HotSpotMagazine
Image default
Dieren

Je hond in de watten laten leggen door de hondenkapper in Den Haag

De beste hondenkapper in Den Haag is al jaren de bekende kapper voor de viervoeters in de buurt en heeft veel ervaring met het knippen van honden en weet precies wat de honden wel en niet fijn vinden tijdens een behandeling. De hondenkapper in Den Haag heeft al sinds jongs af aan affiniteit met deze dieren en behandeld ze dan ook net alsof het haar eigen huisdier is. Iedere hond die bij de hondenkapper in Den Haag een behandeling krijgt zal helemaal tot in de puntjes verzorgd worden en genoeg aandacht krijgen. Vaak zijn de honden die een behandeling hebben gehad bij de hondenkapper in Den Haag ook helemaal uitgevloerd, omdat ze lekker hebben kunnen spelen en veel aandacht hebben gehad. Ze worden helemaal in de watten gelegd.

 

Behandelingen bij de kapper

Je kunt je hond altijd bij de hondenkapper in Den Haag brengen als je wil dat deze een goede behandeling krijgen. Bij de kapper is er veel mogelijk. Denk natuurlijk allereerst aan het knippen van de hond zijn of haar haren, maar ook dit kan op diverse manieren. Omdat iedere hond een ander soort haar heeft wordt dit allemaal op een andere manier behandeld. Honden die bijvoorbeeld een krullend kapsel hebben moeten geplukt worden en hardharige honden moeten worden getrimd, terwijl een andere hond gewoon geknipt kan worden. Hier heeft de hondenkapper in Den Haag veel ervaring mee en zal de kennis in de praktijk brengen.

 

Wat doet de kapper nog meer?

Naast het knippen van de haren van de hinden worden ook de nagels onder handen genomen en worden de ogen ook goed bijgeknipt, zodat er geen haar meer voor de ogen van de hond zitten. Dit is een speciale techniek, omdat dit een moeilijke plek is om hier de haren te knippen. Laat dit dus over aan de hondenkapper in Den Haag.