HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Je eigen tuinhuis bouwen is heel gemakkelijk

Je eigen tuinhuis bouwen is heel gemakkelijk

Het bouwen van je eigen tuinhuisje is gemakkelijker dan dat je misschien denkt. Het geeft je tuin natuurlijk een mooie uitstraling, het staat garant voor een verdient schouderklopje en je kan er natuurlijk van alles in kwijt. Zo hebben je grasmaaier en fietsen voortaan een geschikte en droge plek om te staan. Je kan je tuinhuisje ook prima gebruiken als chill ruimte. Zo kun je het leuk inrichten en er echt een leuk plekje van maken. Voor je het weet zit je daar liever dan in je woonkamer. Het bouwen van een tuinhuisje is ook helemaal niet lastig. Het is niet zo een, twee, drie geregeld, het zal wat handen en voeten in aarde hebben. Maar als je het dan gebouwd hebt ervaar je er ook veel plezier aan. In deze blog lees je meer over wat je precies nodig hebt om je eigen tuinhuisje te bouwen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan maar snel verder!

 

Een goede fundering is van groot belang  

Het is allereerst belangrijk dat je een goede fundering legt om je tuinhuis op te bouwen. Wanneer dit gedeelte van het proces niet goed gaat bestaat er namelijk een kans dat je tuinhuisje bij een storm instort. Dat is natuurlijk niet gewenst. Zoek daarom goed naar geschikt materiaal om je tuinhuis op te vestigen.

 

Ramen in je tuinhuis

Ramen spreken voor zich, je kan gewoon naar de plaatselijke bouwmarkt gaan en geschikte ramen uitkiezen. Let uiteraard wel even op de afmeting van de ramen, anders passen ze niet. 

 

Het dak bedekken

Je kan je dak het beste bedekken met EPDM dakbedekking. Het is namelijk belangrijk dat je de juiste dakbedekking uitzoekt voor jou tuinhuisje. Dit materiaal is namelijk uiterst geschikt voor kleine projectenen! Kijk eens bij EPDM Tigt voor meer informatie over welke dakbedekking bij jou past. 

 

https://www.epdm-tigt.nl/