HotSpotMagazine
Image default
Aanbiedingen

Tips om te besparen op de gasrekening

Bij iedereen is het te voelen in de portemonnee, de gasprijzen die stijgen. Helaas is het een punt waar we niet onderuit kunnen. Iedereen is natuurlijk op zoek naar manier om te besparen. Ook wij zijn op zoek naar effectieve manieren hiervoor. In deze blog zetten wij een aantal tips onder elkaar wat je zou kunnen doen. Waaronder het gebruik van raamfolie om je ramen te isoleren. Het drinken en warm houden van thee en meer.

 

Isoleer je huis met raamfolie

Het besparen op de gasrekening kan erg lastig zijn. Alleen zijn er wel een aantal punten waar je op kunt letten. Hieronder zullen wij een aantal punten zetten met een uitleg erbij:

 

  • Raamfolie: heel veel warmte gaat verloren door ramen en deuren. Een oplossing voor de ramen is het gebruik van isolerend raamfolie. Dit raamfolie zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou niet naar binnen kan. Hierdoor gaat de duur gestookte warmte niet verloren. Dit zorgt ervoor dat je minder lang en vaak je huis hoeft te verwarmen.

  • Elektrische verwarming: je kent ze misschien wel, van die kleine elektrische kacheltjes. Dat is in deze tijd heel erg goed om te gebruiken. Je hoeft hier namelijk niet je CV voor aan te zetten. Wat daarom ook weer gas en geld scheelt. Je kunt de elektrische kachels per ruimte instellen en hierdoor word je alsnog heerlijk warm.

  • Thermoskan: ook is het goed om van binnen goed warm te blijven. Dat kan je doen door lekker thee te blijven drinken. Alleen is het niet zuinig om elke keer voor één kopje thee de waterkoker aan te zetten. Dan is het aan te raden om een thermoskan aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat je thee een lange tijd warm blijft. Zo hoef je niet constant de waterkoker aan te zetten. Zo blijf je warm van binnen en hoef je ook hierdoor niet extra de verwarming aan te zetten

  • Warmtekussen: nog een goede tip om lekker warm te blijven. Het gebruiken van een warmtekussen. Deze kun je lekker in je rug leggen tijdens het serie kijken ’s avonds. Want als je stil zit heb je het namelijk eerder kouder dan dat je bezig bent. Dan is het goed om op dit soort momenten meer aandacht te besteden aan warm blijven. Een warmtekussen verbruikt heel weinig stroom waardoor dit een zuinig product is.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl/