HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

Een oldtimer of klassieke auto huren? Zo doe je dat.

Is het altijd al een droom geweest om in een oldtimer te rijden, of wil je een klassieke auto gebruiken voor de aankomst op jouw bruiloft? Huur dan een klassieke wagen. Op deze manier kun je genieten van alle voordelen van een oldtimer, zonder de kostige nadelen. Lees gauw verder hoe je het beste een oldtimer of klassieke wagen kunt huren.

Weet wat je wilt

Er is een relatief grote markt beschikbaar op het gebied van oldtimers. Het maakt wel degelijk uit of je een klassieke Eend wilt huren, of een oude Jaguar. Doe inspiratie op voor jouw droomauto. Dit kan online, maar ook bij autoshows of verhuurbedrijven.

Reserveer op tijd

Wil je met een klassieke auto een rit gaan maken op jouw vrije dag of heb je een oldtimer nodig voor een bruiloft? Wanneer de datum belangrijk is, is het verstandig om tijdig de gewenste auto te reserveren. Op deze manier weet je zeker dat je jouw grote entree kunt maken in een retro Volkswagenbusje.

Een duidelijk kostenplaatje

Wanneer je een klassieke auto of oldtimer wilt huren, is het belangrijk dat je een duidelijk kostenplaatje voor ogen hebt. Je betaalt namelijk niet alleen de huurprijs voor de dag(en) dat je huurt, maar betaalt ook altijd een borgsom voor de auto. In veel gevallen zorgt de verhuurder voor de nodige verzekeringen, maar het kan geen kwaad om zelf ook goed verzekerd te zijn voordat je de weg opgaat. Ook moet je natuurlijk zelf rekening houden met de benzinekosten. Maak vooraf een duidelijk budget, zodat je weet hoeveel het kan en mag kosten.

Ga ook de weg op in een oldtimer en huur een klassieke wagen naar keuze. Maak gebruik van dd handige bovenstaande tips, voordat je een oldtimer gaat huren.