HotSpotMagazine
Image default
Hobby en vrije tijd

3 ideeën voor een bedrijfsuitje

Het organiseren van een personeelsfeest kan lastig zijn. Wat is iets dat iedereen leuk zou vinden? Misschien heb je al vaker een bedrijfsuitje georganiseerd maar was het geen succes. Wellicht wil je juist iets origineels doen! Gelukkig zijn er veel mogelijkheden van wat je met je bedrijf kunt doen. Lees verder voor een paar leuke ideeën!

Bedrijfsuitje aan het strand

Voor een echt origineel bedrijfsuitje kun je naar het strand gaan! Bij een leuk strandpaviljoen kun je een uitje organiseren. Lekker eten aan het water. Leuke strandactiviteiten zoals powerkiten, raften of blokarten! Er is ontzettend veel te doen. Zelfs voor mensen die niet graag meedoen met de activiteiten kan het nog een leuke dag worden! Ze kunnen genieten van het strand en het mooie weer. Er heerst een relaxte en fijne sfeer. Natuurlijk is het uitzicht ook om van te genieten. Verder kun je ook een teambuilding op het strand doen of juist een BBQ. Het strand is een fijne plek om samen te komen en het biedt ook veel mogelijkheden.

Escape room

Ga met je bedrijf naar een escape room! Dit is een super leuke manier om de collega’s samen te laten komen. Ze moeten in een team samenwerken om allerlei puzzels op te lossen om uiteindelijk uit de kamer te ontsnappen. Als er veel mensen zijn die meegaan kun je meerdere teams maken. Wie het snelste ontsnapt krijgt misschien een klein prijsje. Buiten dat dit een super leuke activiteit is, kan het ook nog heel goed zijn voor de teambuilding en onderlinge communicatie.

Workshops

Sommige bedrijven vinden het leuk om eens in de zoveel tijd samen iets te doen. Wanneer je vaak samenkomt is het leuk om workshops te volgen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Je kunt samen pizza’s gaan bakken, gaan schilderen of danslessen volgen. Als je steeds een andere workshop kiest zullen er mensen zijn die de ene keer niet komen en de andere keer wel. Zo zal niet iedereen interesse hebben om salsa te dansen maar misschien wel om salsa te koken! Het is een fijne manier om je collega’s samen te brengen. Workshops zijn heel leuk, al helemaal in een groep!