HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Het comfort van een hoodie

Je kent ze vast wel, de hoodies. Dat vest met die capuchon waarmee je velen ziet lopen in het straatbeeld. Een vest met een behaaglijk uiterlijk die je overal mee kunt combineren.

Waar is een hoodie van gemaakt

De eerste hoodies zijn trouwens al wel 1500 jaar oud, de oorsprong bevind zich in het christelijke geloof. In kloosters waren ze namelijk het standaard uniform. Hoodies zijn gemaakt van verfijnde materialen aan de buitenzijde is het gemaakt van een verfijnde katoenen stof en aan de binnenzijde zijn ze voorzien van een zachte fleece-achtige stof.

In welke maten vind je hoodies

Hoodies zijn te vinden in alle maten. In de reguliere kledingwinkels vind je ze in de maten s tot en met xl. Ben je afhankelijk van grote maten herenkleding dan vind je ze ook in de maten xxl tot en met 6xl.

Hoodies in diverse dessins

In het straatbeeld vind je de meeste hoodies in effen kleuren ook vaak wel de basis kleuren zwart, grijs en blauw. Maar ook zijn er fabrikanten die er iets moois van proberen te maken met fraaie dessins en prints. Grote maten hoodies zijn tegenwoordig ook niet meer alleen in de basis kleuren te verkrijgen. Ook hier spelen de fabrikanten de laatste jaren in het modebeeld. Door ook hoodies te fabriceren met trendy prints en modieuze dessins.

Combineren met hoodies

Een hoodie is een ideaal kledingstuk om mee te combineren. Voornamelijk is het handig omdat je het gesloten kunt dragen maar ook open. Vaak worden de meeste combinaties gemaakt met een jeans en een fraaie sneaker. Draag onder de hoodie bijvoorbeeld een trendy heren t-shirt in grote maat met print. Als je de hoodie open draagt dan is de print van het t-shirt zichtbaar wat zorgt voor een sportief uiterlijk. Tijdens koelere momenten draag je een hoodie gesloten wat een fijn draagcomfort met zich meebrengt.

https://www.bigmensfashion.nl/hoodies