HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

Een kamer per uur huren om je affaire te ontmoeten

Als je een affaire hebt dan wil je natuurlijk niet dat iemand daar achter komt. Je hebt er van alles voor over om maar enige tijd met je tweede liefde door te brengen, maar waar moet je dat nou doen zonder dat iemand ontdekt dat je dit doet? Door een mooie kamer per uur te huren in een hotel dat hier speciaal voor is geopend maak je de kans een stuk kleiner dat iemand erachter komt dat je een affaire hebt en kun je toch je geliefde zien. Je kunt de kamer per uur huren in het hotel en wanneer je dit wilt verlengen kan je dit altijd even laten weten door op een knop te drukken die in de kamer hangt. Iedere keer dat je de knop indrukt wordt de kamer met een half uur verlengt.

 

Afrekenen

Wanneer je kiest om een kamer per uur te huren hoef je niks af te rekenen met een pinpas, om op die manier geen sporen achter te laten. Ook hangen er nergens camera’s en hoef je ook geen identificatie af te geven bij de receptie. Je betaalt dus alles gewoon contant en geeft niet door hoe je heet. De reservering kan je plaatsen op een andere naam en telefoonnummers kunnen ook niet worden getraceerd. De parkeerplaats naast het hotel wordt nauwkeurig in de gaten gehouden, maar omdat het een openbaar parkeerterrein is zonder camera’s hoeft het niet direct te betekenen dat je in het hotel bent wanneer je hier geparkeerd staat. Benieuwd of er kamers beschikbaar zijn? Kijk eens op Discretekamer.nl

 

Afspraak maken

De kamer per uur huren doe je of telefonisch, maar je kunt ook gewoon aan komen lopen en bij de receptie een kamer huren wanneer je ook geen telefonisch contact wil opnemen om het zekere voor het onzekere te nemen. De kamer betaal je altijd achteraf, omdat je niet precies weet hoeveel uur je binnen zal zijn. Je geeft wel een aantal uren aan dat je de kamer wilt huren, zodat hier rekening mee gehouden kan worden voor de verdere boekingen van het hotel.