HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Een passende oplossing voor elke magazijn!

Een passende oplossing voor elke magazijn!

 

Als groot bedrijf is het waarschijnlijk dat je een magazijn hebt. Als dat het geval is, ken je misschien ook wel de problemen omtrent ruimte te kort of de juiste plaats vinden voor verschillende producten. Het is dus verstandig om goed na te denken over welke opties er zijn om meer ruimte te creëren. Als je meer opslag ruimte hebt, kun je ook meer orders aannemen. In deze blog gaan we het hebben over twee verschillende manieren om meer ruimte te creëren, dit zijn stellingen en magazijnsystemen. We vergelijken de twee met elkaar om jou te helpen bij het maken van een keuze.

 

Stellingen

 

Het aanleggen van stellingen in jouw bedrijfspand is een uitstekende manier om meer opslagruimte te maken. Stellingen zijn een uitstekende optie om de hoogte in te gaan. Je plaatst de goederen op pallets en plaatst deze vervolgens op de stellingen. Je maakt vervolgens gebruik van heftrucks of stapelaars om de pallets te bereiken. Wat de indeling betreft is het verstandig om de producten die het meest verkocht worden laag in de stellingen te leggen en de producten die minder verkocht worden juist hoger weg te leggen. Je personeel kunt zo alsnog makkelijk bij de populairste producten. Je kunt ook goed orde houden in de stellingen door verschillende vlakken aan te brengen. Je kunt daardoor sneller de producten vinden die je nodig hebt. 

Magazijnsystemen

 

Het kan zijn dat de stellingen niet de oplossing zijn voor jouw probleem of dat het niet praktisch is in jouw magazijn. Je kunt er dan ook voor kiezen magazijnsystemen aan te leggen. een magazijnsysteem is als het ware een extra vloer die je aanlegt tussen twee bestaande verdiepingen. De extra verdieping kan ingezet worden voor veel verschillende doeleinden, denk bijvoorbeeld als een  kantoorruimte of als extra opslagruimte. Een systeemvloer is een perfecte oplossing als jij werkt met bijvoorbeeld seizoensdrukte. De systeemvloeren worden namelijk geleverd als bouwpakket. Je kunt ze dus opbouwen wanneer het jou uitkomt en gemakkelijk ook weer uit elkaar halen als dit nodig is. Maar ook als jij zonder seizoensproducten werkt is een magazijnvloer een goede oplossing. De vloeren zijn namelijk elk gewenst moment bij te bestellen en uit te bereiden. Ideaal dus als als je producten beter verkopen dan in eerste instantie verwacht. 

Nolte Mezzanine

 


Nolte Mezzanine is een partij die magazijnvloeren produceert en levert. de vloer wordt op maat gemaakt zodat hij zeker in uw bedrijfspand past. Het kan zijn dat je na het lezen van deze blog interesse of vragen hebt over een magazijnvloer. Neem dan vooral eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine of neem contact op met de klantenservice.

https://www.noltemezzanine.nl/