HotSpotMagazine
Image default
Bedrijven

Projectinrichting

Het inrichten van je kantoorruimte of werkplek wordt vaak onderschat. Het is belangrijk om een gezonde en sfeervolle werkplek te hebben als je fijn wilt werken en productief wilt zijn. De werkplekinrichting wordt ook wel projectinrichting genoemd en er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in projectinrichtingen voor andere bedrijven. Je kunt dit natuurlijk ook zelf doen als je niet zo’n groot budget hebt. Hier zijn een paar punten waar je zeker op moet letten, als het gaat om projectinrichting!

Moderne of tijdloze inrichting

Als het gaat om kantoormeubilair kan je kiezen voor moderne stijlen of tijdloze stijlen. Bij tijdloos kan je lange tijd vooruit maar moderne stijlen geven een professionele look. De juiste meubels zorgen dat de uitstraling van het gehele kantoor goed ogen naar klanten.

Voldoende licht

Voldoende licht is belangrijk voor de ogen en de productiviteit. Ook je humeur kan eronder lijden als je altijd in een donkere ruimte moet werken. Zorg dat er voldoende natuurlijk licht de ruimte in kan komen en als dit niet mogelijk is kies dan voor voldoende en goed kunstlicht.

Planten op het werk

Zorg dat er in iedere ruimte één of meerdere planten aanwezig zijn, die de lucht zuiveren en leven in de ruimte creëren. Planten hebben een positief effect op de mens dus het is een kleine moeite om een paar planten neer te zetten en er gelukkiger van te worden.

Zorg voor ontspanning

Zorg dat er een ruimte is waar jij met je collega’s kunt samen komen en even kunt afschakelen van de drukte en hectiek van de dag. Zorg dat er iets te doen is zoals tafelvoetbal zodat jullie even alle stress van de dag kunnen vergeten. Als jullie na een pauze met volledige afschakeling weer terug aan het werk gaan, zal de productiviteit hoger zijn. Het is dus een gezonde toevoeging aan ieder werkpand.

https://conceptualfurniture.com/nl/projectinrichting/