HotSpotMagazine
Image default
Electronica en Computers

De flexibiliteit van een draadloos beveiligingscamera systeem

Als het gaat om veiligheid, hetzij voor uw huis, kantoor of bedrijf een bewakingscamera heeft gekregen om in de mix ergens zijn. Ze zijn nu veel betaalbaarder dan ooit tevoren dankzij de grote vooruitgang in de technologie en de concurrentie. En opnieuw als gevolg van de enorme vooruitgang in de technologie camera’s voor de veiligheid zijn makkelijker dan ooit te installeren.

Draadloze beveiligingscamera systemen zijn de gemakkelijkste van allemaal in termen van installatie en locatie flexibiliteit. U kunt ze zowat overal binnen het bereik van het draadloze systeem mogelijkheden van meestal 1000 meter of meer. Zij hebben macht nodig maar een normaal stopcontact krijgt dat werk gemakkelijk gedaan.

Draadloze camera’s hebben een grote verscheidenheid van toepassingen van huisbeveiliging tot nanny cams, verborgen camera’s en beveiliging van gebouwen en bedrijven. Sommige hebben de mogelijkheid om in wezen een internet webcam waarmee u in te loggen op een IP-adres op elk gewenst moment en te zien van waar in de wereld wat de camera ziet dus waardoor u verbazingwekkende mogelijkheden en flexibiliteit.

De toepassingen kunnen zeer breed worden verdeeld in binnen en buiten. Indoor draadloze camera’s worden gebruikt voor nanny cams of andere vormen van verborgen camera’s en voor indoor bewaking en beveiliging. Buitenshuis worden draadloze beveiligingscamerasystemen vrijwel uitsluitend gebruikt voor de beveiliging en bewaking van gebouwen en eigendommen.

Relatief nieuw op het toneel is een IP draadloos beveiligingscamera bewakingssysteem. IP-camera’s worden rechtstreeks op uw computer of DVR aangesloten met behulp van een IP-adres om video via een netwerk te verzenden met behulp van Ethernet/CAT5-kabel. IP camera’s verbinden met elke computer of DVR met weinig of geen extra hardware nodig.

Ze hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met een netwerk waardoor u op afstand kunt inloggen en video kunt bekijken of afspelen.

Nog een andere groep van draadloze beveiliging camera-systemen is de zogenaamde nanny cam of verborgen spion camera. Dit zijn verborgen camera’s in normale huishoudelijke voorwerpen zoals wandklokken, radio’s, torenventilatoren, luchtzuiveraars en meer.

Om ze op te zetten richt je gewoon de verborgen camera in de richting die je wilt opnemen en begin je met opnemen met een afstandsbediening. De beelden worden opgenomen op een 8 GB SD-kaart, vergelijkbaar met die in digitale camera’s die u wellicht hebt gebruikt.

Afhankelijk van de snelheid en de resolutie die u instelt, is tot 144 uur opnametijd beschikbaar. Wanneer u uw werk wilt afspelen, verwijdert u de SD-kaart en plaatst u deze in uw computer – simpel hè?

Draadloze beveiligingscamera’s geven u flexibiliteit die u nooit zult krijgen in een bekabeld systeem waardoor de extra kosten zeer de moeite waard zijn. Ze helpen u een oogje in het zeil te houden als u er niet bent.

 

securitythuis

securitythuis NL

https://www.securitythuis.nl/