HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

Geen last meer van insecten met de hor op maat

Wanneer het weer zomer wordt weet je al dat de onruststokers zoals muggen en andere insecten je woning gaan binnen dringen. Je hoeft maar een lamp aan te zetten en je hebt, vooral in de avonden, veel last van deze beesten. Maar door middel van een hor op maat kan je dit voorkomen en geniet je juist van de lekkere zwoele en warme zomeravonden. Door een hor op maat te bestellen voor een deur of een raam heb je de mogelijkheid om deze open te zetten en de frisse lucht binnen te laten komen zonder dat je last hebt van al die insecten. Je kunt kiezen uit meerdere soorten van de hor op maat. Kies bijvoorbeeld voor een dubbele hor op maat. Dit is een goede oplossing voor tuindeuren en schuifpuien. De hor is voorzien van een zwart gaas dat zonwerend is en waar je gewoon nog goed door heen kunt kijken. De gaatjes in deze hor op maat zijn net groot genoeg voor het doorlaten van frisse lucht en zijn te klein voor de dieren en natuurlijk pollen om door heen te kunnen vliegen. 

Soorten

Je kunt naast de dubbele hor op maat ook nog kiezen voor een van de andere soorten die er beschikbaar zijn op de website. Kies bijvoorbeeld voor een luxe hor die je plaats in je raam, of ga voor een inzet hor. Daarnaast kan je ook een hor op maat laten plaatsen in een dakraam of in de ramen van een dakkapel. Eigenlijk kan je voor alle ramen en deuren die open kunnen een hor op maat plaatsen. Alleen is de truc dat je de maat wel echt goed meet. Dat is wel van een groot belang, omdat je hiermee wel het gewenste effect kunt bereiken. 

Voordelen

De voordelen van het bestellen van een hor op maat is dat deze helemaal klaar zijn voor gebruik, waardoor je direct van de voordelen kunt gaan genieten. Daarnaast is het gaas dat er wordt gebruikt van een zeer hoge kwaliteit. Hierdoor gaat de hor op maat langer mee en heb je een goede bescherming tegen insecten en pollen.