappers zijn weer geopend! Maanden konden we ons niet in de watten laten leggen door de kapper Delft en moesten we het doen met onze eigen, gebrekkige knipvaardigheden, maar gelukkig is het eindelijk weer zover. Door alle tijd tussen de laatste knipbeurt en de post-lockdown behandeling heb je wel veel tijd gehad om na te denken wat je met je coupe aan wil. Is het tijd om een nieuwe wind te laten waaien door het haar een hele nieuwe kleur te geven of past een ander model beter bij jou? De experts van One Kappers denken graag met je mee en geven je hieronder een aantal tips om je lokken weer te laten stralen!

1. Kies voor een nieuw model

Zijn jouw laagjes door de sluiting van de kappers helemaal uit model geraakt? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om deze weer bij te laten knippen, maar er zijn ook tal van andere opties! Zo past een ponny bijvoorbeeld erg goed bij jouw gezicht of vallen jouw lokken als een lijstje om je heen, wanneer je besluit te gaan voor een boblijn. Wil jij er liever niet iets af, maar erbij? Dan kunnen de kappers ook extensions plaatsen, waardoor er ook heel wat mogelijk wordt. Kortom, de keuze is reuze!

2. Kleur je coupe

Was je jaren fan van jouw blonde haren, maar geef je nu de voorkeur aan bruine lokken? Dan ben je bij One Kappers aan het juiste adres door het ruime aantal mogelijkheden in kleurbehandelingen. Zo is de kapper Delft centrum gespecialiseerd in freelights, waarmee de kapper uit de losse pols het haar naar wens kleurt. Op die manier wordt het mogelijk om een kleurbehandeling op maat te realiseren. Daarnaast biedt deze methode van kleuren de mogelijkheid om balayages te zetten! Geïnteresseerd? Plan dan snel je afspraak in bij One Kappers in Delft!

https://www.onekappers.nl/