HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Hoe is de creditcardhouder ontstaan?

De creditcardhouder is een veelgebruikt en waardevol accessoire dat veel mensen gebruiken om hun belangrijke betaalkaarten en andere pasjes te beschermen. Het is een klein en handig item dat mensen overal mee naartoe kunnen nemen. Maar hoe is de cardholder eigenlijk ontstaan? In deze blogpost gaan we dieper in op de geschiedenis van de creditcardhouder en hoe hij is uitgegroeid tot het nuttige item dat we vandaag de dag kennen. 

Het begin van de cardholder

De creditcardhouder is ontstaan in de jaren 1920 als een manier om geld te verbergen. De mensen die deze ‘portemonnees’ maakten, gebruikten leer waardoor ze stevig en duurzaam waren. Ze hadden ook verschillende opbergvakjes waarin de mensen hun geld konden verbergen. In de jaren 50 werd de creditcardhouder populairder, omdat steeds meer mensen betaalkaarten en bankkaarten gingen gebruiken. Deze portemonnees werden aangepast om deze kaarten te bevatten en er werden ook sluitingen toegevoegd, zodat ze veilig konden worden opgeborgen.

Cardholder in de jaren 60

In de jaren 60 werd de creditcardhouder steeds populairder, omdat veel mensen begonnen te reizen en deze portemonnees mee konden nemen. Het was een handige manier om al hun creditcards en bankkaarten bij de hand te hebben. Tegen de jaren 70 begonnen fabrikanten de creditcardhouder te upgraden en te vernieuwen, waardoor ze steeds aantrekkelijker werden. Er werden verschillende stijlen en ontwerpen gemaakt, waardoor er voor ieder wat wils was. 

 

Cardholder in de jaren 80 en 90

In de jaren 80 en 90 werd de creditcardhouder steeds populairder. Er werden verschillende stijlen gemaakt, waardoor er verschillende opties waren voor mensen. Veel mensen begonnen deze portemonnees te gebruiken als een fashion statement, omdat ze er zo mooi uitzagen. Er werden ook verschillende stoffen gebruikt om deze portemonnees te maken, waardoor ze steeds luxer werden. 

De creditcardhouder die we nu kennen

Tegenwoordig is de cardholder een veelgebruikt item. Er zijn veel verschillende soorten op de markt, waaronder cardholders die gemaakt zijn van metalen, leren, aluminium en andere materialen. Er zijn ook verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor er voor ieder wat wils is. Er is ook een grote verscheidenheid aan accessoires, waaronder RFID-bescherming en een opberg vak voor een airtag.

Pasjeshouder bij 123cardholder

Een cardholder is een waardevol accessoire geworden voor veel mensen. Het is een klein en handig item dat mensen overal mee naartoe kunnen nemen. Het is ook een mode-statement geworden, omdat er zoveel verschillende stijlen en ontwerpen zijn. Door de jaren heen is de creditcardhouder uitgegroeid tot het nuttige item dat we vandaag de dag kennen. Cardholders kunnen tegenwoordig online besteld worden. 123cardholder.nl volgt de technologische ontwikkelingen op de voet. 

 

https://123cardholder.nl/